Forum » Kaj kupiti » Mlacom
Mlacom
iration ::
po moje da ne, ker moraš položiti aro.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iration ()
Zheegec ::
Naročiš lahko, pa boš dobil na dom ponudbo (upaj da kmalu), samo moraš vseeno pri vseh trgovinah dat 20% avansa.
Hint: Raje na www.AGT-racunalniki.com pošl mejl, boš lepo reply dobu jutr pa bo
Hint: Raje na www.AGT-racunalniki.com pošl mejl, boš lepo reply dobu jutr pa bo
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ganzi ::
Res probi v AGT.
Mlacom je tak podn..
Res je pa da majo ful stvari k jih drugi nimajo,pa smo prisiljeni pri njih kupt..
Ampk o prodajalcih pa nebi.. sami pacienti k se majo neki za pomembne..
Mlacom je tak podn..
Res je pa da majo ful stvari k jih drugi nimajo,pa smo prisiljeni pri njih kupt..
Ampk o prodajalcih pa nebi.. sami pacienti k se majo neki za pomembne..
iso2000 ::
Jaz pa sem na Mlacom poslal mail in sem dobil odgovor še isti dan popoldan. Ker nisem bil popolnoma zadovoljen z vsem na ponudbi, sem prosil še za popravek in ga dobil v eni uri. Ne vem, a sem imel srečo, ali pa je odvisno na koga naletiš. Ponudbo mi je naredil Jaka Marinšek.
Nimam pripomb.
LP
Nimam pripomb.
LP
Fury ::
tale jaka je edini normaln tip v mlacomu, ampak zal vecinoma ne dobis njega in on ni serviser :) :D
Reso ::
Z Mlacomom ni nic narobe. Na maile se ponavadi ne odzivajo, vsaj včasih se niso drugače so pa čisto dobra firma. Če hočeš malo hitrejše komuniciranje predlagam da jih kličete dopoldne, ko imajo več časa.
prehlajeni ::
...men sta oba odgovorila v roku dveh ur. Drgac sem se pa pol odlocu za AGT čeprav je bil 2jurja drazji v bistvu zato ker mi ga je kolega priporocal in sem ful zadovoln, ful prjazni, hitr dubu sistem itd, kolegu so eno komponento po dveh dneh zamenal z doplacilom brez problema. Za mlacomoa nekateri dost bemtijo po forumu sam to pravjo drugi jest nimam iskusn.
lp
lp
Microsoft ::
Pr Mlacomu lahkapo E-Mailu pošleš svojo konfiguracijo. Pa tud po hitir pošti jo lahka pošlejo, brez da bi jim ti kej denarja dal že v naprej. Sej men ni blo treba, pa sm kupu PC za prbližni 250K.
by Miha
by Miha
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kopujem komponenete v vrednosti 230k (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 5493 (4169) | boštjan |
» | Kaj naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5356 (4173) | B_U_R_I |
» | Vaše izkušnje z Mlacomom... (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5813 (4106) | Roadkill |
» | Epox 8RDA+ vs 8RDA !!! PAZITEOddelek: Strojna oprema | 2733 (2117) | borchi |
» | Kupovati v Mlacomu?Oddelek: Kaj kupiti | 1752 (1180) | San |