Forum » Pomoč in nasveti » dd-wrt in Firewall
dd-wrt in Firewall
mrTwelveTrees ::
Na oddaljeni lokaciji imam Linksys WRT54GL z naloženim ddwrtjem
priključek je T2 opika
Glavni T2 optični switch na katerega je priklopljen še en 10/100 switch na keterem je 1x tv in ta router
Če imam izklopljen firewall na ddwrt-ju, mi leti stream od tv vmesnika tudi na wan port (cca 6Mb)
želim izklopiti multicast, vendar potem se vklopi firewall in poslednično ne morem dostopati do routerja od zunaj.
Identična stvar na drugi lokaciji (vse enako, vendar ni vmesnega switcha, samo T2 switch, tam pa mi stream ne leti na router
predivevam da je kriv low-cost router, če kupim kakšnega boljšega bi znala biti rešitev.
priključek je T2 opika
Glavni T2 optični switch na katerega je priklopljen še en 10/100 switch na keterem je 1x tv in ta router
Če imam izklopljen firewall na ddwrt-ju, mi leti stream od tv vmesnika tudi na wan port (cca 6Mb)
želim izklopiti multicast, vendar potem se vklopi firewall in poslednično ne morem dostopati do routerja od zunaj.
Identična stvar na drugi lokaciji (vse enako, vendar ni vmesnega switcha, samo T2 switch, tam pa mi stream ne leti na router
predivevam da je kriv low-cost router, če kupim kakšnega boljšega bi znala biti rešitev.
SeMiNeSanja ::
Govoriš o neki domači lokaciji ali podjetju?
Za podjetje, bi dd-wrt firewall odsvetoval. Žal večina, ki na tem segmentu škrtarijo, neprimernost priznajo šele takrat, ko gre kaj narobe (ali pa še takrat ne).
Za podjetje, bi dd-wrt firewall odsvetoval. Žal večina, ki na tem segmentu škrtarijo, neprimernost priznajo šele takrat, ko gre kaj narobe (ali pa še takrat ne).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amis TV komunikator za usmerjevalnikom (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13634 (9302) | Master_Yoda |
» | Linksys WRT45GLOddelek: Omrežja in internet | 2913 (1516) | SaXsIm |
» | Router z multicastOddelek: Omrežja in internet | 2973 (1885) | slitkx |
» | Zmogljiv žični router za 100mbit optiko.Oddelek: Omrežja in internet | 8702 (6834) | war-dog |
» | profesionalni hardware za networking (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8099 (5369) | Poldi112 |