» »

Izdelava spletnih strani/spletni marketing?

Izdelava spletnih strani/spletni marketing?

Mojo01 ::

Pozdrav vsem, prvi post.

Kar me zanima, je predvsem, kolk je poštena cena izdelave strani, kot tudi kaj ta "spletni marketing" v praksi ponuja? Sem pogledal par strani od firm ki se s tem ukvarjajo in se mi zdi ogromno tega eno prodajanje megle. Recimo pač da imaš spletno stran + fb pa da gor daješ objave, fotke, tekste ... kaj je spletni marketing dejansko več od tega?(vemd a se da bumpat stvari na googlu, da jih ta prej najde)

če kdo zna kaj povedat ...

hvala

Vice ::

kolk je poštena cena izdelave strani
Toliko kot je pošteno narejena.

Recimo pač da imaš spletno stran + fb pa da gor daješ objave, fotke, tekste ... kaj je spletni marketing dejansko več od tega?

Kaj je marketing? Recimo isto kot je bencin za avto. Avto lahko barvaš in popaš gor spojlerje do onemoglosti. Samo če ga ne znaš (ne moreš) zapeljat iz garaže ti vsa ta krama na avtu ne pomaga nič.

tufy ::

Na hitro, ker se mi sedajle mudi:

"kolk je poštena cena izdelave strani"

Cena je odvisna od tega, kaj želiš. Osnovno spletno stran lahko dobiš za zelo malo denarja, a ne pričakuj kaj več kot en generičen template v wordpressu. Nasprotno lahko spletna trgovina, tvojemu marketingu prirejena spletna stran in podobno hitro dvignejo ceno v krepke tisočake. Za povprečno malo podjetje, ki se želi na spletu zgolj predstaviti, je okvirna realna cena tam okrog tisočaka za moderno stran s cca. 5 podstranmi.

Recimo pač da imaš spletno stran + fb pa da gor daješ objave, fotke, tekste ... kaj je spletni marketing dejansko več od tega?

Naj te kar ustavim tu. Dobra spletna stran ni vizitka, kjer pač malo mešaš meglo - takšno ti bo naredil vsak, ki ima pet minut časa in se mu sanja o kodi (ali pa še to ne). Dobra spletna stran je eno najmočnejših marketinških orodij kar jih lahko sploh imaš in drastičen pospeševalec prodaje, če je vpeta v celostno marketinško podobo in strategijo podjetja.

Zdaj moram žal letet, naj drugi povejo več. Če te zanima še kaj, mi pošlji sporočilo na ZS, pa ti odgovorim podrobneje zvečer.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ocena Moje Spletne Strani www.lap-stand.com (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
9015607 (9582) ...:TOMI:...
»

Internetna stran VS letna karta za fitnes. (strani: 1 2 )

8013995 (11153) Jeronimo
»

Boljša podjetja, ki izdeluje spletne strani in se ukvarjajo z spletnim marketingom

261842 (1423) Soprano
»

Pomoč pri spletni strani (strani: 1 2 3 )

1218093 (5554) gepard69

Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )

10140130 (28093) Primoz

Več podobnih tem