Forum » Pomoč in nasveti » povrnitev podatkov ene particije
povrnitev podatkov ene particije
WiseBear ::
Z norton ghostom sem nameraval narediti ghost image particije na kateri mam windowse in vse programe in ta image shraniti na particijo g. vse to sem že večkrat naredil, danes pa sem ga popolnoma polomil nekam se mi je mudilo; hitro kliknem neko bližnjico, še zdej ne vem kaj sem klikal, no pol se mi kot vedno računalnik ponovno zažene, pojavi se ghostovo okno in začne delat. računalnik pustim pri miru in grem k sosedu. čez pol ure pridem nazaj, pogledam kaj je naredil ghost na d particiji in vidim da je g particija popolnoma enaka c particiji . očitno sem v vsej tisti zmedi dal cloning partition to partition .
zdej sem na g particiji izgubil vse podatke(razni dokumenti,mp3ji, slike....). v navodilih od ghosta piše da se particija popolnoma prepiše in da obnovitev ni možna. poskušal sem tudi obnovitev sistema, vendar ne gre. pozna kdo kakšno rešitev ?
LP
pa še to: po tem nisem na g particijo nč pisal ali iz nje brisal če je to sploh še kaj važno.
zdej sem na g particiji izgubil vse podatke(razni dokumenti,mp3ji, slike....). v navodilih od ghosta piše da se particija popolnoma prepiše in da obnovitev ni možna. poskušal sem tudi obnovitev sistema, vendar ne gre. pozna kdo kakšno rešitev ?
LP
pa še to: po tem nisem na g particijo nč pisal ali iz nje brisal če je to sploh še kaj važno.
TribesMan ::
Ja obstaja magnetna resonanca, ki jo uporabljajo razne tajne službe za odkrivanje podatkov na prepisanih diskih ali formatiranih... dela 99% sam ne verjamem da si pripravljen plačati toliko kolikor zahtevajo. Še posebej če maš pol gor 2 tone "piratske" robe
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
WiseBear ::
sem se pač sprijaznu da je nekaj podatkov(hvalabogu mam nekaj tudi na cdjih) šlo po zlu.
Zdej me pa zanima kako sformatiram d particijo, ker mi namreč ne pusti: "Tega pogona ni mogoče formatirati. Končajte diskovne ali druge programe, ki ga uporabljajo....
kako se mi zdej zaženejo windowsi, ker mam dve particiji enaki(na obeh so winsi)??
šit pa vse to.
Zdej me pa zanima kako sformatiram d particijo, ker mi namreč ne pusti: "Tega pogona ni mogoče formatirati. Končajte diskovne ali druge programe, ki ga uporabljajo....
kako se mi zdej zaženejo windowsi, ker mam dve particiji enaki(na obeh so winsi)??
šit pa vse to.
dexter_II ::
mogoce mas kak backup cd z bootom od win98 pa lepo format naredi
glej da naus zaj... se drugo particijo , vcasih se crke particij zamenjajo
glej da naus zaj... se drugo particijo , vcasih se crke particij zamenjajo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk Cloning - ghost image (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7357 (5777) | thebaloh |
» | Zakaj G disk (system) C pa (boot)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1304 (1130) | brdi |
» | Kako razdeliti 250GB disk? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6075 (5188) | bajsibajsi |
» | Kloniranje trdih diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 1536 (1108) | KuhaR |
» | Prenos NT 4.0 OS z Ghostom na drugi diskOddelek: Operacijski sistemi | 1384 (1256) | Lith |