» »

Nadzorni program za merjenje časa dela v različnih programih

Nadzorni program za merjenje časa dela v različnih programih

cjen ::

Pozdravljeni,
Sem študent arhitekure in vedno več je projektov, ki jih »moram« delati hkrati. S tem mislim, od dela, faxa, domačega dela, facebooka =), itd.
Ugotovil sem, da na koncu, ko je projekt končan, nimam pojma koliko časa sem porabil na njem (razen, ko delam študentsko delo, kjer si zadevo sproti zapisujem »na roke«).

Kar iščem je nekakšen program, ki bi mi npr. kazal da sem v Illustratorju delal od 16.00 do 17.25 na datoteki »hišaILL«, nato sem šel v Autocad ter ter malo popravil datoteko »hišaACAD«, nato sem preskočil na drug projekt, zato sem ob 20.00 delal na projektu »blokACAD« ter ga zaključil ob 22.35.

Tako da…. Želja je, da bi program spremljal ne samo, kaj imam odprto, ampak dejansko kje delam (kje je miška…itd), ker večinoma imam odprto po več datotek hkrati, v različnih programih (vključno z internetnimi zavihki).
Preiskal sem že celoten internet in nisem uspel najti ničesar uporabnega (razen vohunskih in raznih nadzornih programov), ki pa že napol mejijo na viruse. Nekaj sem jih tudi že inštaliral na računalnik, vendar to nekako ni to.
Prosim, če mi predlagate kakšen program, oz. vsaj pomagate pri iskanju le tega. Zadeva sicer ni nujna, ampak je bolj za lastno veselje (statistiko) in povečanje učinkovitosti.

Tak program bi koristil ne samo meni, ampak praktično vsem, ki karkoli delajo na računalniku, ter na koncu potrebujejo specifikacijo (za račun, za lastne potrebe,...)

PS: Zadeva je namenjena meni izključno, na mojem računalniku. Tako da ne iščem nadzora nad komerkoli oz. imam celo željo, da je program viden npr. v taskbaru, saj imam tako lahko do njega dostop kadarkoli oz. imam odprtega kar hkrati z vsemi ostalimi programi.
Upam, da ste razumeli, kakšen program bi rad :D
LP Nejc

A res noben ničesar ne ve o tej temi? :/

specing ::

Na *NIXih bi se tega lotil s pluginom za window manager. Verjetno podobno obstaja za Windowse.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: specing ()

Hayabusa ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

b3D_950 ::

Nastavi audit na folderju in potem spremljaš v event viewerju: http://blog.windowsnt.lv/2011/11/15/tra...

google -> log activity windows

Vsem najlepša hvala za odgovor. Sem malo pregledal aplikacije in me je na podlagi hitrega pregleda najbolj navdušil "ManicTime". Tako, da sedaj ga malo priskušam. Po trenutnem pregledovanju, je to ravno to kar sem pričakoval. Tako da hvala še enkrat za vse te linke.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Brezplačna programska oprema (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Programska oprema
1185507754 (4735) miko22
»

Prihaja največja sprememba v Firefoxu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
6721722 (16366) bambam20
»

2D-CAD program odprte kode za profesionalno rabo

Oddelek: Programska oprema
164791 (3592) BiroCoim2000
»

IPTV klient (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Programiranje
18532789 (14239) ToniT
»

VNC+ varnost + dinamični IP. Kako ??