Forum » Pomoč in nasveti » Ali jih je 300 dost?
Ali jih je 300 dost?

R@C@ ::
Jest sem pa tukilele čist ta nov, pa bom zato vas navijalce vprašal vprašanje na 10.
Ali je 300W dovolj za plato z Duronom 800 + Chrom orb, Geforce + Blue orb, hot air exaust, dva 120 mm in tri 80 mm ventilatorje.
Ali bi bilo bolje dodati še en napajalnik za pogon ohišne klime?
Še to...če bo kdo kupoval Towerje v Italiji, naj se prepriča, če napajalnik v njem deluje, ne pa da more dat tuki še ene dva Prešerna da ga oZdravljičkata.
L.P. D.D. Duck
Ali je 300W dovolj za plato z Duronom 800 + Chrom orb, Geforce + Blue orb, hot air exaust, dva 120 mm in tri 80 mm ventilatorje.
Ali bi bilo bolje dodati še en napajalnik za pogon ohišne klime?

Še to...če bo kdo kupoval Towerje v Italiji, naj se prepriča, če napajalnik v njem deluje, ne pa da more dat tuki še ene dva Prešerna da ga oZdravljičkata.
L.P. D.D. Duck

TESKAn ::
Hm, po moje bi moglo zadostovat...sej če ti bo pa kaj zafrkaval, boš pa še zmeri lahk dokupu en 200W PSU pa ga zravn namontiru
.

Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

luni ::
Ja, bi moglo bit dovolj, samo pazi, da kupis kvaliteten napajalnik, ne pa kr prvega, ki ima z veliko rdeco-rumeno nalepko napisano 300W. Pri napajalnikih je podobno kot pri racunalniskih zvocnikih: vec ni nujno bolje, samo da ne v takem obsegu.
Artificial Intelligentia

msmiha ::
Iz mojih izskušenj bi mogu 300W napajalnik zadostovati.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

Hm, tut 450W napajalnik se dobi.

StarY ::
ATX?
AT napajalnike 400W lahk hitr dobis, ker jih vgrajujejo v 19" rackmonut ohišja za diske.
AT napajalnike 400W lahk hitr dobis, ker jih vgrajujejo v 19" rackmonut ohišja za diske.

jop, 450W ATX.

oh, sej jst sem vidu 800W ATX, v zivo 
sam tega nikjer ne najdes v prosti prodaji (pa se 2 in polkrat so vecji od standardnih).

sam tega nikjer ne najdes v prosti prodaji (pa se 2 in polkrat so vecji od standardnih).

HEKO ::
Z malo znanja o elektriki, si lahko nardiš tud 1 kW! Venar se graje ko prasica, pa rabiš take vente, da ti po celi bajti piha! :(((((((( Moč pa maš!
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]

Pa wati niso vse, pomemben je tudi čisti TOK ( v A :)).......

UPS! sorry za ta nepomemben izpad! Ampak ni nek BigFoot na starem slo-techu napisal s smajliji SLO_TECH?

zanimivo, kva je zdejle to. cela stan mi je na dveh/treh ekranih...
pa smo nasli se enga hrosca!!
pa smo nasli se enga hrosca!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z račOddelek: Pomoč in nasveti | 1482 (984) | davkok |
» | Smajli ARTOddelek: Loža | 2847 (1857) | Tody |
» | Na kir smajli ste najvec/manjkrat kli..Oddelek: Loža | 1660 (1359) | Jack69 |
» | L0S REzuLTAT0S TU !!! Vsi ki va moja majhna raziskava zanima kojci vržite uč na to ru (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5540 (4602) | texhex |
» | StrojOddelek: Strojna oprema | 1919 (1636) | krneki |