Forum » Loža » Izgubljena osebna izkaznica
Izgubljena osebna izkaznica
flaker ::
Nekaj dni nazaj sem izgubil denarnico in s tem tudi osebno izkaznico. Danes sem bil na UE, kjer sem prijavil izgubo osebne izkaznice in naredil novo. Problem je v tem, da mi vsi pravijo, da bi moral dobiti neko nadomestilo, kjer pišejo gor moji osebni podatki, česar pa jaz nisem dobil. Mi lahko kdo pove ga še lahko dobim, če grem ponovno na UE.
Lp
Lp
Sims ::
Pozdravljen,
ko sem zamenjal stalno bivališče, sem šel po novo osebno. Stara se mi je odvzela. Vmes sem dobil nek listek s podatki. S tem listkom nisem mogel recimo spremeniti podatke naslova na banki za bančni račun. Skratka litek nima številke izkaznice(ker prava izkaznica dobi pač svojo številko). Skratka, če želiš kaj urejiti, kjer prepišejo številko osebne izkaznice z listkom ne boš mogel (vsaj jaz nisem). Imaš kak dokument s sliko? Potni list, vozniško?
LP,
Sims
ko sem zamenjal stalno bivališče, sem šel po novo osebno. Stara se mi je odvzela. Vmes sem dobil nek listek s podatki. S tem listkom nisem mogel recimo spremeniti podatke naslova na banki za bančni račun. Skratka litek nima številke izkaznice(ker prava izkaznica dobi pač svojo številko). Skratka, če želiš kaj urejiti, kjer prepišejo številko osebne izkaznice z listkom ne boš mogel (vsaj jaz nisem). Imaš kak dokument s sliko? Potni list, vozniško?
LP,
Sims
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sims ()
ProGo ::
Nadomestilo je samo za vmesni čas, dokler ne dobiš nove osebne. Pojdi delat novo in jo boš v nekaj dnevih dobil. Če ne pa imej vozniško s seboj, ali pa hodi s prijatelji okrog, če te je strah popisa s strani policije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | brez dokumentovOddelek: Loža | 6072 (4779) | Miha 333 |
» | Izdelava osebne izkaznice, če so vsi dokumenti potekli (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28209 (19185) | mihapc123 |
» | do osebne izkaznice še v istem dnevu?Oddelek: Loža | 41297 (31344) | Sergio4 |
» | Pogovor z Informacijsko pooblaščenko: "Osebni dokument je relikt socializma in komuniOddelek: Novice / Zasebnost | 7176 (4719) | poweroff |