Forum » Loža » Litecoin
Litecoin
subby ::
V zadnjih nekaj dneh so kar močno izboljšal mining za nvidie. Novejše samo, zdi se mi serija 6xx in dalje. Baje se da s 780 Ti dobit okoli 650kh/s.
MrBrdo ::
Če nisi na multiportu in včasih preklopiš na WDC, kaj potem minaš?
To je zelo lepo za 280x. Moje segne do slabih 700 kh/s samo.
Pomoje se nisi z nastavitvami dovolj potrudil, glede na https://litecoin.info/Mining_hardware_c... se da tudi do 800 prit z 280x. Je pa sigurno odvisno tudi od modela in sreče (serije?).
To je maksimum brez da bi grafo brutalno navil. Navitje se ne splača - več toplote, skrajša življensko dobo, v primerjavi s tem kar bi pridobil.
Sem ravno dobil grafe, pa komot laufam 750 kh/s na 1080MHz.
MrBrdo
MatejMatej ::
Če koga zanima nakup Sapphire 7850 1GB ram imam eno naprodaj. Doseže do 407kH/s (po info v litecoinwiki).
Popolnoma nova, le enkrat testirana. V original embalaži, z vsemi dodatki, z računom in garanciji še 12 mesecev.
Cena: 140€
Možen osebni prevzem v Kopru. Ali pošljem po pošti (ob vašem predhodnem nakazilu).
Sprejemam tudi plačila v Litecoinu, Bitcoinu, Primecoinu.
Kontakt na ZS.
Popolnoma nova, le enkrat testirana. V original embalaži, z vsemi dodatki, z računom in garanciji še 12 mesecev.
Cena: 140€
Možen osebni prevzem v Kopru. Ali pošljem po pošti (ob vašem predhodnem nakazilu).
Sprejemam tudi plačila v Litecoinu, Bitcoinu, Primecoinu.
Kontakt na ZS.
xxurban ::
Imam vprašanje, in sicer koliko časa traja, da se mi litecoin wallet synca? piše mi 114 weeks behind.
LitralSM ::
t7ank ::
še en update ltc4you.com so prenovili stran. nagrade so sicer manjše, ampak vsak da izžrebajo 90 nagrajencev, ki dobijo od 10x do 40x večje nagrade kot si jih lahko dobil prej. ne rabite niti litecoin walleta, ker lahko generirate naslov na strani.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: t7ank ()
49106 ::
Od kdaj so reffi dovoljeni? V tvojem primeru celo v več temah.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
Roadkill ::
Niso zaželjeni. Sploh, če spamaš po večih temah hkrati.
Pač misle, da bo obogateč z refferial sistemom :)
Pač misle, da bo obogateč z refferial sistemom :)
Ü
wooted ::
malo sem kalkuliral, trenutno proizvajam 280 Khash/s in bi bil profit konec meseca čez 60usd ob trenutni težavnosti.. se splača nabaviti 7970 in skupno proizvajati nekje 800-900khash/s?
nekje v dveh mesecih bi se povrnila naložba, potem pa samo molimo da bi vrednost narasla :D
nekje v dveh mesecih bi se povrnila naložba, potem pa samo molimo da bi vrednost narasla :D
Vrednost ponavadi naraste nekaj časa po zvišanju diff-a. Je pa precej odvisna predvsem od vrednosti BTC-ja
Zgodovina sprememb…
Trenutno se splača Doge>Btc>LTC, sploh če ima LTC namen rasti. Ob menjavi izgubiš enih par %, a se da nadoknaditi.
dokler je nizek diff bi narudaril par litecoinov, potem pa upal da čez pol leta narastejo kot je bitcoin
Najbolj se splača multipool. Doge je pa obup in pričakujem, da bo še naprej izgubljal vrednost. Več kot 15 procentov kovancev je že zrudarjenih, v manj kot 3h tednih. 15,146,268,690 DOGE, WTF.
amacar ::
malo sem kalkuliral, trenutno proizvajam 280 Khash/s in bi bil profit konec meseca čez 60usd ob trenutni težavnosti.. se splača nabaviti 7970 in skupno proizvajati nekje 800-900khash/s?
Pozabil si odšteti porabljeno elektriko, s tem verjetno razpoloviš dobiček.
amacar ::
Aja, ni blo nikjer omenjeno. Potem pa ja. No edini problem boš imel, ker 7970 ni glih za dobiti.
Btw, se da še malo več zaslužiti, če ti je za špekulacije in gledanje grafov kot pa samo z zamenjavo LTC za USD.
nekako nimam časa, v službi pa tudi nisem ob računalniku. najraje bi imel bot zadevo
ponavadi ravno "zamudim" razne padce, zato se moram zadovoljiti z povprečjem
ponavadi ravno "zamudim" razne padce, zato se moram zadovoljiti z povprečjem
nekako nimam časa, v službi pa tudi nisem ob računalniku. najraje bi imel bot zadevo
Naj uganem. Zastonj?
Če bi bil programer, bi ti za kvaliteten bot računal vsaj čuka ali dva. Ker nisem, ti žal ne zmorem. Damn. Verjamem, da je vsaj toliko vreden en bot.
krneki0001 ::
Po novem zakonu (23.12.2013) bo treba 25% zaslužka v bitcoinih dat državi, potem pa še naslednje leto 16% pri dohodnini. Kogar bodo dobili, seveda.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Država se je primorana grebsti. Kar se mene tiče so kriptovalute igre na srečo.
Zgodovina sprememb…
Buggy ::
krneki0001 je izjavil:
Po novem zakonu (23.12.2013) bo treba 25% zaslužka v bitcoinih dat državi, potem pa še naslednje leto 16% pri dohodnini. Kogar bodo dobili, seveda.
lahko link prosim. Ce bos dobil nakazano na TRR iz bitstampa, potem se nekako nimas ravno za skrivat
Loocas ::
nebivedu ima probleme z branjem.. piše jasno, dabo treba plačat od narudarjenega, ne od skupnih izplačil ("kapitalski" dobiček etc). Pa tudi prav nobenega novega zakona ni, samo razlaga okoli cryptovalut na podlagi obstoječih zakonov.
Matev - najslabši troll vseh časov
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Loocas ()
nebivedu ima probleme z branjem.. piše jasno, dabo treba plačat od narudarjenega, ne od skupnih izplačil ("kapitalski" dobiček etc). Pa tudi prav nobenega novega zakona ni, samo razlaga okoli cryptovalut na podlagi obstoječih zakonov.
"od narudarjenega"...po cem in kako pa naj bi vedeli, da sem jaz nekaj narudaril in ne zgolj spekuliral med kriptovalutami? Se oproscam...imam sinuse zabite, da mi bo glava glihkar eksplodirala, pa oci se mi solzijo in iz nosa mi tece...vseeno pa bi se zelel prebiti cez kako ctivo ma to temo, ce je kdo tako dober, da ne bom brskal okoli. thx.
https://slo-tech.com/forum/t470225/p426...
mislis tole http://www.durs.gov.si/si/davki_predpis...
kako le? s transakcijami ane. Če si iz rudarjev nakazuješ direktno na borzo, je to silno enostavno. Prav tako, če si pošiljaš coine v wallet. Pač več manjših transakcij.
ce iz poola/ov posiljam kot anonymous na Cryptsy-ja (anonimno borzo) in tam spekuliram z altervalutam in si na koncu posljem na bitstamp (kjer sem edino identificiran z realnimi podatki), kjer si potem tudi izplacam BTC v eni rundi na TRR, kako bodo vedeli kaj od tega je bilo narudarjeno, kaj podarjeno ali celo placano in kaj od tega pospekulirano?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
"od narudarjenega"...po cem in kako pa naj bi vedeli, da sem jaz nekaj narudaril in ne zgolj spekuliral med kriptovalutami? Se oproscam...imam sinuse zabite, da mi bo glava glihkar eksplodirala, pa oci se mi solzijo in iz nosa mi tece...vseeno pa bi se zelel prebiti cez kako ctivo ma to temo, ce je kdo tako dober, da ne bom brskal okoli. thx.
kako le? s transakcijami ane. Če si iz rudarjev nakazuješ direktno na borzo, je to silno enostavno. Prav tako, če si pošiljaš coine v wallet. Pač več manjših transakcij v daljšem obdobju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Loocas ()
ce iz poola/ov posiljam kot anonymous na Cryptsy-ja (anonimno borzo) in tam spekuliram z altervalutam in si na koncu posljem na bitstamp (kjer sem edino identificiran z realnimi podatki), kjer si potem tudi izplacam BTC v eni rundi na TRR, kako bodo vedeli kaj od tega je bilo narudarjeno, kaj podarjeno ali celo placano in kaj od tega pospekulirano?
Verjetno se s tem ne bojo prav nič ukvarjali in ti nabili davek na celoten znesek. Boš pač moral dat malo več napora v to, da jih boš prepričal. Dokazovanje je na tvoji strani, ne na njihovi in neki anonymus accounti ti ne bodo nič pomagali pri tem.
Verjetno se s tem ne bojo prav nič ukvarjali in ti nabili davek na celoten znesek. Boš pač moral dat malo več napora v to, da jih boš prepričal. Dokazovanje je na tvoji strani, ne na njihovi in neki anonymus accounti ti ne bodo nič pomagali pri tem.
aha...torej imam od danes naprej paranoicnega oceta, ki mi mesecno namesto v € izplacuje zahvalno rento v BTC-jih, ki jih je kot tehnoloski zanesenjak, pred stirimi leti v vecji kolicini dobil v dar od Dedka Mraza....kr neki no
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rudarjenje kriptovalut, ce je elektrika zastonjOddelek: Kriptovalute in blockchain | 8498 (4137) | svedr |
» | osnove trgovanja z cryptovalutamiOddelek: Kriptovalute in blockchain | 10923 (8595) | krefi |
» | DOGe Coin (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Loža | 240888 (163644) | matjaz82 |
» | Mining Biuld POMOČ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15445 (13803) | mmzzor |
» | Catcoin (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16811 (13843) | papasmrk |