» »

Windows 7 in SecureW2 problem pri avtentikaciji

Windows 7 in SecureW2 problem pri avtentikaciji

Goldee ::

Ojla!
Nedavno sem instaliral Win7 prof. (msdnaa verzijo). Fresh install. Instaliral sem tudi SecureW2 program za avtentikacijo na mreži. Tako imamo pač sedaj po novem porihtano mrežo v študentskem domu.
Predhodno sem imel nameščen Win7 RC (build 7100) in internet mi je deloval - avtentikacija je "šla čez". Sedaj pa, ko sem instaliral Windowse na novo, mi internet ne deluje več. Mrežna kartica se ne more avtenticirati. Pa verjetno mi ni treba omenjati, da sem sledil istemu postopku pri nastavitvi SecureW2 programa.

Kaj bi lahko bilo narobe? Ima kdo kakšno dobro idejo? MAC je pravilen, uporabniško ime in geslo tudi, vsi potrebni servisi so v Windowsih zagnani...
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Ping?

xsenon ::

imam popolnoma enak probelm, tako da se pridružujem prošnji za rešitev.

LP
etpot - Exploit The Power Of Technology

Black_ICE ::

Jaz sem imel tak problem z verzijo za Visto. Verzija za XPje mi dela bp.

Ja, sem rešil zadevo. Namestil sem si verzijo SecureW2 za WinXP/2000. Xsenon probaj, ziher ti bo delovalo.
LP

striker ::

Mam enako situacijo.... Sm probal namestiti SecureW2 za WinXP/2000, pa mi ga pol sploh ne zazna tam, kjer moram izbrat program za avtentikacijo... Če pa hočem inštalirat unega iz spletne strani SecureW2, mi pa pred inštalacijo hoče neke podatke iz interneta, zato ga niti ne morem namestiti. Probal z tut z verzijo za Visto, pa ne gre avtentikacija čez....
No, uporabljam pa zadnjo verzijo Windows 7 Ultimate x64. Je mogoče problem zarad tega, ker je verzija 64-bitna?

Kakšne ideje?

LP

Ne, lej, ko instaliraš ta program za avtentikacijo moreš resetirat računalnik. Potem pa zaženeš control panel in poiščeš administrative tools. Klikni na services in med temi servici poišči Wired autoconfig al nekaj takega. Dvoklikneš na to in daš spodaj start. Izbereš še pod Startup type: automatic in potrdiš vse z OK. Potem pejdi nazaj na mrežno kartico in bi se ti moral pod lastnostnmi kartice pojaviti zavihek authentication, najprej pa že znaš.
;)

striker ::

Verjemi, da je je bil wired configuration že prej nastavljen na automatic oz. da je zmeraj started... Tako da tukaj ne more biti problem.

Ali kdo ve, kje najti najnovejšo verzijo secureW2, ne da je iz uradne spletne strani?

LP

azislo ::

Jaz sem isto uninstallal Vista verzijo, reboot, pognal klienta za XP ter dela lepo na 7ki ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SecureW2; Žična in brezžična povezava na istem laptopu (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
577923 (7269) ArchNem
»

securew2 in windows 7

Oddelek: Operacijski sistemi
123145 (2444) matjac9
»

Dva računalnika v študentskem domu

132977 (2226) malini
»

PS3 in SecureW2 Client

71511 (1404) Mavrik
»

eduroam omrežje na FE/FRI, pomoč prosim!

255354 (4413) St@jler

Več podobnih tem