Forum » Pomoč in nasveti » Acer aspire 8920G težave z zaslonom
Acer aspire 8920G težave z zaslonom
DIZL_ ::
Pozdravljeni,
včeraj ko sem prižgal računalnik, je ekran začel nekako utripati, zraven pa se sliši neko "cviljenje" :) Tudi barve so zelo temne. Pred kratkim je bil menjan inverter, saj se je pri računalniku ves čas samodejno izklapljala t.i. back light. Po tem z zaslonom večinoma ni bilo težav do včeraj. Ima kdo kakšno idejo? Trenutno bi računalnik najraje vrgel skozi okno ker so z njim sami problemi :D
Lp
včeraj ko sem prižgal računalnik, je ekran začel nekako utripati, zraven pa se sliši neko "cviljenje" :) Tudi barve so zelo temne. Pred kratkim je bil menjan inverter, saj se je pri računalniku ves čas samodejno izklapljala t.i. back light. Po tem z zaslonom večinoma ni bilo težav do včeraj. Ima kdo kakšno idejo? Trenutno bi računalnik najraje vrgel skozi okno ker so z njim sami problemi :D
Lp
sese12 ::
Če slučajno rabiš, mam cel monitor in še en dodaten inverter za omenjen prenosnik. Mi je crknila matična.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik lcd problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1018 (801) | moat |
» | Laptop zaslon - backlight ali inverter popraviloOddelek: Strojna oprema | 1256 (1014) | Zvezdica27 |
» | Zaslon na procesorju se zatemni!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1321 (999) | krastača |
» | Na ekranu ni pravih barvOddelek: Zvok in slika | 1352 (1225) | solatko |
» | Laptop ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 894 (714) | Andrejpan |