Forum » Zvok in slika » bsplayer-obrezana slika
bsplayer-obrezana slika
renbarg ::
Poizkusil sem z Vplayer-jem in Bsplayer-jem, vendar je vedno isti problem:
slika je z vseh strani obrezana, tako da imajo osebe npr. odrezane glave, noge,..., podnapisi pa delajo O.K.!
Kot bi bil vklopljen nekaksen zoom?!?!
Help meeee!
slika je z vseh strani obrezana, tako da imajo osebe npr. odrezane glave, noge,..., podnapisi pa delajo O.K.!
Kot bi bil vklopljen nekaksen zoom?!?!
Help meeee!
- premaknil: V-i-p ()
Pan sem preveril, pa težava ni v tem - pan je izklopljen. Izgled pa je tak, vendar je zoom še vežji kot pri pan-scan na maksimumu.
Pri meni je zoom enak pri celozaslonskem pogledu in pri zmanjšanem oknu - pri pan pa je samo pri celozaslonskem.
Še ima kdo kako idejo?!?!?!
Pri meni je zoom enak pri celozaslonskem pogledu in pri zmanjšanem oknu - pri pan pa je samo pri celozaslonskem.
Še ima kdo kako idejo?!?!?!
Sem poskusu 2 filma - oba isto. Isti film z istega CD-ja na drugi mašini dela O.K.
A je lahk problem v grafiki (geforce2mx400), win98,...?!?!
A je lahk problem v grafiki (geforce2mx400), win98,...?!?!
Tr0n ::
Hmm, ce film gledas v oknu, torej ne full screen se vse lepo vidi, ko pa preklopis na full screen pa je odrezan? Si pregledal vse nastavitve programov, s katerimi gledas (pan, zoom, ratio,...)? Imas samo instalirane kodeke, ki jih potrebujes (DivX, XviD, AC3,...) in ne kaksnega pack-a?
Ce zazenes film v navadnem Windows Media Playerju (starejsa in nova verzija) je film tudi odrezan?
Ce zazenes film v navadnem Windows Media Playerju (starejsa in nova verzija) je film tudi odrezan?
Mogoče sem mal nerodno napisal ampak slika je obrezana v načinu okna IN celem zaslonu!!!
Instalirane imam točno te kodeke (DivX, XviD, AC3) in nič drugega (vsaj v ad/remove programs ni nič drugega).
V WinMP še nisem poskusil, trenutno pa mašine nimam na dosegu. Poiskusil pa sem VPlayer in Bsplayer!
Instalirane imam točno te kodeke (DivX, XviD, AC3) in nič drugega (vsaj v ad/remove programs ni nič drugega).
V WinMP še nisem poskusil, trenutno pa mašine nimam na dosegu. Poiskusil pa sem VPlayer in Bsplayer!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59261 (14409) | BaRtMaN |
» | Slaba kvaliteta videaOddelek: Pomoč in nasveti | 950 (897) | Davids84 |
» | Najprimernejša zbirka kodekovOddelek: Zvok in slika | 1867 (1501) | Mr_Globus |
» | Problem pri gledanju Divx-ovOddelek: Pomoč in nasveti | 829 (708) | pivmik |
» | kateri divx codec packi/codeciOddelek: Zvok in slika | 3881 (3615) | ferjan |