» »

bsplayer-obrezana slika

bsplayer-obrezana slika

renbarg ::

Poizkusil sem z Vplayer-jem in Bsplayer-jem, vendar je vedno isti problem:
slika je z vseh strani obrezana, tako da imajo osebe npr. odrezane glave, noge,..., podnapisi pa delajo O.K.!
Kot bi bil vklopljen nekaksen zoom?!?!
Help meeee!:O
  • premaknil: V-i-p ()

žvau ::

Pri B playerju se to nastavi z ukazom pan (z desnim gumbom klikni na playerja in izberi)

Pan sem preveril, pa težava ni v tem - pan je izklopljen. Izgled pa je tak, vendar je zoom še vežji kot pri pan-scan na maksimumu.
Pri meni je zoom enak pri celozaslonskem pogledu in pri zmanjšanem oknu - pri pan pa je samo pri celozaslonskem.
Še ima kdo kako idejo?!?!?!:'(

maro ::

če ti to dela samo pri enem filmu, je možno, da je film tako obrezan

Sem poskusu 2 filma - oba isto. Isti film z istega CD-ja na drugi mašini dela O.K.
A je lahk problem v grafiki (geforce2mx400), win98,...?!?!

Tr0n ::

Hmm, ce film gledas v oknu, torej ne full screen se vse lepo vidi, ko pa preklopis na full screen pa je odrezan? Si pregledal vse nastavitve programov, s katerimi gledas (pan, zoom, ratio,...)? Imas samo instalirane kodeke, ki jih potrebujes (DivX, XviD, AC3,...) in ne kaksnega pack-a?

Ce zazenes film v navadnem Windows Media Playerju (starejsa in nova verzija) je film tudi odrezan?

Mogoče sem mal nerodno napisal ampak slika je obrezana v načinu okna IN celem zaslonu!!!
Instalirane imam točno te kodeke (DivX, XviD, AC3) in nič drugega (vsaj v ad/remove programs ni nič drugega).
V WinMP še nisem poskusil, trenutno pa mašine nimam na dosegu. Poiskusil pa sem VPlayer in Bsplayer!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21159261 (14409) BaRtMaN
»

Slaba kvaliteta videa

Oddelek: Pomoč in nasveti
5950 (897) Davids84
»

Najprimernejša zbirka kodekov

Oddelek: Zvok in slika
151867 (1501) Mr_Globus
»

Problem pri gledanju Divx-ov