Forum » Pomoč in nasveti » Nalepke za cdje
Nalepke za cdje
iElectric ::
Na velikih krajih na internetu lahko najdeš nalepke za cdje, mislm skopirane orginalne prevleke na cdju. Zanima pa me kako naj bi to nalepko nalepil na cd??????????????
iElectric ::
sorry ampak napisal mi je da nimam dostopa do pisanja novih tem in sem napisal še eno. sori!!!!!!!!!!!!!
Kriko ::
Same prazne nalepke dobiš pri nas v računalniških in ne računalniških trgovinah, tudi v vsakem večjem nakupovalnem centru. ZA jih natisnit imaš precej dobrih programov, tudi v NErotu recimo.
Priporočam pa ti lani nagrajenega kot najboljši program v tej zvrsti SHURETHING CD LABEL v katerem se boš hitro znajhu imaš že šablone pripravljene z vse tipe nalepk praktično zelo uporabenm program, drugače pa jih imaš cel kup!
NAjdeš pa ovitkov (cd cover) oziroma strani z vsakim iskalnikom malo morje!
lp
Priporočam pa ti lani nagrajenega kot najboljši program v tej zvrsti SHURETHING CD LABEL v katerem se boš hitro znajhu imaš že šablone pripravljene z vse tipe nalepk praktično zelo uporabenm program, drugače pa jih imaš cel kup!
NAjdeš pa ovitkov (cd cover) oziroma strani z vsakim iskalnikom malo morje!
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup računalnika za najnovejše igre (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 12780 (7397) | Mentalist |
» | kako ugotoviti katero zvočno kartico imaš...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2699 (2643) | davorin77 |
» | Instalacija XP brez disketarjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1629 (1219) | Easy D |
⊘ | MegaHIT ????Oddelek: Loža | 1611 (1121) | Primoz |
» | Ali jih je 300 dost?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1795 (1608) | StarY |