» »

Nero CD speed

Nero CD speed

~Panter~ ::

Sami problemi ;(( Najprej sm z mojo pečico zapeku 2 filma. Sem pa kupu ene nove cdje, ProFormance, sem hotu pogledat kakšna je kej kvaliteta. Tapru cd je biu zapečen, takoj sem ga premaknu v Teaca 32x in dal na Cd speedu CD quality test. Takoj je začeu vn metat errorje, tko da sploh nism počakou do konca testa. Je bla zlo kmal že 6 mestna številka. Ok si rečem, probam še ta drug cd, isto. Pol za foro probam enga starga Smartbuya, ampak v pečici: Teac24x10x40 Nobenga errorja. Dam isti cd v Teaca32x, največ errorjou ;(( Nesem cd v sestrin računalnik, kjer je isto teac 32x, in isto, največ errorjou.
Zdej pa ne vem kje je problem. Pečica mi pri testu bere z okrog 6x hitrostjo, cd rom pa z okol 15x hitrostjo.
Evo slikco : Teac 32x Smartbuy

pa še Teac 24x10x40 ISTI cd - Smartbuy

Oba cd roma mata vkloplen dma. Pr pečici mi piše Ultra DMA Mode 2 pr cd romu pa Multi-Word DMA Mode 2. Pečica je na sekondary master, cd rom pa na primary slave.
Mam pa WinXP

Zdej pa glavno uprašanje: A je to tak test, k pokaže kolk je cd dobr pečen, a je treba kakšn drug test narest? Sem probou tud narest scandisk z Nero cd speedam, pa mi na teh novih cd jih pokaže use kvadratke zelene na pečici, na cd romu pa kaže rumene kvadratke.

Pogum ni odsotnost strahu, je le sodba, da je nekaj drugega pomembneje od strahu

Han ::

Kupi za primerjavo FUJI, MAM (Mitsui), Plextor ali TDK ploščo...

Pogoni zelo različno sporočajo napake. Dejstvo pa je, da so ti CDji med najslabšimi. Pač, mal dnarja, mal muzke. ;)

l-note ::

Se opravičujem, ker ne bom govoru o tej temi, ampak vseeno. Pri tvojih screenshotih sem opazil malenkost roba - ker si jih izrezoval iz slike celotnega desktopa. > NAMIG: pri zajemanju slik oken (programov, map...) uporabi tipki Alt+PrtSc. Tako se ti bo v clipboard shranila slika le aktivnega okna in ne celotnega namizja. Tako ne boš več imel težav z izrezovanjem slik.

Blisk ::

Po moje je tuki tud problem z DMA.
Vklopi ga, pa probi.

~Panter~ ::

Sej DMA JE vkloplen, sem tud napisou tko. Za zajemanje bi lahko tud tko naštimou v programu, da bi samo aktivno okno zajel, sam sej za takle primerček to res ni potrebn. Čudn mi je sam to da v pečici ni nobenih errorjev. Bere pa ful bl počas. Res nč jasn :\
Pogum ni odsotnost strahu, je le sodba, da je nekaj drugega pomembneje od strahu

Blisk ::

Ugasn DMA, pa resetiri PC, pa probi še 1x, pa pol če ne bo še 1x vklop DMA, pa probi.
Če ne pa probi na drugi mašini.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Teac vs Liteon

Oddelek: Strojna oprema
241337 (1042) Caligula
»

Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13710006 (6330) jastreb
»

Plextor writer 24/48/48 problem! (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
644883 (4392) Hux
»

TEAC W540E mi prepočasi peče ! (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
524733 (3776) sidney
»

buffer underburn

Oddelek: Pomoč in nasveti
251342 (1094) milosm

Več podobnih tem