Forum » Operacijski sistemi » w2k BSOD
w2k BSOD
tec ::
Frisna instalacija w2k, po parih rebootih se je kar naenkrat med bootanjem pokazal blue screen z neko napako v system32\config\software in system. Napaka c0000218 {registry}, neki corrupted in se neki, nakar se sistem reboota in spet od zacetka. Na novo sem namestil ze tako frisne w2k, dodal se sp2 in delalo je celo 2 dni. Danes se je isti problem spet pojavil. Da sem lahko normalno postavil winse, sem skopiral software in system iz repair direktorija v system32\config. Ampak sedaj je pa spet vse od zacetka. Prosim za neko resitev, da se to ne bo vec pojavljalo.
Abit nf7-s 1.2, nek ram in ostalo...Je to mogoce problem z sata ?
Prej sem imel drugo plato in vse isto, tud vecino softwera, pa mi tega nikol ni delalo.
Hvala
Abit nf7-s 1.2, nek ram in ostalo...Je to mogoce problem z sata ?
Prej sem imel drugo plato in vse isto, tud vecino softwera, pa mi tega nikol ni delalo.
Hvala
- premaknil: ToniT ()
rfmw ::
@Boštjan, kje si pa to pobral???
dal sem sp3 čez frišne w2k, pa dela bp...
dal sem sp3 čez frišne w2k, pa dela bp...
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
andrej ::
ziher je pisalo da NE rabis SP2 instalirat.
tec: preveri rame. po vsej verjetnosti je kaksen modul fuc.
tec: preveri rame. po vsej verjetnosti je kaksen modul fuc.
tec ::
SP3 ne dam gor, ker imam slabe izkusnje.
Verjetno je res problem v ramu, ker je edini hw v racunali, ki je krneki. Dobim danes dva kingstona in upam, da se tezave ne bodo vec ponavljale.
Hvala za pomoc
Verjetno je res problem v ramu, ker je edini hw v racunali, ki je krneki. Dobim danes dva kingstona in upam, da se tezave ne bodo vec ponavljale.
Hvala za pomoc
LordWorm ::
Hmm ne fantje najbrz pa je neki na tem-tudi jaz sem direkt fliknu sp3 gor pa je delal...neki casa, potem pa sem zacel dobivat podobne probleme kot jih ima on...
SkIDiver ::
Da vam dam eno kontro. Dal gor 2k dodal SP3 in dela čist ok. laufa pa na p200, 64mb rama. Tko, da če bi bil kriv SP bi moglo tud men pogint.
bastadu ::
SP3 vsebuje popravke tako od SP2 kot od SP1 100% preverjeno, drugače pa lahko še andrej to potrdi
ABX ::
če si naložo SP2,še naloži SP3,samo pazi moraš met SP2 prej met nameščen
Kaj si to prebral kje na Telekomu? :)
Kaj si to prebral kje na Telekomu? :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
ABX ::
Ma ne, Telekom! Ker samo oni nam znajo tupit da potrebujemo ISDN za ADSL. :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
andrej ::
bostjan: daj preberi si kak white paper na temo service pack. Ali pa vsaj dokumentacijo, ki je zraven SP3. Tam bos vido, da te prejsnjih SP ni treba instalirat.
Lahko pa tudi verjamez ljudem, ki to delajo...
Lahko pa tudi verjamez ljudem, ki to delajo...
boštjan ::
andrej,to sem prebral ob izidu SP3 za 2000,samo ne na microsoftovi strani ampak na onih straneh z beta vsebino.ker pa ne uporabljam 2000 pa ne vem točno.
boštjan ::
bostjan: se enkrat. Ta informacija NE drzi.
saj verjamem da ne drži,ker se je pač toliko folka javlo da ne drži.Jau sem samo rekel kaj sem prebral in kot kaže so se na tisti strani motli
Duhec ::
Da moraš najprej naložiti SP1 in nato šele SP2 strogo velja za Office XP.
SP3 za Win2000 pa vsebuje vse popravke iz SP1 in SP2, datoteka EXE pa je dolca cca.137 MB.
SP3 za Win2000 pa vsebuje vse popravke iz SP1 in SP2, datoteka EXE pa je dolca cca.137 MB.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vista SP2 na voljo za prenos (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11520 (8901) | Tim Burton |
» | težave z gonilnikom za digitalcOddelek: Strojna oprema | 1121 (918) | AnWar |
» | Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14843 (8810) | solatko |
» | Office XP SP1 Update tezaveOddelek: Programska oprema | 1689 (1521) | Blisk |
» | Operacijski sistemi[splosne izkusnje] (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6410 (5304) | LordWorm |