Forum » Pomoč in nasveti » Zamrzovanje desktopa
Zamrzovanje desktopa
Mihci ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim sem formatiral računalnik predvsem zaradi novih iger GTA 5 in ROME2(ze vem da se za to igro ni splačalo), naložil vse potrebne gonilnike in driverje za grafično, vendar mi ze nekaj časa nagaja desktop. Na 3-4min mi vse freezne in traja cca 10 sekund, potem dela naprej. Ko se to zgodi mi zgine tudi miška(namesto puscice mi nastane ctrica, kot da bi hotel urejat v Wordu).
Res ne vem, kaj bi to lahko bilo, namreč to se mi je ze dogajalo in sem formatiral sedaj pa se ponavlja:S
vsake pomoči bom zelo vesel,
Lp,
Miha
Pred kratkim sem formatiral računalnik predvsem zaradi novih iger GTA 5 in ROME2(ze vem da se za to igro ni splačalo), naložil vse potrebne gonilnike in driverje za grafično, vendar mi ze nekaj časa nagaja desktop. Na 3-4min mi vse freezne in traja cca 10 sekund, potem dela naprej. Ko se to zgodi mi zgine tudi miška(namesto puscice mi nastane ctrica, kot da bi hotel urejat v Wordu).
Res ne vem, kaj bi to lahko bilo, namreč to se mi je ze dogajalo in sem formatiral sedaj pa se ponavlja:S
vsake pomoči bom zelo vesel,
Lp,
Miha
Procesor: Intel CORE i7-3770CPU @ 3.50Ghz, 3.90Ghz
Ram: 4GB
Matična: Ultra Durable Motherboard z77-D3h
Grafična: GeForce GTX460
Ram: 4GB
Matična: Ultra Durable Motherboard z77-D3h
Grafična: GeForce GTX460
s1m0n ::
Če imaš za grafično nameščene gonilnike 32x.xx jih odstrani!
Namesti tole verzijo 314.22 in poročaj.
Vsi gonilniki serije 32x.xx (320.18, 320.49, 327.23) imajo velike probleme s 400/500 serijo grafičnih kartic! (zmrzovanje sistema, modri zasloni, sesipavanje iger itd...)
Namesti tole verzijo 314.22 in poročaj.
Vsi gonilniki serije 32x.xx (320.18, 320.49, 327.23) imajo velike probleme s 400/500 serijo grafičnih kartic! (zmrzovanje sistema, modri zasloni, sesipavanje iger itd...)
Aha, jaz imam nalozeno 327.23 :S kaj morem to uninstalirat ali lahko kr direkt instaliram ta upgrade, ki si mi ga ti poslal?
Imam nalozen advance system care, ki mi kaze, da imam takoj ko zažene racunalnik, zasedenost oziroma obremenjenost RAMA-39%
Imam nalozen advance system care, ki mi kaze, da imam takoj ko zažene racunalnik, zasedenost oziroma obremenjenost RAMA-39%
s1m0n ::
Gonilnike odstrani v nadzorni plošči (ang. navodila
Odstraniš vse kar je od "NVIDIA Corporation" ko boš imel vse odstranjeno, po ponovnem zagonu namesti te 314.22 in pri namestitvi izberi Custom ali kako je in spodaj odkljukaj "Clean install"
Odstraniš vse kar je od "NVIDIA Corporation" ko boš imel vse odstranjeno, po ponovnem zagonu namesti te 314.22 in pri namestitvi izberi Custom ali kako je in spodaj odkljukaj "Clean install"
Sedaj sem uninstaliral vse kar je bilo od Nvidea in resetiral nato pa nalozil verzijo 314.22(celan instalation) tako kot si rekel. Zaenkrat dela vredu, ti pa poročam tekom dneva, ce bo se kaj nagajalo, drugače pa hvala za tvojo pomoč:D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razlaga problema grafične karticeOddelek: Strojna oprema | 1654 (1245) | Riff |
» | Za koliko prodat, če sploh?Oddelek: Strojna oprema | 1172 (660) | s1m0n |
» | kaj bi lahko bilo narobe (slike)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1628 (1214) | fairtex444 |
» | NVIDIA DriversOddelek: Pomoč in nasveti | 1626 (1248) | turob2 |
» | Grafika - je fuč ali ne ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1057 (737) | firbec |