Forum » Pomoč in nasveti » TeamViewer v obratni smeri
TeamViewer v obratni smeri
geodet MD ::
Zdravo
verjetno vsi poznate TeamViewer in kako deluje. Dokler imam na obeh straneh PC ni problem iz enega v drugi PC in obratno. Kadar pa TeamViewer uporabljam preko telefona pa deluje samo v eni smeri telefon PC. Jaz bi rabo da bi lahko preko PC prišel v telefon. Konkreten primr: v telefon morem prit da bi lahko na daljavo sprožil fotoaparat na telefonu kateri je priterjen na helikopter in da zraven vidim sliko kaj slikam. telefon htc one s ali nokia n8
lp
verjetno vsi poznate TeamViewer in kako deluje. Dokler imam na obeh straneh PC ni problem iz enega v drugi PC in obratno. Kadar pa TeamViewer uporabljam preko telefona pa deluje samo v eni smeri telefon PC. Jaz bi rabo da bi lahko preko PC prišel v telefon. Konkreten primr: v telefon morem prit da bi lahko na daljavo sprožil fotoaparat na telefonu kateri je priterjen na helikopter in da zraven vidim sliko kaj slikam. telefon htc one s ali nokia n8
lp
- premaknil iz Elektrotehnika in elektronika: bluefish ()
AStrukelj ::
geodet MD ::
pri droid vnc - htc one s
"You do not have root permission. Pleas root your phone first"
"You do not have root permission. Pleas root your phone first"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | neki podobno teamviewer-ju, k bi lahko iz android phona kontroliral komp.. possible?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2372 (1249) | bisernik |
» | Alternativa TeamView-erju ali zamenjava IDja (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 19229 (15385) | MrStein |
» | TeamViewer neupravičeno prekinja zaradi komercialne uporabeOddelek: Programska oprema | 3150 (2381) | Ales |
» | TeamViewer nedosegljiv, vdor kljub pričevanjem uporabnikov zanikajo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15905 (10133) | Saul Goodman |
» | Iščem program za Android, ki bi mi omogočal dostop do mojega Pc-ja ki je domaOddelek: Programska oprema | 3122 (2669) | barakus |