» »

Ati radeon 8500 TV out problem...

Ati radeon 8500 TV out problem...

Primoz78 ::

Imam problem z Ati radeonom 8500 64MB retail ( 9100 flash )...in sicer, ko vkljucim TV out mi TV dela na resoluciji 512 X 4xx ...to sem pri starih driverjih catalyst 3.0 in starejsih odpravil z enim progijem ki je to popravil ( Ati refresh fix ), Takoj na zacetku ko startas progi javi da so neke cudne resolucije ki niso podprte in pol jih nastavi na normalne vrednosti. Po tem dejanju mi je TV delal normalno na 1024 X 768...a z novimi driverji catalys 3.1 in mislim da bo z 3.2 spet prisel problem na dan...progi takoj javi isto sporocilo a ko masino restartas TV dela se vedno na 512 X 4XX. A ma se kdo mogoce podobne tezave?:..kako to stvar odpraviti ?

lp Primoz

lpeter1 ::

Jest mam tud tak problem z isto grafično. Na TVju je slika večja kot tv zato se jo vidi le en del s premikon miške pa se premika tudi sika. Mi lahko poveste kako bi zmanjšal sliko na tvju na resolucijo 800*600. Če pa obkljukam jeziček :"Extend my windows desktop onto this monitor" pa mi na TVju rasolucijo nastavi na 800*600 tako da dela OK vendar slika na monitorju izgine :8)

Lp: Luka :\

js ::

a je že kdo najdu rešitev za ta problem. na radeonu 9000pro mam enak problem. ne morem nastavit večje resolucije kot 512*384. isto je na extended dektop.
a obstaja kakšen fix??

Iztirjenec ::

Jaz mam 9100 128 mb in Catalyste 3.5 pa mi dela v redo na vseh resolucijah, do vključno 1024*768. Pa anteno izvleci iz tvja (in ostale priključke...)

Lith ::

men dela na FDX 8500 LE 64MB vse super, s tem popravkom pa tut monitor zna pokazat osveževalne boljše od 60Hz (vsaj v w9x in ME, 2000 itak dela kot treba - sam Ati Control panel rabiš)
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤

mamut ::

Nocem zvenet pameten smo povem, da pri mojemu Radeonu 8500 ni bilo bikoli podobnih tezav.
TV dela normalno, resolucijo moram nastavit na 1024x768 in špila.

vse sprobal. resolucije še vedno ne morem spravit nad 512*384. z gf2mx dela brez problemov. ATI - ŠROT!

ok kriv je refresh rate fix. ko sem ga odstranu je bla slika na tv v redu ampak v igrah je pa frekvenca 60Hz. a ma kdo refresh rate fix za winXP ki ne zjebe slike na televiziji. prosim naj mi nekdo pošlje na mail: funmail@bigfoot.com
hvala

Lith ::

js:
v XPje instaliraj ATI-jev Control Panel in pod advanced options priklikaj nekje do tukaj, klikni na monitor - lastnosti - advanced in potem izberi monitor z boljšimi lastnostmi (višje osveževalne frekv., jaz npr. izberem Samsung 17 GLSi)
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤

sj monitor mam samsung 757NF. sam js rabim za monitor in televizijo ne za dva monitorja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: js ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DivXviD] Predvajanje filmov iz PC na TV

Oddelek: Zvok in slika
265393 (4113) H_man
»

RADEON 8500 LE in osveževalne frekvence ?

82097 (2009) Han
»

Hude težave z grafiko pri igrah

Oddelek: Pomoč in nasveti
151068 (823) smolep
»

Nekaj vprašanj po inštalaciji novega Radeona

Oddelek: Pomoč in nasveti
71023 (981) Vanich
»

uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )

506198 (5103) bbobst

Več podobnih tem