Forum » Omrežja in internet » YT: VIdeo is currently unavaliable
YT: VIdeo is currently unavaliable
Brane22 ::
Še koga matra poplava teh napak ?
Meni je hecno ko so taki linki v samem priporočenem seznamu. Stvar mi priporoči ogled materialov, ki mi jih potem ne more prikazat. In takih je večina v seznamu. Sicer če pridem nazaj čez pol ure, je vsebina ponavadi na razpolago, potem pa spet ne več.
Meni je hecno ko so taki linki v samem priporočenem seznamu. Stvar mi priporoči ogled materialov, ki mi jih potem ne more prikazat. In takih je večina v seznamu. Sicer če pridem nazaj čez pol ure, je vsebina ponavadi na razpolago, potem pa spet ne več.
Brane22 ::
Sem ravnokar probal ISTI link na FireFoxu in Chromiumu.
FF odpre YT video brez problema, na Chromiumu dobim nazaj "Video unavaliable, try later".
FF odpre YT video brez problema, na Chromiumu dobim nazaj "Video unavaliable, try later".
hojnikb ::
conslusion... uporabljaj lisičko (čeprav je rahlo ironično, glede na to da je chrome in yt produkt istega podjetja )
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Masaker programske opreme na letošnjem Pwn2OwnuOddelek: Novice / Varnost | 9442 (6329) | gslo |
» | ChromiumOddelek: Pomoč in nasveti | 1484 (1375) | elomat |
» | Phishing at its bestOddelek: Informacijska varnost | 3103 (1912) | francek1 |
» | Microsoft Security Essentials označil Google Chrome kot virusOddelek: Novice / Brskalniki | 8466 (6038) | amigo_no1 |
» | Chrome: nova beta, hitrejši pogon za Java Script, napoved nove podobe (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 25618 (22982) | MrStein |