Forum » Strojna oprema » Televizija
Televizija
Lightning17 ::
Zdravo, rad bi kupil novi TV. Glede na cene v Sloveniji, bom TV definitivno naročil iz tujine.
Pa me zanima, če kdo pozna kakšne spletne trgovine da so poceni in zanesljive (garancija, dostava v roku,...) in pa kakšen TV bi mi svetovali... Razmišljam o LED, plasma odpade... Aja, pa cena naj ne bo do nebes, ker je to TV za babico - cca 200 - 250EUR... Torej, kje se najboljša roba dobi za to ceno (velikost, funkcionalnost)...
Lp
Pa me zanima, če kdo pozna kakšne spletne trgovine da so poceni in zanesljive (garancija, dostava v roku,...) in pa kakšen TV bi mi svetovali... Razmišljam o LED, plasma odpade... Aja, pa cena naj ne bo do nebes, ker je to TV za babico - cca 200 - 250EUR... Torej, kje se najboljša roba dobi za to ceno (velikost, funkcionalnost)...
Lp
- spremenilo: Lightning17 ()
mat xxl ::
Super je nakup v tujini, posebej ko se kaj v garanciji pokvari, takrat je taka izkušnja, ko si ob nakupu gledal za vsak eur neprecenljiva !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkušnje s senetic.siOddelek: Kaj kupiti | 15985 (3477) | Dafer |
» | nakup SSD diska (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13390 (9558) | Blinkys |
» | Dinokomp dostava! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10547 (9136) | darkolord |
» | Skupinski nakup prenosnikov. (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6144 (4507) | T-Majo |
» | Ukinitev obvezne garancije (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21504 (16495) | St235 |