Forum » Loža » Sunit - Mladi Sturtup, ki Konkurira Svetu
Sunit - Mladi Sturtup, ki Konkurira Svetu
koyotee ::
Da bi zagotovo vedel, v katerem ciklu si, bi rabil na glavi senzorje, priklopljene na računalnik. Ker če zadeva deluje nekaj na random, pol je bolje, če je ni.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
111111111111 ::
Bom še jaz malo potrolal:
Na mojo srečo praviloma posnamejo smrčanje in godrnjanje in ne deklamiranja pomembnih gesel v spanju.
LOL
Kljub precej različnim izkušnjam z različnim programjem je vseeno razlika v počutju znatna in merljiva (v količini potrebnega spanja, ki se je v letu dni zmanjšala za slabo uro).
Jaz še nisem poskusil, bi bil pa vesel, če napišeš kakšen dober program za android? Da se malo poigram.
Meni je projekt všeč, ampak ne vem če bi me tale lučkica sploh premaknila. Zadnjič mi je sosed visel na zvoncu 10min, da sem se primajal pogledat kaj dogaja in zamudil v službo, kjer je k sreči prihod fleksibilen.
blackbfm ::
Bz, spanje ni taka stvar da bi človek rabil neke senzorje in gadgete. V bistvu je to idiotizem prve vrste. Buljenje v zaslon ti zjebe spanje, skenslajte to (če lohk) in je 3/4 problemov s spanjem rešenih.
jype ::
Chuapoiz> če napišeš kakšen dober program za android?
Zdaj že nekaj časa uporabljam "Sleep as Android".
Zdaj že nekaj časa uporabljam "Sleep as Android".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Jutranje zbujanjeOddelek: Loža | 5020 (1937) | GupeM |
» | Nova anketa: kaj vas zjutraj zbudi? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 15395 (12600) | jype |
» | Najbolj učinkovito jutranje bujenje! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20629 (17775) | Sirko20 |
» | Polifazno spanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9890 (7599) | MrBrdo |
» | "Čutim" alarmOddelek: Loža | 3379 (1967) | Shegevara |