» »

Zakaj G disk (system) C pa (boot)

Zakaj G disk (system) C pa (boot)

brdi ::

Uh ne znam razlozit tega polozaja :D oglejte si sliko! Nekaj min pred tem sistem na novo nalozen zaradi teme ki sem jo ze pisal pa na zalost so se odgovori koncali ! Pred Tem formatom je bilo se use ql !!
  • spremenil: brdi ()

Opkow ::

Ko si delal particije si na koncu pred formatiranjem oznacil, da naj bo G particija, systemska...

Se zgodi... ^^

Zadevo lahko naceloma pustis tako kot je. Ali pa gres znova in si tokrat bolj pozoren na to kaj delas... :)

Edit: Sem bolj slabo gledal... Domnevam, da si particije imel narejene ze prej. In imas sedaj Windows direktorij med mp3 komadi... :)

Ok to ne spremeni bistveno tega, kar sem prej rekel. Namesto, da si pred instalacijo Windowsov oznacil C destinacijo, si vzel G.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Opkow ()

Ne particije so bile ze narejen ! Na G particij ni niti enega sytemskega fila ! Ampak samo mp3 in DVD! Vse ostalo je tako kot treba na C-ju!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: brdi ()

roli ::

Saj s tem kar imaš sedaj ni nič narobe.Pač ena particija je sistemska drugi dve pa extended.Ponavadi je še bolje,če imaš sistemsko particijo kot razširjeno. Drugače pa se,da to uredit z kakim partition magicom.ampak to sploh ni potrebno.
http://www.r00li.com

Mavrik ::

Ne mešat sistemskih, primarnih pa razširjenih particij prosim.
The truth is rarely pure and never simple.

Sej zato sem pa pisal ker nisme vedel kako resiti :d
Useplo mi jez partiton magicom in se z 1nim formatom ! Ju3 bom postal sliko pa ote povedal ce je ql z particijami!

Lp

Turtle ::

Vrjetno maš kak card reader in XP potem mal po svoje postavijo ob nalaganju

Ne zgleda da se je nekaj na particijah zmesal ! Kajti skopiral sme vse podatke na drugo particijo iz G ter poskusil formatirat in ni slo ! Hotel ponowno nalozit winse na c in je pisal da particija ne omogoca zapisa systema na to particijo ! Tako da sem moral se 1x zalozit winse na g in potem v partition magic spremenit particije ! sedaj delauje normalno !

ricola78 ::

Problem je v tem, da ko si na novo nameščal XP, si imel eno aktivno particijo(oz disk), ki je(ga) nisi formatiral. In to particijo windowsi avtomatsko izberejo kot system partition in ima nekaj sistemskih datotek na disku potem.
Če bi želel da imaš system in boot partition na enem disku, moraš imeti samo ta disk priklopljen in ostale diske izklopljene.
It's nice to be important but it is more important to be ... cool or smth.

Ricola c in g particija sta na enem disku! To se je dogajalo na particijag iz 1ga diska!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
784854 (3836) Dejk0
»

Postavitev 5.1 zvočnikov

Oddelek: Zvok in slika
86278 (4991) simnov
»

zakaj ne delata oba izhoda za mikrofon?

Oddelek: Pomoč in nasveti
6996 (912) gavro
»

Disk in 160 gb podatkov. nujno