Forum » Loža » kje lahko dobim od razerja email?
kje lahko dobim od razerja email?
Rainbow Dash ::
Torej imam že njihove dvojne slušalke orca, in vedno nek problem, prvič pošljem nazaj ker ni delala leva slušalka, drugič morm zdej poslati ker je kabel poškodovan na 3 mestih.. (tovarniška napaka, tak že od začetka).
torej ker ima pa brat razer electra in stanejo isto, pa ko sem primerjal je kvaliteta izdelave/zvok ene 30% boljši, pa še rabil bi nekaj kar se bolj prime na mojo glavo, da lahka kitaro špilam z njimi.. torej zanima me če ima kdo kak mail od njih ker nenajdem, na telefonsko pa se ne javijo.. torej a ima kdo kake ikušnje z kako zamenjavo pri njih če to sploh lahko nardiš?
torej ker ima pa brat razer electra in stanejo isto, pa ko sem primerjal je kvaliteta izdelave/zvok ene 30% boljši, pa še rabil bi nekaj kar se bolj prime na mojo glavo, da lahka kitaro špilam z njimi.. torej zanima me če ima kdo kak mail od njih ker nenajdem, na telefonsko pa se ne javijo.. torej a ima kdo kake ikušnje z kako zamenjavo pri njih če to sploh lahko nardiš?
- spremenil: Rainbow Dash ()
bobby ::
ti boš samo osnovo napisal, potem te bodo pa kontaktiral,..
500znakov,.. 500 besed je več kot dovolj. :)
500znakov,.. 500 besed je več kot dovolj. :)
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
BaToCarx ::
Rainbow Dash je izjavil:
vem za tole ja sam nevem kk jim naj u 500 besedah razložim-.-
To pomeni DO 500 znakov, napiši tisti stavek, dva in je. Sej potem te support emaila nazaj in poteka komunikacija.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kje bi našel študenta za prevod SLO-NEM?Oddelek: Šola | 2344 (1876) | Meizu |
» | O identifikaciji internetnih piscevOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8112 (6042) | jype |
» | Ocena projekta - spletna aplikacijaOddelek: Programiranje | 3110 (2279) | Goldee |
» | Osvežitev GeForce GTX 560 Ti - zmeda pri poimenovanjih se vrača (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 14912 (12249) | SkyEye90 |
» | Rabim pomoč pri iskanju člankaOddelek: Šola | 1317 (1160) | p0ki |