» »

skype ob zagonu not responding

skype ob zagonu not responding

Rainbow Dash ::

uporabljam windows 8.1 64 bit, in skype je dalau v redu, dokler nisem reinstaliru windowsev, zdej pa takoj ko zalaufas napise not responding... Any ideas?

mat xxl ::

uninstal ----- and instal it again !

Siddh ::

Jaz ti ne znam povedat kako rešit problem, vem pa kako se obide problem. S kolegi smo pred kratkim presedlali na Oovoo. To je dobra alternativa Skypeu le da ima veliko manj problemov. Torej če se pogovarjaš z majhno skupino ljudi preko skypea, jih poskusi prepričat, da poskusijo oovoo. Pa še videokonference z tremi ali več ljudmi so zastonj.

Rainbow Dash ::

aha ok
bom robal...

drugače pa: mat xxl: unistaliru sm tk ene 15x

n0pin ::

Pojdi v Nadzorno ploščo > Programi > Vklop ali Izklop funkcij sistema Windows in obklukaj NET framework 3.5, ter klikni V redu. Počakaj, da se Framework naloži in bi moralo delati.

kurjač ::

Težave imam tudi jaz na sistemu win 8.1
Ko zaženem skype mi napiše: Skype se ne more zagnati. V tem računalniku ste že prijavljeni. Odjavite se in poiskusite znova.
Imam lokalni račun in tudi če ga spremenim na Microsoftov ne morem not. Če ustvarim še en uporabniški račun se lahko prijavim, samo potem imam golo osnovo brez mojih programov. Želim imeti samo en lokalni račun. V skype bi se prijavljali še ostali člani družine s svojim računom.
Kak predlog?
Mimogrede uporabljam skype, ki je vgrajen v win8.1 Če sem snel desktop verzijo se pri zagonu iz namizja zgodi not responding....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kurjač ()

Siddh ::

Izklopi metro aplikacijo

Bi poizkusil, če poveš kako.

Skype težava odpravljena

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1490440849 (6530) jedateruk
»

PC zmrzuje

Oddelek: Strojna oprema
171638 (1281) NLight
»

Windows 9 že aprila prihodnje leto? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
17247764 (37466) AvtoR
»

star Laptop LENOVO T61 - kateri operacijski sistem?

Oddelek: Operacijski sistemi
303581 (3230) Zvezdica27
»

desktop skype in windows 8.1

Oddelek: Programska oprema
112334 (2021) fosil

Več podobnih tem