Forum » Kaj kupiti » Kakšen ventilator?
Kakšen ventilator?
štrudl ::
Ravnokar sem okraval od hude gripe in se nato naprej lotil kupovanje komponent za nov komp. Vse kar moram še kupiti je ventilator za procesor hladilno rebro sem si že kupil in sicer Thermalright SK-6BS pri RedRat Store.
Sedaj pa svetujte mi kakšen ventilator si naj kupim? Hladilnik ima mere 72mm (širina) 64mm (dolžina).
Zanima me tudi ali lahko na hladilno rebro dam večji ventilator od hladilnika v mislih imam Y.S. Tech TMD High-Power fan (70mm X 70mm) sm ne vem ali ga prodajajo tut v sloveniji.
P.S: Mam AMD XP 2100+
Mislm da ima AIUGB oznako
Sedaj pa svetujte mi kakšen ventilator si naj kupim? Hladilnik ima mere 72mm (širina) 64mm (dolžina).
Zanima me tudi ali lahko na hladilno rebro dam večji ventilator od hladilnika v mislih imam Y.S. Tech TMD High-Power fan (70mm X 70mm) sm ne vem ali ga prodajajo tut v sloveniji.
P.S: Mam AMD XP 2100+
Mislm da ima AIUGB oznako
- spremenilo: štrudl ()
kuglvinkl ::
Poglej v specifikacije HS., kakšen vent sprejmejo po defaultu. Če bi rad večji vent. uporabil, potem boš moral narediti fan adapter.
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje Chipseta (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 14280 (8259) | Buldožer |
» | ventilatorjiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1753 (1059) | dadooo |
» | 70mm ventl (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3815 (3385) | kuglvinkl |
» | Kako sneti Vulcano7+ z AthlonaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1316 (1087) | Klemenn |
» | Prodam goro eksotičnih hladilnikovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2510 (1537) | Matek |