Forum » Pomoč in nasveti » Študentski dom in Multiplayer
Študentski dom in Multiplayer
Twixz ::
Nevem kam naj uvrstim to, namreč v študentskem domu v Ljubljani sem si priklopil danes net in hotel igrati League of Legends, za kar je potrebna internetna povezava. Ampak se nisem mogel prijaviti v samo igro, zaradi "connection issues, that are not related with the game client."
Zanima me če se da to zadevo kako rešit ali je pač nemogoče? :)
Zanima me če se da to zadevo kako rešit ali je pač nemogoče? :)
Mavrik ::
S tako malo podatki se ti ne da pomagati. Niti nisi napisal a ti internet sploh dela in kakšen način priklopa (ter avtentikacije) imate v tvojem ŠD (ki ga tudi nisi omenil).
Kako sploh prideš do faksa s takim failom od komunikacije -_-
Kako sploh prideš do faksa s takim failom od komunikacije -_-
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
Evo, bom dodal še par stvari.
Po torrentih sodeč mi internet dela in to zelo hitro 3 mbit/s+. Način priklopa je skozi prijavo na strani ŠD, način avtentikacije poteka preko programa SecureW2, ŠD Rožna Dolina, blok 12. Internet dela super tudi kar se tiče Youtuba, Frisbukve, vseh ostalih stvari ki jih počnem, razen League of Legends.
Mogoče še screenshot problema =
Se opravičujem za premalo podatkov in še enkrat, prosim za pomoč.
Po torrentih sodeč mi internet dela in to zelo hitro 3 mbit/s+. Način priklopa je skozi prijavo na strani ŠD, način avtentikacije poteka preko programa SecureW2, ŠD Rožna Dolina, blok 12. Internet dela super tudi kar se tiče Youtuba, Frisbukve, vseh ostalih stvari ki jih počnem, razen League of Legends.
Mogoče še screenshot problema =
Se opravičujem za premalo podatkov in še enkrat, prosim za pomoč.
Mavrik ::
Okej, če si v ŠD priklopljen s SecureW2 imaš potem eksterni IP in nobenega firewalla, tako da ti stvari preprosto morajo delati.
A imaš kakšen firewall na mašini, v Windowsih ali kje podobno, ki bi ti delal probleme?
A imaš kakšen firewall na mašini, v Windowsih ali kje podobno, ki bi ti delal probleme?
The truth is rarely pure and never simple.
Ne, preselil sem se v petek, danes je začel delati net, računalnik od doma (kjer je LoL prej delal), zdaj mi LoL pač ne dela, nevem zakaj...
Mislim da je nekak možno "manually" tole odpravit, ampak nisem računalniški mojster, zato pišem to temo, če se res da to kako uredit ali pač ne.
MIHAc27 ::
Zelo verjetno je kak port blokiran. Mi skrbimo za en dijaški dom, pa smo dosegli blokado portov, ravno zato, ker je folk downloadal kot norc in nabijal špile, potem se je pa pritoževal nad hitrostjo.
Eduroam je žal namenjen šolskim stvarem.
hojnikb ::
Zelo verjetno je kak port blokiran. Mi skrbimo za en dijaški dom, pa smo dosegli blokado portov, ravno zato, ker je folk downloadal kot norc in nabijal špile, potem se je pa pritoževal nad hitrostjo.
eduroam nima nobene veze z netom v študentih. Tam je žična zadeva (ki pa sicer pride tudi od arnesa)
#brezpodpisa
MIHAc27 ::
Že, ampak Arnes vseeno nadzoruje pipico v svet. Če je nek port blokiran je to to.
Naj preveri, če komu vseeno dela. Oz. izve preko katerega porta teče LOL.
Evo, ko izve naj proba tukaj: http://www.canyouseeme.org/
Naj preveri, če komu vseeno dela. Oz. izve preko katerega porta teče LOL.
Evo, ko izve naj proba tukaj: http://www.canyouseeme.org/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MIHAc27 ()
xxurban ::
Mogoče je problem povezan z peer to peer communication? Nisem siguren da igre sploh to uporabljajo, ampak večino šolskih/študentskih internetnih povezav ne podpira p2p.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mango oz. Windows Phone 7.5 morda prihaja šele prihodnje letoOddelek: Novice / Windows Mobile | 4008 (3309) | filip007 |
» | Windows 7 in SecureW2 problem pri avtentikacijiOddelek: Operacijski sistemi | 2189 (1853) | azislo |
» | securew2 in windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 3128 (2427) | matjac9 |
» | eduroam omrežje na FE/FRI, pomoč prosim!Oddelek: Omrežja in internet | 5330 (4389) | St@jler |
» | wireless mrežaOddelek: Kaj kupiti | 3044 (2252) | pujsek_ |