Forum » Loža » Paypal
Paypal
Zagnani ::
Opazil sem temo Paypal in spomnil sem se, da me je že dalj časa zanimalo nekaj glede Paypala.
Torej, ustvarjanje raznih kartic kot so MasterCard in drugih predstavlja nek strošek na letni ravni. Zato me zanima kolikšen je strošek, če si ustvarim Paypal račun in plačujem spletne nakupe prek njega. Ali lahko tudi nakazujem prek NLB Klika na Paypal.
Torej, ustvarjanje raznih kartic kot so MasterCard in drugih predstavlja nek strošek na letni ravni. Zato me zanima kolikšen je strošek, če si ustvarim Paypal račun in plačujem spletne nakupe prek njega. Ali lahko tudi nakazujem prek NLB Klika na Paypal.
- zaklenil: Tilen ()
mihec87 ::
Odvisno od kartic na abanki imaš debetno viso elektron kot komitent brezplačno, potem banka koper ima predplačniško viso tudi za nekomitente....Poglej tudi za paypal top up..
hojnikb ::
mastercard...
če ne kupuješ veliko, se splača vzet kak wirecard oz. neteller; ni stroškov, samo % pri koverzijah so.
če ne kupuješ veliko, se splača vzet kak wirecard oz. neteller; ni stroškov, samo % pri koverzijah so.
#brezpodpisa
Alamar ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal & Moneybookers (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12296 (7220) | s6c-gEL |
⊘ | PaypalOddelek: Loža | 2290 (1976) | Tilen |
» | PayPal - kako deluje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4180 (4097) | Hayabusa |
⊘ | PayPal, PaySafeCard...Oddelek: Loža | 8783 (8447) | Tilen |
⊘ | Nakup preko PayPal-aOddelek: Loža | 1567 (1217) | Tilen |