» »

PS4 vs. Xbox One

PS4 vs. Xbox One

Temo vidijo: vsi
««
7 / 18
»»

deadzone ::

Nikoli ne bo... Pa saj ni tako težko se navadit. Največ časa vzame za FPSje.
AMD Fx-8120 4.5GHz, XFX 7870 2GB, TGX 4Gb 1600MHz, GIGABYTE 990XA-UD3
Xbox 360 Slim 500GB JTAGd Origin:Matija2209 Xfire:matijaz

Gapi0 ::

A tist pri xbox one ko rečeš xbox watch tv, ti da na scart kabel (total tv, siol, amis)?

Tr0n ::

PS4 launch day events around EU and the PAL region

Where art thou Slovenia?

Gapi0 je izjavil:

A tist pri xbox one ko rečeš xbox watch tv, ti da na scart kabel (total tv, siol, amis)?

Kaksen scart? Samo HDMI IN je. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

Machete ::

deadzone je izjavil:

Nikoli ne bo... Pa saj ni tako težko se navadit. Največ časa vzame za FPSje.

Kako da ne?
https://support.us.playstation.com/app/...

dolenc ::

"Whether or not you will be able to use these peripherals within a specific game is solely dependant on the game itself."

Jaz poznam sam 3 špile k to podpirajo od tega en slabo, unreal tournament, dust 514 in pa en james bond špil.

deadzone ::

To je neuporabno baje... Na Xboxu pa sploh ni.
AMD Fx-8120 4.5GHz, XFX 7870 2GB, TGX 4Gb 1600MHz, GIGABYTE 990XA-UD3
Xbox 360 Slim 500GB JTAGd Origin:Matija2209 Xfire:matijaz

hojnikb ::

#brezpodpisa

Syrex ::

Se je kdo pozanimal oz. ve katere funkcije v Xboxu bodo delovale pri nas? Predvsem TV in store z igram.. Bo možno dostopat do tega. Je možno priklopit T-2 tv v xbox in jo kotrolirat tam skozi?

V glavnem bo kaj dodatnega uporabnega pri nas, ker to so manjše prednosti xboxa in če ne bodo delovale se raje odločim za PS4 kateri je cenejši.

opeter ::

Po mojem ne.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

manniac ::

Syrex je izjavil:

Se je kdo pozanimal oz. ve katere funkcije v Xboxu bodo delovale pri nas? Predvsem TV in store z igram.. Bo možno dostopat do tega. Je možno priklopit T-2 tv v xbox in jo kotrolirat tam skozi?

V glavnem bo kaj dodatnega uporabnega pri nas, ker to so manjše prednosti xboxa in če ne bodo delovale se raje odločim za PS4 kateri je cenejši.

Isto zanima mene, ker je to edina prednost xboxa poleg force

bluefish ::

Z vidika nekoga, ki konzol še ni imel:

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Pesimist ::

vprašanje ki se postavla je kolko od ostalega shita bo sploh uporabno pri nas.
Oneguide pozabi, razen ce si sam dodas razne podprte servise kot twich, hbogo, to pa tudi vse kaj bi delalo, se hbogo slovenski dvomim.
Je xbox dovol smart da lahko kinect sprogramiras kot vsak 5EUR univerzalni daljinec? Mocno dvomim.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

V Berlinu je pa bla kr guzva za PS4 launch. :)

in kdaj naj bi se začela v našem bananastanu prodajat ?
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

BigBang pravi konec januarja, lahko pa si jo uvozis I guess. :)

medenko ::

29.1.2014 uradno.

yey, še afrika jo dobi prej...

Not that i care anyway..
#brezpodpisa

puginho ::

ja hojnikb glavno da trolaš tu celo temo s svojimi izjavami, rajši reči da nimaš 400 eur

puginho je izjavil:

ja hojnikb glavno da trolaš tu celo temo s svojimi izjavami, rajši reči da nimaš 400 eur

žaljiv pa ni treba bit.

Nihče ne trola. Samo izpostavljam dejstvo, da praktično vsaka zakotna država dobi ps4 še pred januarjem, samo nač bananastan ne.
Kaj ima to veze s tem, ali si lahko prvošim jst to konzolo ali ne, pa tut nevem...
#brezpodpisa

hojnikb je izjavil:

yey, še afrika jo dobi prej...

Not that i care anyway..

to se bere kot nasplošno za ps4, nima veze

v glavnem v evropi so razgrabli PS4, zato ga tudi mi dobimo tak pozno

aha, slovenija torej ni v EU..
#brezpodpisa

hojnikb je izjavil:

aha, slovenija torej ni v EU..

Smo ja, samo smo premali. Logično je da skuša Sony najprej pokrit velike trge, Anglija, Nemčija, Francija...

ubistvo je to dobra stvar če tko pogledaš.. Naj bodo oni beta testerji nove konzole :)
#brezpodpisa

To so ze americani. :)

3furious ::

Kotaku je naredil primerjavo instalacije iger (prvi zagon) med PS4 in XBox One. PS4 je bistveno hitrejši, tudi če upoštevaš, da na XbOne najprej downloada popravek, šele potem pa začne z instalacijo.

Assassin's Creed IV:
Xbox One (offline, no update): 5 minutes 50 seconds
Xbox One (with update, fastest connection): 7 minutes 2 seconds
Xbox One (with update, 10Mbps connection): 10 minutes 32 seconds
PS4: 42 seconds
In the age of information, ignorance is a choice.

+ tega ma xbone 8GB flash cache-a, ki naj bi pomagal pri tem..
#brezpodpisa

taddeo ::

Evo pa ga imam PS4 z 5 letno garancijo! Game On :-)

opeter ::

3furious je izjavil:

Kotaku je naredil primerjavo instalacije iger (prvi zagon) med PS4 in XBox One. PS4 je bistveno hitrejši, tudi če upoštevaš, da na XbOne najprej downloada popravek, šele potem pa začne z instalacijo.

Assassin's Creed IV:
Xbox One (offline, no update): 5 minutes 50 seconds
Xbox One (with update, fastest connection): 7 minutes 2 seconds
Xbox One (with update, 10Mbps connection): 10 minutes 32 seconds
PS4: 42 seconds

Žalostno. To več niso prave konzole. Nekoč si igro kupil in so bile skoraj brezhibne, pretestirane, nisi rabil nekih popravkov ...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

bogi mediamarket lol

prenizke cene so dal, morali bi biti dražji....folk IMA denar.

Ovce, nimaš kej.. :))
#brezpodpisa

saj jaz si ga tudi želim, samo ne na tako histerijo itd....pa igre so predrage še vedno.

pa zelo veliko izbiro iger ma.. :))
#brezpodpisa

hdmi ::

A kdo pozna kje si lahk narocis ps4 ,ki ga s posto prpelejo v slovenijo
:)

3furious ::

Jaz sem naročil na Amazon.de, ampak nova naročila bodo pošiljali šele po januarju 2014, prej pa je vse razprodano.
In the age of information, ignorance is a choice.

kratos ::

Xbox one je popolnoma dosegel moja pričakovanja že v prvi uri uporabe, deluje kot nek futurističen equipment... kinect me je zelo pozitivno presenetil (ker ga nisem še nikoli uporabljal in sem ga imel vedno za odveč), zazna vsak ukaz ki mu povem in to dobesedno takoj... Špila nimam še nobenga, ker grem po vsej verjetnosti jutri v mullerja po špile vendar snemavam tist kinect sports preseason ki je zastonj do 30.11. V glavnem top šit zadeva... aja tiha je pa tako da je sploh ne slišim oz. jo preglasi že ventilator računalnika.

A v amazonu lahk placas po prevzetju al rabs paypal

2x ne

VISA/MASTERCARD.

Syrex ::

kratos je izjavil:

Xbox one je popolnoma dosegel moja pričakovanja že v prvi uri uporabe, deluje kot nek futurističen equipment... kinect me je zelo pozitivno presenetil (ker ga nisem še nikoli uporabljal in sem ga imel vedno za odveč), zazna vsak ukaz ki mu povem in to dobesedno takoj... Špila nimam še nobenga, ker grem po vsej verjetnosti jutri v mullerja po špile vendar snemavam tist kinect sports preseason ki je zastonj do 30.11. V glavnem top šit zadeva... aja tiha je pa tako da je sploh ne slišim oz. jo preglasi že ventilator računalnika.

Kje si kupil? Kako to da nisi dobil nobene igre v kompletu (v Evropi bi se naj prodajalo z Fifo2014 ali Batelfield4) Kakšna je bila cena?

I sold mine for ?500. Kid came with his grandma I presume and paid. I made a profit but didn't rob the person blind. They said they'd looked everywhere and it's sold out and that he really wanted one. They were also worried they might get mugged as I live in a very quiet area lol. Anyway, it was nice to see a kid happy. Regret I didn't pre order as there is a big demand for them at the moment.

ne kje pa, samo 100 funtov + si zaslužil......

SONY je totalno zajebal s količino in ceno, moralo bi biti vsaj 10-20% višja cena. ZDAJ NI ZALOGE NIKJER zaradi tega.

Syrex kupil sem pri playgame za 500EUR - 24mesecev garancije. Drug teden dobi bundle z špili ampak nisem potrpežljiv človek tako da sem vzel kar navadnega in grem v mullerja po špile...
Aja včeraj sem dal nek špil downloadat velik par giga, nakar ugasnem konzolo in danes vidim da je že downloadan... takoj grem googlat in vidim da je stvar sposobna mleti zadeve tudi ko je na off in mi je zdownloadala cel špil ko sem spal ne da bi vedel :D sicer ga imam pa nastavljen fast boot (al neki tazga) kar pomeni da se samo zaderem "xbox on" in že sem v meniju z mojim gamertagom ko me kinect prepozna... to je zame en velik plus saj imam samo 6mb linijo.

Edit: Adapipika dvomim da bi povišana cena ustavila kupce, če si pogledal kakšne videe kako so se tepli/prerivali/razmetavali trgovine, da so dobili konzolo potem veš da je človeštvo še vedno na stopnji primitivnih opic.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kratos ()

lmorgh ::

zdaj lahko iz prve roke poveš...kaj XBOne zna v Sloveniji poleg poganjanja iger in skypa?
razmišljam o nakupu, vendar se mi zdi brez veze, če večina funkcij pri nas ne deluje.

kratos je izjavil:

Syrex kupil sem pri playgame za 500EUR - 24mesecev garancije. Drug teden dobi bundle z špili ampak nisem potrpežljiv človek tako da sem vzel kar navadnega in grem v mullerja po špile...
Aja včeraj sem dal nek špil downloadat velik par giga, nakar ugasnem konzolo in danes vidim da je že downloadan... takoj grem googlat in vidim da je stvar sposobna mleti zadeve tudi ko je na off in mi je zdownloadala cel špil ko sem spal ne da bi vedel :D sicer ga imam pa nastavljen fast boot (al neki tazga) kar pomeni da se samo zaderem "xbox on" in že sem v meniju z mojim gamertagom ko me kinect prepozna... to je zame en velik plus saj imam samo 6mb linijo.

Edit: Adapipika dvomim da bi povišana cena ustavila kupce, če si pogledal kakšne videe kako so se tepli/prerivali/razmetavali trgovine, da so dobili konzolo potem veš da je človeštvo še vedno na stopnji primitivnih opic.

this.
Sploh ko taka tehnologija že obstaja (sicer v obliki zlobnih PCjov), samo ni zapakirana v lično škatlico.

Tale ovčjad ni nič boljša od apple ovčjadi. Zapakiraj underspecc'd hardware v lepo škatlico z jabolko in raja znori.

Ostali pa počakamo na popuste, testiranje (ker vsaka stvar ma ob launchu neke probleme) ... :)
#brezpodpisa

vem, da jih ne bi ustavila, bi pa se več lahko zaslužilo....itaq za apple vemo, da je 3-4x precenjen.

A kdo pozna ksno trgovino kjer prodajajo ps4 v Trstu in Celovcu

_commandos_ ::

hdmi je izjavil:

A kdo pozna ksno trgovino kjer prodajajo ps4 v Trstu in Celovcu

najbrž v torri d'Europa v trstu ?

Mavrik ::

Dajte držati nivo. Vprašanja o nakupih prosim ločite v teme za posamezno konzolo. Hvala.
The truth is rarely pure and never simple.

No da bo enim bolj jasno, govoril sem o uporabniškem vmesniku, glasovnih ukazih, kontrolerju, hitrosti,...
Špilal pa sem 2 špila iz psn stora, ker danes nisem imel časa it v mullerja po špil...

edit: poročam ko bom imel malo več časa in bom dejansko sprobal konzolo do potankosti, dal sem vam samo prvo uro moje izkušnje z konzolo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kratos ()

PS4 je razprodan povsod, USA, Evropa, me res zanima kake količine bodo pri nas konec januarja.

evo folk prodaja po 550, ebay 600-700€.

ni čudno, da so rinal proti trgovinam tak...
easy buck..
#brezpodpisa
««
7 / 18
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Xbox One (strani: 1 2 3 424 25 26 27 )

Oddelek: Konzole
1349317107 (17112) filip007