» »

lenovo w510 se iznenada resetira na nekaj dni

lenovo w510 se iznenada resetira na nekaj dni

Andruxa ::

Moj delovni laptop se iznenada resetira vsaj 3 krat tedensko. Uporabljam ga na docku, en dock doma, drug dock v službi. Dogaja se na obeh lokacijah, zato sklepam, da je napaka v laptopu in da je do njega vse ok. Bil je na servisu dva meseca nazaj, ampak glede na redkost pojavljanja težave, so mašino samo očistili, na novo namazali hladilnik, pregledali spoje ipd. Nasplošno se mi zdi, da ni pregrevanje problem, ker laptop nikoli ni pretirano vroč. Zanimivo pa je, da se je identična zadeva dogajala kolegu na laptopu Lenovo T410 (ista starost mašin), ki je precej drugačen po specs-ih. Pri njemu je bilo še precej huje in se je resetiral večkrat dnevno, vendar je pri njemu servisiranje (identično kot pri meni, dala sva ju hkrati) zaleglo. Vglavnem moja mašina je sicer ok in je nočem menjat, mi pa počasi preseda. Kakšna ideja kaj bi to lahko bilo?
Lp, A

Hayabusa ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

Andruxa ::

autorestart sem imel sicer vklopljen, sem imel pa tudi vklopljen kompleten kernel dump, dump fajla pa nikjer ni, niti enega. Izgleda kot bi mašini zmanjkalo toka, kot včasih, ko smo na starih mašinah stisnili "hard reset" tipko. Za vsak slučaj sem zdaj še autorestart izklopil.
Lp, A

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katastrofalne Težave z High-End Računalnikom (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6014878 (12042) tilen006
»

Večji problemi z računalnikom (strojni,programski?)

281521 (1180) vbohinc
»

Težave

11937 (823) rokuss
»

racunalnik se sam od sebe resetira

6667 (611) undefined
»

Težave pri ugašanju računalnika