» »

Game Stock Car 2011 - REIZA Studio

Game Stock Car 2011 - REIZA Studio

el84 ::

V letu 2011 smo bili priča še eni simulaški dirkačini bazirani na ISI engine(rfactor) ki so jo naredili v Brazilskem studiu REIZA (znanemu tudi po modu Amaroli za rfactor). Igra, menu in vse nastavitve so zelo podobne rfactorju vendar so v Reiza studio bistveno izboljšali igralne učinke saj so za izedlavo igre upoštevali pravo telemetrijo avtomobilov in vse teste opravljali z profesionalnimi dirkači te serije.

LiNK

Sriple Tix ::

Reiza je končno izdala pravi demo, kjer lahko dodobra preizkusite v "racing sim community" eno najbolj priznanih, širše pa žal podcenjenih iger.


Reiza Studios have just announced the release of a brand new demo version of Game Stock Car 2012!

This free demo offers 30 days of unlimited gameplay. If you are yet to try the full game or did not get enough from the 60 minute trial available with the full version, the demo allows for a proper go at most of the cars available in the full game in two tracks, featuring a total of 5 different layouts.

The following four series can be selected for free:

Stock Car V8
Mini Challenge
Camaro SS
Formula 3
The cars can be driven on two challenging circuits in various layouts:

Jacarepagua (Stock Car, Curva Sul, Oval and 2005 layouts)
Tarumã
Multiplayer support is not included in the demo version.

http://www.xtremerpm.org/Reiza/GSC2012_...


Pa še nekaj utrinkov z naših online dirk.

Start Curitiba Formula 3:




Nekaj bojev na različnih progah z različnimi dirkalniki:

Sriple Tix ::

Kako se imamo fajn online na Racedepartment serverju.

Sriple Tix ::

Prihaja špil z letnico 2013 in bo za razliko od predhodne zastonj nadgradnje vredna cene okrog 20€.

Glavni novosti:
In GSC2013, a great brazilian classic is back in action, and on its natural habitat - Opala Stock Car, the first car used in the early years of the series, on the glorious 70s Interlagos track.

The Copersucar-Fittipaldi FD04 was the first car driven by Emerson Fittipaldi in the team that carried his name. On his first race at Interlagos 1976 he took this car to fifth place on the grid.

Sriple Tix ::

Krog po Interlagosu z novo verzijo GSC letnice 2013 in retro avtomobilom Chervolet Opala. Vozim z ročnim H menjalnikom, heel/toe tehniko in seveda brez vseh pomagal. Super zadeva :).

_geek_ ::

Jaz pa trenutno nažigam Formula Truck Simulator - tudi od REIZA studios in moram reči da mi je fizika špila ekstremno všeč.

Malce za priokus:

Sriple Tix ::

Nora zadeva s super fiziko in težaškim delom v prav vsakem ovinku. Edini minus, ki ga ima špil in še to zgolj zaradi narave "dirkalnikov" je v tem, da v online dirkah, kjer se najde 15 enakovrednih dirkačev, razen zaradi napak nasprotnikov, enostavno ne moreš prehitevati. Ampak tudi v resničnem svetu dirkalnih kamionov je tako, kar sem letos v živo videl na RedBull Ringu.

opeter ::

A to igrate s tipkovnico, gamepadom ali z volanom?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Sriple Tix ::

S temle:



S čim drugim ne bi imelo smisla, kajti ti špili precej nazorno prenašajo dejansko obnašanje dirkalnikov v virtualni svet, pri čemer razvijalcem pomagajo dirkači s svojimi izkušnjami. Seveda lahko voziš tudi z gamepadom, ampak potem ni nekega pravega občutka in tudi precej pomagal moraš imeti vklopljenih (avtomatska sklopka in prestavljanje skoraj obvezno).

Obstajajo seveda igre, ki so manj realistične in tam so igralci z gamepadi celo hitrejši od tistih z volani.

opeter ::

Hvala za odgovor. Uh, to je že konkreten kos "orodja" ...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Sriple Tix ::

Mojstrovina na kvadrat, za mene v tem trenutki iRacing killer, kajti odkar imam GSC 2013, se slednje skoraj nisem dotaknil.

puma982 ::

Hvala za informacijo. Prvič slišim za ta špil/sim.
Grem sprobat demo.

Sriple Tix ::

NP in če ti ležijo simulacije dirkaške vožnje, je tole zdaj najboljša izbira, daleč pred rFactor2/iRacing/RRRE/DTME in podobnimi novitetami (vse naštete si lastim ali jih preigravam, zato pišem iz izkušenj).

puma982 ::

Sem sprobal 2012 demo s camarotom. Vrhunska zadeva. Je pa treba kar delat(kot v resničnosti pri taki moči), da ukrotiš tole mašino brez asistov. :) A je zabavno in vznemirljivo.

puma982 ::

Kar me je malo zmotilo je edino nenavaden občutek hitrosti pod 100kmh(se zdi, da se avto premika prepočasi)in na trenutke prekomerno drsenje/pomanjkanje gripa(a to je najbrž zato, ker je stock camaro).

Sriple Tix ::

Žal ti ravno pri tem avtu ne morem nič pomagati, kajti edino Camara ne vozim ... v nobeni igri, kajti nočem se zaje...ti s tisto opletajočo ritjo :D.

matonson ::

Sem sprobal 2012 in je super občutek. A je cena za 2013 dejansko 19,33€ ali ti potem še odščipnejo kakšen € tako kot na g2play? Sprašujem zato, ker moram kupiti smartpaycard, saj druge opcije nimam.

Sriple Tix ::

Meni so pri PayPalu pobrali točno toliko, kot je cena (24.90$) kar so potem nekje v moji banki najbrž spremenili v vrednost €.

Moram pa povedati, da je GSC2013 precejšen napredek v primerjavi z lansko verzijo. Grafika je neprimerno boljša, formula 3 (največ sem jo vozil lani, zato najbolj občutim razliko) se pelje precej bolj predvidljivo in z občutkom nadzora, pa tudi "tastari" stock avtomobili ter formule letnika 1976 so dodani letos, česar lani ni bilo. Skratka, must buy za vsakega kolikor toliko resnega virtualnega dirkača, posebej, ker so sistemske zahteve za ta nivo grafične podobe naravnost smešne. Je pa igra zaenkrat še vedno v fazi RC (release candidat) in povsem polno verzijo, kjer ne bodo spreminjali prav ničesar, le nestabilne online zadeve morajo malo popraviti, lahko pričakujemo v kratkem.

Če bo koga zanimalo karkoli glede nastavitev igre ali morda setupa avtomobilov, lahko seveda mirno vpraša, bom pomagal, če bom znal :).

puma982 ::

Jaz bom v kratkem nabavu tole. Povej, Sriple, kolko je kaj ljudi online.

Sriple Tix ::

Večinoma se vozijo ligaške dirke, tu in tam lahko najdeš kakšne Brazilce, ki dirjajo, da je veselje. Najlepše od vsega pa je, da tudi na public še nisem naletel na mularijo, ki bi vozila nasproti, se nalašč zaletavala in podobno.

Najboljša stran za GSC je RaceDepartment, kjer ima Reiza kar uradni forum in na lastnih serverjih prirejajo dirke za člane RD. To je dejansko najbolje, kajti ljudje se med seboj poznamo, dirke so fer in tudi zelo si pomagamo med seboj (nasveti, setupi in podobno). Zgoraj sem že pred časom prilepil nekaj posnetkov teh naših online bojev in prav fino se imamo :).

Sriple Tix ::

Za primerjavo Interlagos:

Formula letnika 1976


in 2011 Kobayashi skin.


Enostavno de best :)!

Sriple Tix ::

Saj človek težko verjame, da na svetu obstajajo tudi takšni razvijalci iger.

Reiza Studios just announced that they will be bring more cars, more tracks and more features for their latest PC simulator Game Stock Car 2013.

On the forums Renato Simioni posted the following message for GSC2013 fans:
Over the next few months we plan to continue supporting GSC2013 with a constant flow of developments, including new cars, new tracks and new simulation features.
Without going into specific details just yet, this is what GSC2013 users can look forward to in the near future:
The updates will come in at a roughly regular pace – every month or so something new will be added to the sim, be it a new track, a new car, or a new feature, along with continuous improvements & eventual bug fixes;
All updates will be free – if you own GSC2013, the new content will be made available to you at no additional charge. We are however looking into experimenting with more community interaction for those willing to participate and contribute with the funding of these developments;
As with the content currently available in the sim, there will be a mix of licensed and fictional content;
The main goal for these updates is to continue to enrich the simulation and the diversity of driving experiences available – no “more of the same”, the new content will complement and enhance the existing stuff into an even more complete racing sim package;
The diversity is relative to our own content but also relative to other sims – these are not cars and tracks you are likely to find in every other racing game (they are not obscure either mind);
Also keeping to the “diversity” guideline, relative to base content the new content will be largely international (non-Brazilian) – from past, present and future.

Sriple Tix ::

2014 GameStockCar Extreme.



http://www.racedepartment.com/forum/thr...

puma982 ::

Sriple Tix je izjavil:

2014 GameStockCar Extreme.



http://www.racedepartment.com/forum/thr...


Zakon stvar. :) Ti pri Reiza Studios so res vrhunski v tem kar počnejo.

Sriple Tix ::

Da ne omenjam novih modov in stez, ki prihajajo skoraj vsakodnevno. Tole je report enega izmed konkurentov z zadnje BlancPain http://www.blancpain-gt-series.com/ endurance (80 minut) dirke.



Jaz sem v rumenem mercedesu in sem na kvalifikacijah nekaj zajeb*** ter posledično štartal zadnji. No, do konca sem uspel priplezati do tretjega mesta, saj je bil grid začuda zelo kratek (sicer se nas na teh dirkah navadno pomeri okrog 20). Skratka, lastim si čisto vse dirkaške simulacije razen nove DTM, ki je protestno nočem kupiti in v zadnjem času vozim GSC nekje v 90% vsega časa, ki ga namenim tovrstni zabavi :)

Sriple Tix ::

puma982 ::

Sim racing deal of the year ! :D

http://reizastudios.com/specialoffer/

Sriple Tix ::

Medtem ko je Formula Truck že nekaj časa na Steamu, je danes tja udarila še Stock Car Extreme http://store.steampowered.com/app/273840

Steam Release Info

If you already own it you may now switch your Serial Number for a Steam key from the official GSC Extreme website:

http://game-stockcar.com.br/steam-key/?...

This is valid for purchases made from release until February 9th 2015. New non-Steam purchases will NO LONGER warrant Steam keys.

Existing NonSteam installs will continue to work even if you do switch your Serial Number for a Steam key, but you will not be able to use the Serial Number again for an install in a fresh system.

Moving to Steam is recommended, but not required. Just like in this release, the plan is to continue updating both versions simultaneously. If you do prefer to keep multiple installs of the game for mods, be advised that for now is not possible with Steam.

INSTALLATION (Non-Steam users):

Update to v1.25 by running GSC Sync.


Main changelog for v1.25:

Content

Cars:
Added Metalmoro MR18 Prototype series
Added GX390 rental karts to KARTS series
Tracks:
Added Johannesburg Historic
Added Ortona kart track (4 layouts)
Updated Goiânia to post-2014 reform
Features & fixes:

Extensive audio revision from new onboard & trackside recordings bring updated sounds to all cars;
Tyre physics updates for all cars further improving lateral / longitudinal force combining;
LOD optimization to F-Vee, F-V12 & F-Retro in attempt to minimize stuttering, plus other LOD adjustments for all cars for consistency;
Adjusted terrain properties (road, curbs, grass & gravel);
The hard compound for the F-Extreme & F-Reiza now has its proper orange Pirelli sidewall label;
Corrected bug with corrupted textures in the F-Vee cockpit when running graphics detail lower than max;
Corrected bug with Spielberg & Buenos Aires corrupted textures when running graphics detail lower than max;
Fixed garage placements at Spielberg Historic;
Removed exit sausage curbs at Londrina & Cascavel as per their 2014 updates;
Texture updates for Santa Cruz do Sul;
Advertising adjustments in various tracks..

Known issues:

Several code-related issues reported from v1.21 are still present in this build, as the code is going through a rewrite which has not been completed in time for v1.25. For that reason v1.25 has the following known issues:
Bug in the scoring in championship mode for all series;
F-Extreme can occasionally disappear when hitting 8th gear in multiplayer;
F-Extreme & F-Reiza tyre restrictions are not applying in pitstops.

Among other minor issues which are known and will be addressed in the coming weeks, along with the adittion of other features previously expected for v1.25.

puma982 ::

V1.33 je zunaj. Novo Suzuka (Kansai) in Superkart. :D

Main changelog for v1.33:

Content

Cars:

Added 250cc Superkart series (make sure to set steering rotation between 180?-220? for accurate steering ratio)

Track:

Added Kansai (2 layouts)

Features & fixes:

Improved AI paths for Interlagos (all layouts);
Fixed fuel estimates for Guaporé;
Updated curb sounds for Marcas;
Various minor physics & AI updates;
Minor optimization for Buenos Aires.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: puma982 ()

Sriple Tix ::

Z veseljem podpiram zaupanja vredne razvijalce (podpiral sem tudi SMS, pa so se mi malce povampirili, zato jih v drugo ne bom več) zato sem preko te zadeve tukaj http://www.racedepartment.com/threads/r... pridelal eno GSCx in Formulo Truck zastonj. Če ima kdo premium account na RaceDepartment, kar pomeni, da bo lahko dirkal z nami na njihovih serverjih, mu brez težav podarim kodo za prvi ali drugi špil.

puma982 ::

Potrjeno, da (morda še pred koncem indiegogo kampanje) dobimo nov free dlc : V8 Supercars.
Slišat je vrhunsko !

puma982 ::

Reiza indiegogo kampanja

Zbirajo prispevke za zadnjih par vozil in prog (free dlc) za GSCEx. Nato na polno prešaltajo na nov title, ki predvidoma izide Q4 2016. Več informacij na indiegogo strani.

puma982 ::

100% ! Ole,ole, ole ! :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: puma982 ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Project Cars (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
27142960 (5162) oo7
»

Forza Horizon 3 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11014369 (2843) Horas
»

Assetto Corsa (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Igre
65795988 (14267) maksklemen3
»

RaceRoom Racing Experience (RRRE) Free2Play

Oddelek: Igre
293449 (1199) Jst
»

Automobilista

Oddelek: Igre
283093 (1400) puma982

Več podobnih tem