Forum » Pomoč in nasveti » Koledar na celico
Koledar na celico
roman11 ::
Spoštovani!
Delam en programček v excelu in sicer za prevoze z kamioni. Sedaj bi pa rad, da se mi, ko kliknem v celico, ki se imenuje "Datum izdaje računa" oziroma "Datum prevoza" pojavi možnost datuma izbrati iz koledarja ne pa da ga pišem na roko. A je to možno v MO 2010 in če, seveda kako?
Delam en programček v excelu in sicer za prevoze z kamioni. Sedaj bi pa rad, da se mi, ko kliknem v celico, ki se imenuje "Datum izdaje računa" oziroma "Datum prevoza" pojavi možnost datuma izbrati iz koledarja ne pa da ga pišem na roko. A je to možno v MO 2010 in če, seveda kako?
roman11 ::
Šel sem po navodilih vendar mi po tem, ko se vrnem v EXCEL ne prikaže opcije Microsoft Time anda Data Picker....oziroma ga sploh ne najdem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Petina znanstvenih člankov iz genomike oporečnih zaradi ExcelaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9089 (5752) | filipk |
» | Izšel LibreOffice 3.6Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 6351 (4418) | Icematxyz |
» | PHP + MySQL excel export pomoč?Oddelek: Izdelava spletišč | 1501 (1348) | sumoborac |
» | [Excel]Vrednost celice = ime dokumentaOddelek: Programska oprema | 4796 (4218) | veteran |
» | Program....Oddelek: Programiranje | 1040 (849) | virtual_reality |