Forum » Šola » @student.uni-lj.si
@student.uni-lj.si
WarLord11 ::
Mene pa zanima kaj se zgodi z mailam ko ti ga da univerza xxx@student.uni-lj.si, ko opraviš študijske obveznosti?
Vsem se zahvaljujem za nadaljnje odgovore.
Vsem se zahvaljujem za nadaljnje odgovore.
lebdim ::
mislim, da ti ne naredi nič, ko opraviš vse izpite ... ko pa diplomiraš, ti pa vzamejo ...
specing ::
Brez skrbi, NSA ima vse shranjeno.
(Za tiste ki ne veste: naša prestižna univerza ni sposobna postaviti ustrezne IT infrastrukture in imamo zato vsi študentje študenski mail na google-u)
(Za tiste ki ne veste: naša prestižna univerza ni sposobna postaviti ustrezne IT infrastrukture in imamo zato vsi študentje študenski mail na google-u)
zee ::
Poznam univerzitetni IT in ti lahko zagotovim, da je bolje, da je to v danem primeru najboljsa mozna resitev.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Phantomeye ::
Sam, kaj ti ga pustijo ali vzamejo?
Zakaj bi ti ga pustili?
Je pa res, da zaenkrat še niso delal čistke. Jaz sem letos dobil nov ID, vendar stari ID še vedno deluje. Sicer mi ni jasno, kaj je fora digitalnega ID na ravni ljubljanske univerze, če pa ni prenosljiv med fakultetami in študijskimi (npr. iz dod. na pod.)
Engineer_ ::
Poznam univerzitetni IT in ti lahko zagotovim, da je bolje, da je to v danem primeru najboljsa mozna resitev.
s to rešitvijo načeloma sicer ni nič narobe. Važno da študent dobi obvestila iz faksa, pa tud če bi jih prejemal na mail386.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EFF po dveh letih: Google še vedno vohuni za nepolnoletnimi študenti in učenciOddelek: Novice / Zasebnost | 5821 (4710) | _commandos_ |
» | brisanje diskovOddelek: Informacijska varnost | 9342 (7820) | peko_deko |
» | Google Apps za šole z neomejeno kapacitetoOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6622 (4719) | Gandalfar |
» | YouTube uvaja naročnino za premium kanaleOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9403 (7363) | Jst |
» | izumi in odkritja islamskega svetaOddelek: Znanost in tehnologija | 2601 (1958) | Timurlenk |