Forum » Igre » Assetto Corsa
Assetto Corsa
dottor ::
Dejansko je 150€ minimu cena. Kot sem reku sem pripravljen dat kak € več za to 2 mesečno garancijo kjer se lahko prepričaš o delovanju brez da nekomu mažeš tepison...
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
amacar ::
Ja js pa pravim, kakšno je stanje na trgu :)
Sem ravno (2 dni nazaj) kupil enega za 100€, pa tudi prejšnjega ko sem kupil (cca pol leta nazaj) sem kupil za 100€ (ampak ga je imel kadilec, zato so mi po vsaki vožnji smrdele roke, tako da sem ga prodal).
150 vs 170€ pa se splača dati za garancijo ja.
Sem ravno (2 dni nazaj) kupil enega za 100€, pa tudi prejšnjega ko sem kupil (cca pol leta nazaj) sem kupil za 100€ (ampak ga je imel kadilec, zato so mi po vsaki vožnji smrdele roke, tako da sem ga prodal).
150 vs 170€ pa se splača dati za garancijo ja.
Pač proval bom še kej ceno spustit če bo spustu, ker neki sodelujem z njim... So pa imeli ta volan kot free play Gran Turismo na PS3 (če se ne motim je to lih ta na katerem sem že igral).
Sssaga ::
Pozdravljeni dirkači!
Ta (dodelana) opcija v AC, ko imaš prednastavljeno težavnost na PRO, ti vrže tovarniško nastavitev TC in ABS (plus še ena stvar pri določenih vozilih pa točn ne vem). Sem se malo igral in večina jih ima oboje vklopljeno, ko igram kariero (fičo, alfa, lotusi, Tier 1), rečmo KTM pa nima ničesar od naštetega in je res z užitkom voziti, ko veš kako je v resnici.
Zanima me, če imajo vsi ti avti res tako naštimano v resnici oz. ali so to racing-only izvedbe, ker kolikor vem jih ima le peščica dirkalnih vozil za dirkanje vklopljeno TC in ABS.
Je to mišljeno za tovarniški avto ali tudi za dirkanje (malo nelogično imeti vse to vklopljeno)? Zakaj potem ne dajo še dodatne opcije poleg PRO. Recimo RACING ali pa REAL, kaj pa vem.
Se to v dirkah sploh da nastavljati? Malo me je zmedlo in upam, da se najde kakšen štručko, ki bi podal pojasnila glede tega.
Sem pa sicer zadovoljen, da so dodali to, ker sem zmeraj hotel voziti avto tako, kot je mišljen.
Race on!
Ta (dodelana) opcija v AC, ko imaš prednastavljeno težavnost na PRO, ti vrže tovarniško nastavitev TC in ABS (plus še ena stvar pri določenih vozilih pa točn ne vem). Sem se malo igral in večina jih ima oboje vklopljeno, ko igram kariero (fičo, alfa, lotusi, Tier 1), rečmo KTM pa nima ničesar od naštetega in je res z užitkom voziti, ko veš kako je v resnici.
Zanima me, če imajo vsi ti avti res tako naštimano v resnici oz. ali so to racing-only izvedbe, ker kolikor vem jih ima le peščica dirkalnih vozil za dirkanje vklopljeno TC in ABS.
Je to mišljeno za tovarniški avto ali tudi za dirkanje (malo nelogično imeti vse to vklopljeno)? Zakaj potem ne dajo še dodatne opcije poleg PRO. Recimo RACING ali pa REAL, kaj pa vem.
Se to v dirkah sploh da nastavljati? Malo me je zmedlo in upam, da se najde kakšen štručko, ki bi podal pojasnila glede tega.
Sem pa sicer zadovoljen, da so dodali to, ker sem zmeraj hotel voziti avto tako, kot je mišljen.
Race on!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sssaga ()
Sriple Tix ::
Ssaga, na načinu Factory imajo avti vklopljeno tisto, kar imajo tudi v resnici. Poglej na primer zverino F40 (moram priznati, da ga je peljati pravi užitek in se mu bom naslednji teden najbrž malo bolje posvetil), ki nima vklopljenega niti enega pomagala in tudi šaltaš "na peš", saj je 25 let star model, kamor takrat še niso šraufali vse te elektronike. Po drugi stranim so GT3 avtomobili v zadnjem času primarno namenjeni endurance dirkam, kjer z uporabo ABS in TC precej zmanjšajo obrabo gum. Zdajle se mi ne da googlati, toda zdi se mi, da v BlancPain Endurance seriji celo nimajo možnosti odklopa TC (ABS lahko), zaradi česar so se številni dirkači precej pritoževali. Takole, jaz imam povsod način Factory, če ima avto zato H menjalnik prav, se pač malo potrudim in ob tem razgibam desni gleženj, pa tudi če ima vklopljena pomagala, naj mu bo, saj jih najbrž dejansko uporabljajo .
Seljak ::
Sriple Tix je izjavil:
Pri nakupu bodi previden, da ti ne bodo podtaknili kakšne pokvarjene robe. Ob vklopu računalnika se volan nekajkrat zavrti levo desno in ob tem precej butne, ko doseže 450 stopinj obrata, kar pomeni, da je z njim vse OK (G27 naredi to precej bolj nežno). Poglej preko Logitechovih gonilnikov, če je vse v redu s centriranjem in da volan, ko je pri miru, ne pošilja kakšnih impulzov (videti je migetanje, kot bi sam želel malo zavijati). Velja pa nekaj, od G25 navzgor nisi zaradi volana nič hitrejši, le feeling je boljši. V naši endurance ekipi imamo vsi štirje G27, pa nas je glavni alien, za sobotno 8 urno dirko, pripeljal na drugo startno mesto in tudi v dirki ciljamo precej visoko.
Za boljši obcutek zaviranja sem si omislil tole http://www.ebay.com.au/itm/LOGITECH-G25... , čeprav ciljam na Fanatecova pedala.
Ja,na Slo-racingu imamo tudi enega nezemljana,ki nas vse šika z MOMO-tom
Tisti G25 je že prodan.. kaj pa G27 za 200€? En je ne bolhi za 220 ampak če mi ga uspe prepričat da spusti ceno in ga lahko osebno prevzamem v Kopru... Še posebej če mi ga da na stran do plače
--MiRaLdInJo ::
Zdravo dirkači.
Rabim pomoč glede modanja. Problem je vtem, da katerikoli avto dodam v Assetto Corsa\content\cars mi le ta ne deluje tako kot treba. Večinoma je avtomobil brez zvoka, ali pa ga sploh ni v igri.
Isto se mi dogaja pri dodajanju prog.
Mi lahko kdo pomaga v čem je težava? Ali rabim kakšen MOD TOOL preden dodajam avte/proge? Imam pa 1.0.1 RC verzijo(tazadnjo).
Edit:
Proge in avte prenašam iz tukaj: http://www.racedepartment.com/downloads...
Lp
Rabim pomoč glede modanja. Problem je vtem, da katerikoli avto dodam v Assetto Corsa\content\cars mi le ta ne deluje tako kot treba. Večinoma je avtomobil brez zvoka, ali pa ga sploh ni v igri.
Mi lahko kdo pomaga v čem je težava? Ali rabim kakšen MOD TOOL preden dodajam avte/proge? Imam pa 1.0.1 RC verzijo(tazadnjo).
Edit:
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: --MiRaLdInJo ()
--MiRaLdInJo je izjavil:
Zdravo dirkači.
Edit:
Lp
Zadnja verzija je RC 1.06. Modani avti(vsaj nekateri) še nimajo porihtanega zvoka zaradi Fmoda,ki ga uporablja AC. Torej sedaj je zvok še bolj realen in zaradi te spremembe so morali moderji spremeniti zvoke svojih modov. Nekateri še pač tega niso naredili. Kar pa se tiče samih modov in dodajanje le teh v igro ni neko odkrivanje tople vode. Avte odpakiraš in lepo prilepiš v mapo x:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Assetto Corsa/cars ,pri progah pa je to pač mapa Trackshh ali nekaj takega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Seljak ()
--MiRaLdInJo ::
--MiRaLdInJo je izjavil:
Zdravo dirkači.
Edit:
Lp
Zadnja verzija je RC 1.06. Modani avti(vsaj nekateri) še nimajo porihtanega zvoka zaradi Fmoda,ki ga uporablja AC. Torej sedaj je zvok še bolj realen in zaradi te spremembe so morali moderji spremeniti zvoke svojih modov. Nekateri še pač tega niso naredili. Kar pa se tiče samih modov in dodajanje le teh v igro ni neko odkrivanje tople vode. Avte odpakiraš in lepo prilepiš v mapo x:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Assetto Corsa/cars ,pri progah pa je to pač mapa Trackshh ali nekaj takega.
Benji_
Pa saj ravno tja kamor si napisal dodajam avtomobile in od čisto vseh katere sem ločeno-enega pa po enga dodal, mi pri nobenem ni deloval zvok. Pri nekaterih tudi pogled ni bil pravilno postavljen.
Čudno mi je da niti EN avto ne deluje tako kot treba.
Ima kdo kakšen model/link za avto kateri dela tako kot mora?
Lp
Konlov ::
Kako bi tipkam na G27 shifterju nastavil TC,ABS, virtual mirror?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Konlov ()
Truga ::
Js mam G25, a je kaksna razlika med tem pa G27, razen extra knofkov na volanu (ki jih itak ne rabm)? :D
2 razliki ki sem ju našel na netu:
27 ima usnjen obroč volana, 25 ima umetno usnje
25 ima aluminjasta pedala, 27 ima jeklena
Kolko je to res pa nebi vedu...
27 ima usnjen obroč volana, 25 ima umetno usnje
25 ima aluminjasta pedala, 27 ima jeklena
Kolko je to res pa nebi vedu...
Siddh ::
Je kdo opazil v novem 1.0.8 RC updateu, da je force feedback nekako drugačen, bolj mehak se mi zdi. Upam , da nisem edini.
dottor, nisem strokovnjak za kovine, niti za živalsko kožo, toda moj stari G25 volan in njegova pedala so na pogled in otip povsem enaka, kot pri malce novejšem G27. Preveril pred pol minute
Sriple Tix je izjavil:
dottor, nisem strokovnjak za kovine, niti za živalsko kožo, toda moj stari G25 volan in njegova pedala so na pogled in otip povsem enaka, kot pri malce novejšem G27. Preveril pred pol minute
Upam,da nisi zagrizel v kovino
Buggy ::
Adrenalina zeljni dirkaci, vableni na server, kjer trentno vozimo F40 in Cobro, proga Mugello za practice brez assistov server:buggy_SLO (Q+R)
Truga ::
Sssaga ::
G27 ima eno veliko slabost. Rattles like a FAK MADAFAKA!
Helical gears.
V AC se ga nikakor ne morm znebiti. Imam vse ''canned'' efekte na nuli, FFB znižan, a ni efekta.
Sam bi prešel na ''belt-driven'' mehanizem, torej kaki Fanatec porsche kit za 300EUR za začetek oz. thrustmaster T500 če maš keš, haha.
PS: Ta volan v videu so mi zamenjali z novim. Isto me heca rattle, a vsaj na manjši jakosti. Dejstvo pa je, da se to z uporabo samo še poslabša, enostavno je tako narejen ta volan. Najbolj zanimiv mi pa je, da ma frend izjemno tiuh G25. Večina jih je zelo glasnih in neprimernih za vožnjo zvečer, njegov je pa dead silent! Lucky bastard! :D
Helical gears.
V AC se ga nikakor ne morm znebiti. Imam vse ''canned'' efekte na nuli, FFB znižan, a ni efekta.
Sam bi prešel na ''belt-driven'' mehanizem, torej kaki Fanatec porsche kit za 300EUR za začetek oz. thrustmaster T500 če maš keš, haha.
PS: Ta volan v videu so mi zamenjali z novim. Isto me heca rattle, a vsaj na manjši jakosti. Dejstvo pa je, da se to z uporabo samo še poslabša, enostavno je tako narejen ta volan. Najbolj zanimiv mi pa je, da ma frend izjemno tiuh G25. Večina jih je zelo glasnih in neprimernih za vožnjo zvečer, njegov je pa dead silent! Lucky bastard! :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sssaga ()
Buggy ::
@Sssaga ... tocno nekaj takega sem poslusal od kolega, ki je imel oba G25 in G27...obdrzal je g25..kdo bi si mislu
Jaz vstrajam na jermenu in in teh probelomv nimam...GT3 v2...ze tri leta...milina!
Jaz vstrajam na jermenu in in teh probelomv nimam...GT3 v2...ze tri leta...milina!
Najprej bom še enkrat napisal, da je bila za mene Assetto Corsa najbolj pričakovana dirkačina, odkar sem pred nekako štirimi leti prvič slišal, da KS skupaj mečejo nekaj novega in sem jo nabavil nekaj minut zatem, ko se je pojavila na Steamu, da ne bom poslušal traparij.
Čeprav je fanboy baza igre gromozanska in izjemno zagrižena, boh ne daj, da napišeš kaj negativnega o "njihovi" simulaciji, kajti takoj začnejo bruhati ogenj z vseh topov, se po zadnji novici tudi nekaj največjih oboževalcev (precej dobro se poznamo po imenih, kajti večinoma vozimo vse, kar je vredno voziti online) obrača proč od AC. Kunos je namreč povem mirno povedal, da dežja in izmenjavanja noči/dneva v AC ne bo, je pa poudaril, Assetto Corsa 1 je še v RC fazi, da bodo to možnost dodali v Assetto Corso 2 (jep, vem, niti rFactor1 tega nima, ampak rF je na svetlo izšel kdaj ... 2005 ali 2006), saj tistih nekaj hardcore virtualnih dirkačev pač ni vredno, da bi se s tem obremenjevali. Žal Kunos najbrž ne ve ali, ob vseh hvalospevih njegovi genialnosti, noče vedeti, da večina tistih, ki kupimo vse dodatke za igre, menjamo volane, nadgrajujemo grafiko in ne vem kaj še (posredna povezava s KS, vendar pomembna), vozimo večinoma lige ali vsaj klubske dirke, kjer si želimo spremenljivih razmer in se jump&drive public serverjev na veliko izogibamo. Upam, da so vsaj pitstops še vedno v igri za AC 1 ... ali bo čez pol leta naznanil, da bomo namesto tega raje dobili še 17 cestnih Lotusov, 4 diesel BMW-je in lasersko poskenirano celotno okrožje Milana s tremi obmestnimi zaselki vred (sarkazem off)
Skratka, razočaran v nulo in tiste DLC-je, ki so izšli septembra ... čakaj, niso ... si lahko nekam zatakne. V tolikšni konkurenci vrhunskih dirkačin, si nategancij v ... ne bom se neprimerno izražal ... slogu pač ne smeš dovoliti.
Ampak najbolj žalostno je, da jih bodo fanboyi še vedno zagovarjali v stilu ... majhni so ... božčki ne zmorejo vsega in podobno ... Prav, vendar naj potem ne obljubljajo tistega, česar ne zmorejo/nočejo.
Zdaj pa kokice v roke in mirno lahko počakam plaz ogorčenja, ker sem si drznil napisati grdo besedo o Assetto Corsa.
http://www.virtualr.net/assetto-corsa-n...
Čeprav je fanboy baza igre gromozanska in izjemno zagrižena, boh ne daj, da napišeš kaj negativnega o "njihovi" simulaciji, kajti takoj začnejo bruhati ogenj z vseh topov, se po zadnji novici tudi nekaj največjih oboževalcev (precej dobro se poznamo po imenih, kajti večinoma vozimo vse, kar je vredno voziti online) obrača proč od AC. Kunos je namreč povem mirno povedal, da dežja in izmenjavanja noči/dneva v AC ne bo, je pa poudaril, Assetto Corsa 1 je še v RC fazi, da bodo to možnost dodali v Assetto Corso 2 (jep, vem, niti rFactor1 tega nima, ampak rF je na svetlo izšel kdaj ... 2005 ali 2006), saj tistih nekaj hardcore virtualnih dirkačev pač ni vredno, da bi se s tem obremenjevali. Žal Kunos najbrž ne ve ali, ob vseh hvalospevih njegovi genialnosti, noče vedeti, da večina tistih, ki kupimo vse dodatke za igre, menjamo volane, nadgrajujemo grafiko in ne vem kaj še (posredna povezava s KS, vendar pomembna), vozimo večinoma lige ali vsaj klubske dirke, kjer si želimo spremenljivih razmer in se jump&drive public serverjev na veliko izogibamo. Upam, da so vsaj pitstops še vedno v igri za AC 1 ... ali bo čez pol leta naznanil, da bomo namesto tega raje dobili še 17 cestnih Lotusov, 4 diesel BMW-je in lasersko poskenirano celotno okrožje Milana s tremi obmestnimi zaselki vred (sarkazem off)
Skratka, razočaran v nulo in tiste DLC-je, ki so izšli septembra ... čakaj, niso ... si lahko nekam zatakne. V tolikšni konkurenci vrhunskih dirkačin, si nategancij v ... ne bom se neprimerno izražal ... slogu pač ne smeš dovoliti.
Ampak najbolj žalostno je, da jih bodo fanboyi še vedno zagovarjali v stilu ... majhni so ... božčki ne zmorejo vsega in podobno ... Prav, vendar naj potem ne obljubljajo tistega, česar ne zmorejo/nočejo.
Zdaj pa kokice v roke in mirno lahko počakam plaz ogorčenja, ker sem si drznil napisati grdo besedo o Assetto Corsa.
SLO_Robert ::
Jebes Assetto Corso , jest bom zdej saltal na Game Stock Car Extreme , dobrih modov mas kokr hoces , pa se zastonj so
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SLO_Robert ()
Borut14 ::
Sriple Tix je izjavil:
Najprej bom še enkrat napisal, da je bila za mene Assetto Corsa najbolj pričakovana dirkačina, odkar sem pred nekako štirimi leti prvič slišal, da KS skupaj mečejo nekaj novega in sem jo nabavil nekaj minut zatem, ko se je pojavila na Steamu, da ne bom poslušal traparij.
Zakaj misliš tako. Pač je samo simulacija oz. igra. Vsak ima pravico povedati svoje mnenje. Pač ti si razočaran, tudi jaz sem. Ampak me to ne odvrne od Assetto corse. Še naprej jo bom z užitkom vozil, še naprej se bom zabaval in še naprej z frendi tekmoval. Meni osebno je TOP. Kar se pa tiče napadanja na tvoj komentar oz. da čakaš da te bodo spljuvali ali kakor koli že napadali, se ne sekiraj. Vsak ko te bo napadel glede tvojega posta ni dorasel človek. Konec koncev je to samo igra in nič drugega. Tako da kokice bova oba sedaj spekla in čakala kaj bodo povedali.
m0LN4r ::
Vam je kaj znana ta igra? /watch?v=Hm2ZJzUQqpU
Kaj pa pravite na primerjavo med Asetto in SimRaceway?
Kaj pa pravite na primerjavo med Asetto in SimRaceway?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Borut14 ::
Jaz osebno pravim da ga ni čez AC. Čeprav so druga mišljenja. AC mi je že v začetku k srcu zrastel, ko sem priklopil G25 in samo izbral v igri Logitech G25 H shifter. In ni problema samo teraj. Dal sem na pro nastavitve, ker pri meni mora biti brez pomoči. Niti ABS ne maram. MOram povedat, da sem nad AC neizmerno zadovoljen. Razočaran sem pa nad mišljenjem KUNOS-a glede dežja in nočnih dirk. Fizika mi je zelo vredu. Jaz osebno zelo uživam v tej igralni simulaciji. Poizkusil sem Pcars in je živi NFS, tako da ta odpade. Rfactor spet štelanje volana in da ne omenjam kaj še. Poraz zame osebno.
Kar se tiče SimRaceway mi je bil tud vredu samo modelčkov avtov ne bom kupoval, pa tudi te mine toliko dirkat pa se za nekaj grebit ko ni vredno nič. Mislim da je bilo ali je še da ne vem koliko si mogel biti dober da si pač nevem kaj dobil da si potem modelček avta lahko brezplačno vzel. Če se motim me popravite :)
Kar se tiče SimRaceway mi je bil tud vredu samo modelčkov avtov ne bom kupoval, pa tudi te mine toliko dirkat pa se za nekaj grebit ko ni vredno nič. Mislim da je bilo ali je še da ne vem koliko si mogel biti dober da si pač nevem kaj dobil da si potem modelček avta lahko brezplačno vzel. Če se motim me popravite :)
Offtopic ampak na kratko:
Na SRW imam kar precej avtomobilov, nekaj sem jih kupil, precej pridirkal in dejal bi, da se gazde niti ne trudijo, da bi bila izkušnja kaj drugačna od rFactorja 1, le meniji so malce popravljeni. Sam imam dovolj točk, da lahko dirkam karkoli in čeprav so tekmovanja kar dobro obiskana, kaj več od kakšnega hotlap kroga že vsaj leto dni nisem opravil. Preizkusi, proge so zastonj in tudi nekaj dirkalnikov je v začetnem paketu.
Na SRW imam kar precej avtomobilov, nekaj sem jih kupil, precej pridirkal in dejal bi, da se gazde niti ne trudijo, da bi bila izkušnja kaj drugačna od rFactorja 1, le meniji so malce popravljeni. Sam imam dovolj točk, da lahko dirkam karkoli in čeprav so tekmovanja kar dobro obiskana, kaj več od kakšnega hotlap kroga že vsaj leto dni nisem opravil. Preizkusi, proge so zastonj in tudi nekaj dirkalnikov je v začetnem paketu.
Sriple Tix je izjavil:
Ne tukaj jokati,piši na njihovemu forumu,ker morda bo kaj zaleglo(dvomim).
Zaleglo ne bi niti tam, česar se zavedam, čeprav so že začeli brusiti svoje ostre besede v vezi hardcore simmerjev, kajti precej hitro jim je postalo jasno, da so s svojo aroganco brcnili v temo. Tukaj sem le predstavil dejstva, ki jih je izrekel eden izmed razvijalcev igre in svoj pogled na njih, nič drugega in z veseljem sprejemam nasprotna mnenja, ki vodijo v konstruktivno debato. V poplavi novih naslovov in precejšnjo zasedenostjo z njimi, pa lahko tokratno AC mirno preskočim in počakam na AC2 .
Mislim,da še zelo hitro ne bo AC2,ker še niti prvotna igra ni dokončana. Tudi sam sem dal malce na stranski tir AC,ampak trenutno ni na sceni nič podobnega tej simulaciji(moje mnenje). Res pa je,da so malce zgrešili z svojo Italjansko politiko in z odnosom do uporabnikov. Na forumu je vedno manj pomoči z njihove strani,kot,da so pozabili,da smo mi zaslužni za njihov uspeh. No,meni je še vedno pomembno,da igro dokončajo tako,da bomo vsi zadovoljni.
Prav imaš, še pred letom dni so bili polnih ust, kako bodo okolju prijazni (beri: komunikativni z nami), zdaj pa mirno brišejo s foruma vsako najmanjšo kritiko, ki se kakor koli dotika igre. Še bolj fascinantno pa je, da so začeli njihove odločitve kritizirati tudi glavni moderji (Marek, DucFreak, če naštejem le dva izmed njih) in prav zanima me, kakšno mnenje ima o zadnjih dogodkih Aleš, ki s svojimi URD fanti razvija nadvse uspešen in še bolj kvaliteten endurance mod ter ga tudi prodaja. S priznanjem, da endurance dirkanja v AC ne bo, so grdo pljunili v njihovo skledo, saj nas je 99% vseh kupilo njihove avte isključno za vztrajnostne dirke, za brzince je GT avtov v špilu dovolj in zanima me, koliko jim je od predvčerajšnjim padla prodaja .
Jaz čakam da dodajo Nürburgring not, tako Nordschleife kot ta "kratka" kjer potekajo dirke.
GP in Sprint imaš na voljo že nekaj časa:
Tracks
Drag strip
Drift test circuit
Nurburgring GP
Nurburgring Sprint
Imola "Enzo & Dino Ferrari"
Magione
Autodromo di Monza
Monza historic 1966
Mugello
Silverstone
Silverstone International
Silverstone National
Spa Francorchamps
Trento Bondone hill climb
Vallelunga
Vallelunga Club
Po le opravičujem. Sem zdej hotu iz odigrat eno, pa mi ne pride v igro. Se ustavi pri theme loaded...
Najbrž moraš le v Steamu iti na Library -> desni klik na igro -> Properties -> Local Files -> Verify Integrity of game Cache ... in počakaj, da Steam preveri, če je vse OK.
Hvala. 70 datotek more na novo pobrat...
Zdej sem ugotovil da "gobici" na gamepadu imajo tolko lufta da ne morme z njim igrat simulacij... 1-2 koraka v levo ima za zavijanje ko ga vrneš in 1-2 koraka za gas (navzgor)...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Project Cars (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 45233 (7435) | oo7 |
» | Sim Racing Slo-Tech KotičekOddelek: Igre | 3662 (1183) | globoko grlo |
» | Forza Horizon 3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 15222 (3696) | Horas |