» »

PS4 vs. Xbox One

PS4 vs. Xbox One

Temo vidijo: vsi
««
8 / 18
»»

medenko ::

kratos ::

Če si lahko privoščiš in bi rad imel, zakaj pa ne? Naj malo posredniki zaslužijo :)

hojnikb tvoje zaničevanje tistih ki kupujejo day one konzole je na višku primitivnosti in se vidi da si še šmrkavec ki nima svojega dohodka, nevem zakaj te admini ne odstranijo iz tem konzol ker mislim da smo ti že prevečkrat dokazali tvojo primitivnost in stresanje napačnih/iz las privlečenih informacij.

Daj Mavrik če ga ne moreš bannat vsaj zbriši njegove neumesne/primitivne komentarje, mogoče bo potem odšel - saj vidiš kako zavaja ko nekdo sprašuje za pomoč. Če pa negre ga bomo pa žal mogli ignorirat še naprej.

ontopic: na prvem linku jih je prodal že 77kosov po 650€, to je pa dobil enga profita :D

hojnikb ::

kratos je izjavil:

Če si lahko privoščiš in bi rad imel, zakaj pa ne? Naj malo posredniki zaslužijo :)

hojnikb tvoje zaničevanje tistih ki kupujejo day one konzole je na višku primitivnosti in se vidi da si še šmrkavec ki nima svojega dohodka, nevem zakaj te admini ne odstranijo iz tem konzol ker mislim da smo ti že prevečkrat dokazali tvojo primitivnost in stresanje napačnih/iz las privlečenih informacij.

Daj Mavrik če ga ne moreš bannat vsaj zbriši njegove neumesne/primitivne komentarje, mogoče bo potem odšel - saj vidiš kako zavaja ko nekdo sprašuje za pomoč. Če pa negre ga bomo pa žal mogli ignorirat še naprej.

ontopic: na prvem linku jih je prodal že 77kosov po 650€, to je pa dobil enga profita :D

Nikogar ne zaničujem, samo izpostavljam bistvo oz. statistiko, ki jo kažejo vsi predhodni launchi konzol. In da sklepaš o mojih dohodkih na podlahi suhega nič -- to je pa res žaljivo in primitivno.
#brezpodpisa

oo7 ::

Ps4 launch-Rome 29.11.2013

taddeo ::

Fantje ne morem verjet kakšen je polom X1 kontrolerja...cenena plastika in zelo hitro se vidijo sledi risov.Nikakor se ne "vleže" v dlani.Deluje mi dost manjši,kot od X360 in ob pritisku na zgornja gumba LB-RB moraš nekako celoten pad premaknit (težko opisat)..dosti boljši je od X360!Spomnite se prijem pada X360 in DS3?(v prid x360) No ni tega feelinga... Igral sem Forzo 5...robovi nažagani,okolica "izprano bleda" ok automobili so bile prfektni in se svetli,kot ogledalo! Probal sem tudi uporabniški vmesnik in je zelo natrpan oz. prenašičen in dobesedno vsiljuje ameriško sranje!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: taddeo ()

taddeo mislim da ti govoriš o nekem drugem kontrolerju...
-velikost kontrolerjev one ter 360 je ista,
-plastika je trdoživa in je zlepa neboš ranil, v dlan mi osebno sede tako lepo kot 360 kontroler,
-LB-RB gumba lahko pritiskaš od zgoraj/spodaj/spredaj kar je vrhunsko saj samo prst dvigneš in lahko pritisneš gumba od spodaj - gumba delujeta če ju pritisneš res iz kateregakoli kota medtem ko si jih pri 360 lahko samo direkt
-feeling je rahlo drugačen zaradi odstranjenega predela baterij za kontrolerjem ter zaradi hrapave površine ki da boljši oprijem, vsi gumbi so izboljšani.
-Forze še nisem igral vendar sumim da je problem v displayu kjer si to gledal vsaj kar se kontrasta tiče, drugače pa je grafika enim vrhunska nekaterim pa poden (ker imajo seveda doma špile z boljšo grafiko in so navajeni na njih)
-UI je tako organiziran da nimam pojma kaj ti sanjaš da je prenasičen? to mi malo obrazloži kaj je bilo zate tako natrpanega, ko pa je vse tako urejeno da bi še stare mame vedele kaj in kako.
-"Vsiljuje ameriško sranje"? haha kaj ti je konzola vsiljevala?

Vir informacij: xbox 360 ter xbox one 2m stran.

Sicer nebi komentiral če nebi bilo napisanih kup zavajočih informacij katere bi zavedle kakšnega ki konzole še nima.

Kratos tebe človek prepozna na kilometre, da si fanboy!Ne priznaš, ker si v svojem svetu..95% folka je enakega mnenja, kot jaz...verjetno to nekaj velja ali ne? Če ti rečem,da ima X1 debele trde grde kable, boš ti reko,da so zato,debeli, da ne prihaja do motenj..

Zgodovina sprememb…

rdecaluc ::

@Taddeo ne nabijej oz. daj link ki kaže da je 95% folka tega mnenja. V kolikor sem bral nima noben niti približno toliko nekompatibilnih rok kot jih imaš ti -.-"
Est modus in rebus. ,typos

Syrex ::

taddeo je izjavil:

Kratos tebe človek prepozna na kilometre, da si fanboy!Ne priznaš, ker si v svojem svetu..95% folka je enakega mnenja, kot jaz...verjetno to nekaj velja ali ne? Če ti rečem,da ima X1 debele trde grde kable, boš ti reko,da so zato,debeli, da ne prihaja do motenj..

Tudi sam sem pregledal na ure opisov in mnenj o X1 in PS4.. Nikjer nisem zasledil nekaj takega kot poročaš ti. Nekateri so se pritoževali nad postavitjo bumperjev, da je drugačna od prejšne generacije, kar pa niso sklepali za napačno ali neudobno pač pa, da se je treba privadit.

Vse drugo kar poročaš pa sem prvič zasledil pri tebi in nikjer drugje. In stvar spremljam od začetka in dnevo berem o teh zadevah.

Če to drži bomo slej kot prej kje zasledili to in to iz večih virov.

@kratos Ti je uspelo povezat xboxa z tvjem? Res me zanima, če je to mogoče ali bo mogoče v prihodnje. Glasovne funkcije za tv me ne zanimajo ampak samo da bi lahko kontroliral tv z kontrolerom in snapal tv ob igro..

taddeo si se zmotil, nisem noben fanboy saj nisem nikoli pljuval po ps4ki ter poveličeval xbox one, govorim le dejstva. Drugo leto po vsej verjetnosti kupim še ps4 (ko se ga bo dalo dobit uradno pri nas), če mi je bolj všeč xbox kot casual gamerju me takoh označiš za fanboya? poglej na prvo stran in poglej zakaj sem v začetku kupil xone in ne ps4 in ne govori traparij, ker sta obe konzoli odlični vendar mi xbox ponuja več kar si osebno želim (od ekskluziv do kontrolerja) nekomu drugemu bo pa ps4 ponujal več in bo zato kupil ps4. Da sem pa fanboy zaradi tega pa izgleda da samo ti tako misliš.

@Syrex ga bom danes popoldne/zvečer priklopil ter preizskusil ko bom imel čas pa poročam :)

@kratos.. Super.. Če ta funkcija deluje se bom sigurno odločil za xbox, če ne bom pa še videl.. Čeprav so pri Microsoftu rekli, da se bodo potrudli, da bo live tv možno uporabljat vsepovsod kjer bo xbox na voljo.

St235 ::

ne pozabit da v sloveniji xbox ne bo uradno na voljo.

Tr0n ::

Malce boljsi view.

St235 je izjavil:

ne pozabit da v sloveniji xbox ne bo uradno na voljo.

Vsekakor bo tudi uradno na voljo. Je pa vprašanje kdaj.

tako kot je bil xbox 360?

.....

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

St235 je izjavil:

Kaj ni bil? Bil je v vseh trgovinah (BigBang itd.) Kaj druga pa pomeni "na voljo" pa ne vem..

Pesimist ::

xbox ni nikdar bil uradno podprt b slo. MS slovenija je zanikal obstoj igralne konzole. Isto bo z tem :P

Za navadnega uporabnika to niti nima veze... edina "omejitev" nepodpore Microsofta v naši državi je ta, da v storu oz. ko se registriraš na xlive ni opcije za izbiro Slovenije in pač izbereš eno drugo državo in deluje vse - to je pa tudi vse kar je... garancija in ostale stvari so podprte iz strani trgovin.

Kot sem obljubil sem priklopil Xbox One na TV in rezultati so bili sledeči:
- Tv funkcionira normalno z xboxom (zazna signal in prejme sliko)
- Glasovni ukazi po večini delujejo, recimo xbox mute, volume up/down, xbox turn off - vgasne tv in vse naprave povezane z xboxom (hišni kino, tv, ...)
- Ko igraš nek špil preprosto rečeš "Xbox go to TV" in ti v parih sekundah zamenja na tv in že lahko gledaš televizijo in isto obratno "xbox go to 'game'" in spet si v roku sekund nazaj v špilu oz. kjerkoli si že bil/karkoli si delal...
- Uporabna funkcija xboxa snap deluje z tv-jem in lahko recimo poleg tvja ob strani delaš kar ti paše (recimo brskanje po internetu).
- Še vedno se upravlja tv z daljincem (vsaj če imaš tv prek komunikatorja) torej programi se "šaltajo" normalno.
- OneGuide ne deluje (deluje samo pri američanih)
- ...

Če sem kaj pozabil napisat me prosim opomnite bom dopolnil.

edit: še nekaj nahitro poslikanih slikic z glasovnimi ukazi in dokazom da zazna sliko:

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kratos ()

hojnikb ::

wat ? x360 dejansko ni podprt v sloveniji niti po tolkem cajtu ?? 8-O
heck, še nigerija je uradno podprta..
#brezpodpisa

Syrex je izjavil:

taddeo je izjavil:

Tudi sam sem pregledal na ure opisov in mnenj o X1 in PS4.. Nikjer nisem zasledil nekaj takega kot poročaš ti. Nekateri so se pritoževali nad postavitjo bumperjev, da je drugačna od prejšne generacije, kar pa niso sklepali za napačno ali neudobno pač pa, da se je treba privadit.

Vse drugo kar poročaš pa sem prvič zasledil pri tebi in nikjer drugje. In stvar spremljam od začetka in dnevo berem o teh zadevah.

Če to drži bomo slej kot prej kje zasledili to in to iz večih virov.

Uh jaz sem pa ze sliso to da analogni stiki obeh kontrolerov suxajo. Ps4 so spolski, xbox pa ostri oz žagasti kar je se dosti huje ce jih preveč drgneš.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Glasovni ukazi po večini delujejo, recimo xbox mute, volume up/down, xbox turn off - vgasne tv in vse naprave povezane z xboxom (hišni kino, tv, ...)

Glasovna menjava kanala predvidevam, da ne dela? Recimo Xbox SLOTV1 oz. stevilka kanala?

Fantje pustite opise,kot je en zgoraj omenil.."dosti prebral..ko boš držal v roki X1 PAD in boš videl o čem govorim..plastika totalno nekvalitetna,cenena in kot,da gre za prototip:-) V glavnem X360 je v primerjavi z X1 padom dosti dosti bolj kvaliteten in lepše leži v dlani..ko sem gledal po netu X1 pad video vsebine, photo..sem si rekel wauuuuuu..zakon!Fantje probajte v živo..

ps: sam UI vmesnik je preveč kompliciran, preveč vsega in nasplošno share funkcije so dolgočase.Dosti aplikacij funkcij ne deluje (region country)

Zgodovina sprememb…

te reviwe ko vi gledate in berete so od ljudi ki so gamepad drzali v roki vsega 5 minut in se to v ne gaming pozah. Vpasajte enega twich tv stremera ko drka fifo,cod po vec ur na dan, predvsem za xbox controller. Ze malo nazagani analogni stik lahko hude ozgnine naredi, ce nimas glih slonje koze.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Syrex je izjavil:

St235 je izjavil:

Kaj ni bil? Bil je v vseh trgovinah (BigBang itd.) Kaj druga pa pomeni "na voljo" pa ne vem..

to da se prodaja v trgovini ne pomeni, da je bil uradno podprt. In ravno za uporabo online servisov rabiš uradno podporo. Xbox store še prineseš mimo s tem, da vneseš kot državo anglijo pri avdio/video zadevah je pa hitro konec veselja.

Tako da ne, to da je neka v trgovini na prodaj ne pomeni, da je uradna podpora prodajalca in to ne pomeni, da so na voljo katerekoli online storitve.

In po 10 letih xbox še vedno ni uradno podprt v sloveniji in xbox one se bojim, da bo šel po isti poti.

Xbox Live @ Wikipedia

Availability[edit]

As of December 16, 2012, Xbox Live is currently available in 41 countries/territories:[67]
Worldwide Xbox Live availability map

Worldwide Xbox Live availability.
Argentina Argentina
Australia Australia
Austria Austria
Belgium Belgium
Brazil Brazil
Canada Canada
Chile Chile
Colombia Colombia
Czech Republic Czech Republic
Denmark Denmark
Finland Finland
France France
Germany Germany
Greece Greece
Hong Kong Hong Kong
Hungary Hungary
India India
Republic of Ireland Ireland
Israel Israel
Italy Italy
Japan Japan
Mexico Mexico
Netherlands Netherlands
New Zealand New Zealand
Norway Norway
Poland Poland
Portugal Portugal
Russia Russia
Saudi Arabia Saudi Arabia
Singapore Singapore
Slovakia Slovakia
South Africa South Africa
South Korea South Korea
Spain Spain
Sweden Sweden
Switzerland Switzerland
Taiwan Taiwan
Turkey Turkey
United Arab Emirates United Arab Emirates
United Kingdom United Kingdom
United States United States
Users from other countries are not officially supported, although it is possible for them to access Xbox Live if they provide an address located in a country where Xbox Live is officially available. The country selected during account creation affects the payment options, content, and services available to the user.[68] Previously, users were unable to change their account region, but in October 2012, Microsoft introduced an account migration tool as a pilot project, which allows the user to change their region and maintain their Xbox Live profile. Subscriptions, such as that for Xbox Music, cannot be transferred with this method.[69]
On May 18, 2011, Microsoft announced that it planned to launch Xbox Live in the Middle East within the next twelve months,[70] but it never occurred during that time period. However, on October 20, 2012, Microsoft officially announced the service will be launching in the United Arab Emirates and Saudi Arabia in three days time.[71] On November 4, Microsoft announced that the service would be launched on November 29 in Argentina and Israel.[72] The service also appeared in the following month in Slovakia and Turkey.[citation needed]

Torej Slovenija sploh ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

cordoba ::

Xbox 360 je bil super, če pa si imel kakršne koli težave z profilom, billing itd, si ga pa naj... Support samo v tujini.

Soldier ::

Js bi pa imel eno vprašanje nasploh o konzolah, nikol je še nisem imel o rokah, videl sem jo samo v trgovinah...skratka 15 let PC-ja. Trenutna situacija z PC jem je pri meni zastarela, za igre, tudi sam nisem več serijski gamer. 8 ur PCja na šihtu je več kot dovolj...
Bistvo?
Tu pa tam bi še kakšno igro zaigral, prevsem strategije, C&C generals, redalert..in kakšen Crysis, Battlefield 4.
Kako se te igre igrajo preko teh ploščkov? Men se zdi, da bi bil čisto lesen pri igranju tega. Ko sem igral te igre na PC-ju z miško sem uničil površino mize. Dobesedno pokal je po mizi :D , zato si ne znam predstavljati kako tam hitro in natančno naciljati karkoli, za strategije pa mi tut ni jasn kako in kaj.

Je primerljivo igranje strategij in FPSov na konzolah z PCjem ali ne?

Gre se mi tudi za to, ker sem kupil nov 46" LCD in bi rad v denvni sobi kakšen game udaru, kakšen MKV file zagnal(TV podpira vse razn tega, ki ga najbol rabim za 3D)...

Prosim za kakšen nasvet, al naj raje pozabim in enostavno kupim nov PC ?

Hvala

puginho ::

Soldier je izjavil:

Js bi pa imel eno vprašanje nasploh o konzolah, nikol je še nisem imel o rokah, videl sem jo samo v trgovinah...skratka 15 let PC-ja. Trenutna situacija z PC jem je pri meni zastarela, za igre, tudi sam nisem več serijski gamer. 8 ur PCja na šihtu je več kot dovolj...
Bistvo?
Tu pa tam bi še kakšno igro zaigral, prevsem strategije, C&C generals, redalert..in kakšen Crysis, Battlefield 4.
Kako se te igre igrajo preko teh ploščkov? Men se zdi, da bi bil čisto lesen pri igranju tega. Ko sem igral te igre na PC-ju z miško sem uničil površino mize. Dobesedno pokal je po mizi :D , zato si ne znam predstavljati kako tam hitro in natančno naciljati karkoli, za strategije pa mi tut ni jasn kako in kaj.

Je primerljivo igranje strategij in FPSov na konzolah z PCjem ali ne?

Gre se mi tudi za to, ker sem kupil nov 46" LCD in bi rad v denvni sobi kakšen game udaru, kakšen MKV file zagnal(TV podpira vse razn tega, ki ga najbol rabim za 3D)...

Prosim za kakšen nasvet, al naj raje pozabim in enostavno kupim nov PC ?

Hvala

Na začetku bi ti bla huda muka, pa kakem mesecu igranja pa prideš not in več ne menjaš. Ni ga čez komot kot kavč in TV. Samo kake strategije na konzolah pa lahko pozabiš.

mn ::

Na začetku bi ti bla huda muka, pa kakem mesecu igranja pa prideš not in več ne menjaš. Ni ga čez komot kot kavč in TV. Samo kake strategije na konzolah pa lahko pozabiš.

Se pridružujem temu mnenju. Za FPS je ko se navadiš konzola super. Strategije pa se nisem mogel navaditi. No ja, saj jih verjetno zato skoraj ni.

to da se prodaja v trgovini ne pomeni, da je bil uradno podprt. In ravno za uporabo online servisov rabiš uradno podporo. Xbox store še prineseš mimo s tem, da vneseš kot državo anglijo pri avdio/video zadevah je pa hitro konec veselja.

Tako da ne, to da je neka v trgovini na prodaj ne pomeni, da je uradna podpora prodajalca in to ne pomeni, da so na voljo katerekoli online storitve.

Tako je. "Item is not available in your region." Velja tudi za nekatere (hvala bogu redke) igre. Se mi je zgodilo, da tudi par zastonj iger iz "Games With Gold" nisem mogel DLjat zaradi tega.

Tako za FPS kot za realnočasnovne strategije je naveza miška/tipkovnica svetlobna leta pred kontrolerjem. Saj ima kontroler precej prednosti ampak ravno v teh dveh kategorijah ni konkurenčen miški in tipkovnici. V FPS za silo še gre in se navadiš, še posebej ker igre uporabljajo aim assist, samo natančnost sploh v mulitplayer naslovih ni nikoli na istem nivoju. Realnočasvne strategije pa so na konzolah praktično neobstoječe in tudi kontroler je neuporaben.

oo7 ::

PS4 sales hit 2.1 million worldwide

http://www.vg247.com/2013/12/03/ps4-sal...

v bistvu se obe konzole odlično prodajata in nobena ni pridobila ne vem kaj. PS4 je bil v prednosti po prodaji v prvih 24 urah, še posebej če upoštevamo, da je bil x box na voljo v bistveno več državah. Po ocenah prodaje na Black Friday pa je v zda v prednosti Xbox.

http://www.forbes.com/sites/insertcoin/...
http://techland.time.com/2013/12/02/did...

puginho ::

St235 je izjavil:

v bistvu se obe konzole odlično prodajata in nobena ni pridobila ne vem kaj. PS4 je bil v prednosti po prodaji v prvih 24 urah, še posebej če upoštevamo, da je bil x box na voljo v bistveno več državah. Po ocenah prodaje na Black Friday pa je v zda v prednosti Xbox.

http://www.forbes.com/sites/insertcoin/...
http://techland.time.com/2013/12/02/did...

Ja xbox se je prodal bolje na black friday ker ps4 je že od začetka out of stock in je težko prodati nekaj kar nimaš :)

3furious ::

V UK so v 48 urah od izzida prodali 250k PS4, kar je novi rekord za konzole (v UK), XBox pa je prodal 150k One-ov. Za primerjavo, WiiU je ob izzidu prodal 50K enot, v celem letu od izzida pa le 200k, kar pomemeni da ga je PS4 prehitel v prodaji v roku 48 ur od izzida.
In the age of information, ignorance is a choice.

Ahiles ::

Fora je da bi 5x več lahko prodal sam sony nima dost konzol na voljo in bo trajal 2 mesca še preden sploh v slovenijo pride kakšna paleta.

manniac ::

A ps4 pa je uradno podprt v sloveniji?

Jp, imamo celo svoj PSN store. :)

Uradna stran pa je bolj žalost: http://si.playstation.com/ ;((

Pa se nas PSN store primerja z drugimi, a se bolj splaca prijaviti na drugo drzavo?

store je po mojih izkušnjah primerljiv z ostalimi evropskimi,je pa res da praktično ne uporabljam nobenega evropskega tako, da bo mogoče kdo lahko podalj bolj konkretno mnenje. Vsi EU so načeloma dražji od ZDA in tudi drugih servisov (hulu, netflix, amazon tid.) je manj.

Trupl0 ::

3furious je izjavil:

Uradna stran pa je bolj žalost: http://si.playstation.com/ ;((

Uradna stran dobi naslednje leto polno funkcionalnost kot jo to ima UK stran.
If you are going through Hell, keep going !

Tr0n je izjavil:

Glasovni ukazi po večini delujejo, recimo xbox mute, volume up/down, xbox turn off - vgasne tv in vse naprave povezane z xboxom (hišni kino, tv, ...)

Glasovna menjava kanala predvidevam, da ne dela? Recimo Xbox SLOTV1 oz. stevilka kanala?

Ne, to še ni podprto... potrebno je šaltati programe z daljincem.
Btw: Controller mi je totalen win, impulse triggersi so zelo zanimivi, če bi mu kaj dodal bi bila teža, sicer je približno enako težak kot 360 kontroler vendar če bi bil malce težji bi bil boljši občutek (vendar potem bi bil spet pretežak za nekatere)... Analog sticki so mi vrhunski predvsem zaradi hrapave površine ob straneh ter nedrseče gume iz katerih so sticki, zame ker igram xboxa nekaj ur tedensko mislim da nebom nobenih poškodb palcev dobil, če igraš pa 10 ur+ vsak dan pa verjamem da bi dobil poškodbe palcev, vendar če tolk časa igraš igre imaš pa itak že poškodovane oči tako da nevem zakaj bi se obremenjeval s tem?

@kratos ker si eden izmed rekih, ki že ima konozolo si pravi poskusni zajček :) javi še kako deluje store? Kak je z nakupom iger.. tudi kakšnih boljših in aktualnih iger.. recimo je možno kupiti forzo ali batelfield4 kr preko stora v Sloveniji?

Xbox one mi podobno deluje,ko marketing mobilnega telefona Galaxy S4..z premikanjem oči surfaš po netu..z lebdečo se dlanjo nad ekranom pregleduješ slike itd..v bistvo pri S4 prej izprazni baterijo, če je to omogočeno..pri X1 pa ti vzame dosti časa preden začneš igrat igro oz. nastaviš ,urediš določene funkcije.Zavedat se je treba,da te voice funkcije ne palijo v prvo in da pogosto se mora ponovit Xbox go home..Xbox go home..in evo zdaj je primlo:-)za moje pojme je to popolnoma zgrešeno! MUČNO

Jaz imam UK account (Izbral sem UK ker je v evropi - čeprav mislim nima ravno veze razen valute) in je na storu vse na voljo, tako od free downloadou kot za kupovanje vseh špilov ki so na voljo za xbox One (forzo, battlefield, cod, assasins creed,...) pač store deluje normalno, plačuje se pa normalno kot povsod.
Nisem še nikjer zasledil kakšnega region blocka da nebi mogel koristiti konzole (razen pri tv-ju OneGuide)... po pravici povedano sem mislil da bo konzola malo bolj blokirana vendar se da praktično z njo početi vse.

@taddeo vse skupaj sem se popravil 4x (od kar imam konzolo) pa še to pri ukazu xbox on... drugače zagrabi v prvo v 90% primerih (zdaj spet odvisno kako govoriš angleško, če si nek hillbilly ki nezna pravilno izgovarjati besed bo potrebno več ponovitev).

O nastavitvah kakih funkcij ti to govoriš pri igranju iger? Vtakneš not dvd in ti ga začne samodejno inštalirat... recimo 40gb z patchom in mojo slabo linijo inštalira cca. 10min - drugače lahko začneš igrat pri tam 3-5minutah inštalacije in sproti nasnemava ko ti igraš. Ni potrebno nobenih funkcij nastavljati, samo vstavit dvd v konzolo in od tam naprej ti konzola naredi vse avtomatsko.

Glede nato,da je na youtube dost voice postnetkov, ki kinect upravlajo američani z boljšim naglasom,kot imaš ti..pa tudi vedno ne prime..to glede nastavitev je mišljeno, da z padom bolj hitro preideš v nek določen meni ali nastavitev, kot z voice funkcijo..drugače pa ima X1 dosti dosti bolj daljša nalaganje in zagone,kot ps4...itak nima veze nič z ničemer, da se nebomo kregali..naj ti dobro služi in ,da si ti zadovoljen!

taddeo je izjavil:

Xbox one mi podobno deluje,ko marketing mobilnega telefona Galaxy S4..z premikanjem oči surfaš po netu..z lebdečo se dlanjo nad ekranom pregleduješ slike itd..v bistvo pri S4 prej izprazni baterijo, če je to omogočeno..pri X1 pa ti vzame dosti časa preden začneš igrat igro oz. nastaviš ,urediš določene funkcije.Zavedat se je treba,da te voice funkcije ne palijo v prvo in da pogosto se mora ponovit Xbox go home..Xbox go home..in evo zdaj je primlo:-)za moje pojme je to popolnoma zgrešeno! MUČNO

Zanimivo, da nimaš nič dobrega povedat o XboxOne.. Vsak nevtralen bi našel kaj dobrega, zanimivega in bolšega kot na PS4. Vprašam te kaj več ponuja PS4 od XboxOne? Verjamem, da boš rekel kontroler.. Ampak navdušenje nad PS4 kontrolerom je zaradi tega, ker je tako velik napredek od prejšnega kateri je bil slab. Xboxov je bil vrhunski in seveda napredek ni bil potrebn.

Zakaj drugega je boljši nakup PS4?

Koga od lastnikov PS4 bi motlo, da se vsede na kavč.. reče "Turn on PS4" ali pa "Record that" in zajeme zadnjih nekaj minut? Dvomim da koga. Verjetno bi bili prav navdušeni.

Vse kar ponuja XboxOne je dodatek in ne rabiš uporabljat, če ne želiš. Vstaviš CD in igraš. Za nas kateri od konzole zahtevamo in pričakujemo več, pa je XboxOne prav fajn zadeva.

kratos, prosim ce nastejes use bomboncke, ki so oz. so tebi zanimivi/uporabni.

Syrex je izjavil:

Koga od lastnikov PS4 bi motlo, da se vsede na kavč.. reče "Turn on PS4" ali pa "Record that" in zajeme zadnjih nekaj minut? Dvomim da koga. Verjetno bi bili prav navdušeni.

Vse kar ponuja XboxOne je dodatek in ne rabiš uporabljat, če ne želiš. Vstaviš CD in igraš. Za nas kateri od konzole zahtevamo in pričakujemo več, pa je XboxOne prav fajn zadeva.

PS4 ima tudi možnost govornega upravljanja, deluje celo brez kamere, uporabiš lahko katerikoli mikrofon (npr. tudi od priloženega mono headseta). Res ima manj ukazov, je pa zato 100€ cenejši. Klik.
««
8 / 18
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Xbox One (strani: 1 2 3 424 25 26 27 )

Oddelek: Konzole
1349317100 (17105) filip007
»

Izšel je Xbox One (strani: 1 2 )