Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z resolucijo
Problemi z resolucijo
wumpyc ::
No, vceraj sem igral League of Legends in monitor je postal zelen tko kot da bi blo kej narobe z grafično in ko sm resetiral računalnik mi je napisalo da se je pregrel procesor. Problem je da se potem ni hotel vžgati, prišlo je do loading screena potem pa black screen, tako da sm mogu u safe modu pržgat in ko zbrišem amd driverje z driver sweeperjem dela lepo na normal mode ampak mi da kr ene resolucije
če naložim amd driverje uglavnem ne deluje več ampak se pojavi black screen po starting windows zadevci.. Hocm pa resolucijo 1920x1080..
Podobno se mi je ze enkrat zgodilo in je nakoncu blo treba samo neki kabl naglihat, sam sm ze neki probavu, pa spucu graficno pa vse sam ni nc pac..
če naložim amd driverje uglavnem ne deluje več ampak se pojavi black screen po starting windows zadevci.. Hocm pa resolucijo 1920x1080..
Podobno se mi je ze enkrat zgodilo in je nakoncu blo treba samo neki kabl naglihat, sam sm ze neki probavu, pa spucu graficno pa vse sam ni nc pac..
evo.. deluje na intergrirani, sam vse skupi se mi zdi malo cudno, graficno skurl, overheatu se je pa procesor? wut wut?
napisal mi je ko sm restartu cpu is overheating pa f1 for setup in so ble notr stopinje lepo..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Civilization VI (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 20706 (1422) | ahac |
» | Navijanje - nestabilen PC (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3886 (3191) | aerox45 |
⊘ | Polandball (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7998 (4756) | D3m |
» | Funkcije (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 8231 (7319) | Math Freak |
» | Vrednost PSP3004Oddelek: Konzole | 907 (732) | opeter |