Forum » Zvok in slika » Vertikalne črte na polovici ekrana pri LCD televiziji
Vertikalne črte na polovici ekrana pri LCD televiziji
Bezukhoff ::
Živijo,
Nagajati mi je začel moj LG LCD LG42LG5000, in sicer tako, da mi občasno več ne prikazuje desne polovice ekrana (le vertikalne črte). Sem malce brskal po netu in ugotovil, da se gre v večini primerov le za slab stik, ki ga je relativno lahko in hitro eliminirati.
Očitno mi ne bo treba televizije poknati v recycle bin, bi pa me zanimalo, če se še je kdo srečal z podobno ali identično težavo?
Moja težava (čist ista), in fix, ki ga je nekdo uploadal na youtube:
Nagajati mi je začel moj LG LCD LG42LG5000, in sicer tako, da mi občasno več ne prikazuje desne polovice ekrana (le vertikalne črte). Sem malce brskal po netu in ugotovil, da se gre v večini primerov le za slab stik, ki ga je relativno lahko in hitro eliminirati.
Očitno mi ne bo treba televizije poknati v recycle bin, bi pa me zanimalo, če se še je kdo srečal z podobno ali identično težavo?
Moja težava (čist ista), in fix, ki ga je nekdo uploadal na youtube:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novo Linuxovo jedro 5.0 je tuOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16534 (6102) | gendale2018 |
» | TELEKOM prisluhi med telefoniOddelek: Mobilne tehnologije | 4682 (3604) | Izaso |
» | Twitter dobiva izboljšane varnostne ukrepeOddelek: Novice / Varnost | 3626 (3114) | Mavrik |
» | svetovni rekordOddelek: Loža | 2264 (1384) | LapD |
» | [C++]SDL+linux: Nalganje slik in drugih datotekOddelek: Programiranje | 927 (888) | Quikee |