Forum » Programska oprema » Težave z instalacijo Solidworksa
Težave z instalacijo Solidworksa
nejcv ::
Lep pozdrav!
Pred kratkim sem formatiral laptop in naložil windows 7 x64, in sedaj imam težavo pri inštaliranju programa Solidworks.. Ko zaženem setup, se installation manager odpre ampak se kasneje nič ne zgodi. Ampak mislmim da ni težave v programu, saj sem probal z vsaj tremi različnimi in se povsod zgodi enako in kolega ta program deluje normalno.. V čem bi lahko bila težava? Mogoče kakšni driverji za grafično ali kaj podobnega? Vse ostale programe do sedaj pa sem normalno inštaliral..
Najlepša hvala za pomoč :)
Pred kratkim sem formatiral laptop in naložil windows 7 x64, in sedaj imam težavo pri inštaliranju programa Solidworks.. Ko zaženem setup, se installation manager odpre ampak se kasneje nič ne zgodi. Ampak mislmim da ni težave v programu, saj sem probal z vsaj tremi različnimi in se povsod zgodi enako in kolega ta program deluje normalno.. V čem bi lahko bila težava? Mogoče kakšni driverji za grafično ali kaj podobnega? Vse ostale programe do sedaj pa sem normalno inštaliral..
Najlepša hvala za pomoč :)
nejcv ::
Hayabusa hvala za odgovor, ampak bi te prosil če lahko malo bolj natančno razložiš kje naj izklopim ta win uac, in kaj s tem naredim, ker sem še bolj pri osnovah :)
Hayabusa ::
Klikni na start meni in napiši notri "uac".
Postavi drsnik čisto dol, na "never notify" in restartaj pc.
Postavi drsnik čisto dol, na "never notify" in restartaj pc.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Prestavi se v mapo
swwi\data in tam poženi setup.
Lahko da te win instaler za**bava, vidim da SW uporablja msi paketke.
swwi\data in tam poženi setup.
Lahko da te win instaler za**bava, vidim da SW uporablja msi paketke.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
http://www.memtest.org/download/5.01/me...
razpakiraš, priklopiš prazen usb ključ in ga izbereš v setupu.
razpakiraš, priklopiš prazen usb ključ in ga izbereš v setupu.
m0LN4r ::
To je problem tudi v netravniških verzijah just for your info:
Tvoj problem izhaja verjetno iz posodobitve IE ali kaj podobnega enako, kot je bil problem pri instalaciji maye, ki ga ni podpirala (zato pa BELO v instalation managerju).
Pogooglaj kateri update moraš odstranit.
*poskusi še z setup.exe da obideš instalation manager
Tvoj problem izhaja verjetno iz posodobitve IE ali kaj podobnega enako, kot je bil problem pri instalaciji maye, ki ga ni podpirala (zato pa BELO v instalation managerju).
Pogooglaj kateri update moraš odstranit.
*poskusi še z setup.exe da obideš instalation manager
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android 5.1 je tu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 26077 (17504) | R1710 |
» | Porušitev sistemaOddelek: Programska oprema | 1685 (1171) | BorutK-73 |
» | 1152: error exctracting to the temporary locationOddelek: Pomoč in nasveti | 2883 (2560) | JOKER |
» | Win7 - rant time ! (nov laptop) (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 10699 (9352) | noraguta |
» | SQL 2000 ServerOddelek: Programska oprema | 973 (849) | jerneju |