Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti nalepke
Kje kupiti nalepke
tony ::
Zanima me kje kupiti nalepke od nvidia ,amd ,asus ,...In če se jih da sploh kupiti.
p.s.
Se jih da kupiti v sloveniji?Ker v tujini ne kupujem preko neta.
p.s.
Se jih da kupiti v sloveniji?Ker v tujini ne kupujem preko neta.
- spremenil: kuglvinkl ()
Oprostite za naslov ampak so NALEPKE.Verjetno bom mogel narediti generalno čiščenje tipkovnice in možganov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony ()
bf4ed ::
Eh ka si nor, mlacom!
Lepo pobereš z neta high res slike pa neseš v eno fotokopirnico pa naj ti sprinta na samolepljivi papir ali folijo.
Tak sem jaz za 180sit, kolko je folija a4, dal pa sem dobil AMD nalepk kolko hočeš kak velike hočeš.
Če si pa iz MS pa idi takoj k onemu pri avtobusni!
Lepo pobereš z neta high res slike pa neseš v eno fotokopirnico pa naj ti sprinta na samolepljivi papir ali folijo.
Tak sem jaz za 180sit, kolko je folija a4, dal pa sem dobil AMD nalepk kolko hočeš kak velike hočeš.
Če si pa iz MS pa idi takoj k onemu pri avtobusni!
Jaz bi rajši imel tiste kovinske oziroma plastične.Ki so originalne ,sem že probal printat a ni bilo lepo.Zato sem naredil to temo.
bf4ed ::
Ja doma to ne moreš doma napravit, jaz mam prozorno nalepko z črnim napisom na vizirju od čelade že 2 leti pa se še vidi.Samo ko neseš sliko printat naj bo 300dpi najmanj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancijska nalepka (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9282 (6508) | Invictus |
» | Aktivacija windows visteOddelek: Operacijski sistemi | 1733 (1495) | Cold1 |
» | GarancijaOddelek: Kaj kupiti | 3076 (1543) | darkolord |
» | Nov članek: Polnjenje Canon CLI-8x kartušOddelek: Novice / Nova vsebina | 5159 (3793) | TESKAn |
» | MLACOM!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6000 (3205) | Mr.B |