Forum » Programiranje » Detekcija vokalov v pesmi
Detekcija vokalov v pesmi
black ice ::
Zanima me, če se da kako avtomatsko detektirati, kdaj se začne/konča vokal v neki pesmi, večinoma so v mp3 formatu, bitrate do 192kbit/s.
Našel sem podobno vprašanje na SO, vendar ni nobenih naknadnih odgovorov OP-a, če mu je to uspelo. V oči mi je padla knjižnica FFTW (glej SO link).
Se je že kdo ukvarjal s podobnim problemom? Načeloma 100% natančnost ni potrebna, ker bi se za 100% natančnost še vedno vse ročno pregledalo in morebitne napake popravilo. Kakršnekoli ideje in predlogi so dobrodošli.
Našel sem podobno vprašanje na SO, vendar ni nobenih naknadnih odgovorov OP-a, če mu je to uspelo. V oči mi je padla knjižnica FFTW (glej SO link).
Se je že kdo ukvarjal s podobnim problemom? Načeloma 100% natančnost ni potrebna, ker bi se za 100% natančnost še vedno vse ročno pregledalo in morebitne napake popravilo. Kakršnekoli ideje in predlogi so dobrodošli.
sandmat ::
poglej si paperje na ISMIRju. Tam se največ top researcherjev ukvarja s tem.
Lahko se tudi oglasiš na FRIju v Laboratoriju za računalniško grafiko in multimedije, kjer se ukvarjajo s področjem pridobivanja informacij iz glasbe.
Lahko se tudi oglasiš na FRIju v Laboratoriju za računalniško grafiko in multimedije, kjer se ukvarjajo s področjem pridobivanja informacij iz glasbe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Googlov CAPTCHA zlomljen, popravljen v nekaj urahOddelek: Novice / Omrežja / internet | 10343 (8170) | mojca |
» | Prva presaditev umetnega organaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 13019 (9656) | antonija |
» | Raziskava na japonskem potrdila, da psi lahko zaznajo rakaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7013 (6096) | poweroff |
» | Sledenje soncuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2759 (2396) | MarkV |
» | katero mis? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4841 (4300) | blue96 |