Forum » Loža » Človeško razmerje |Ona pri meni/Jaz pri njej
Človeško razmerje |Ona pri meni/Jaz pri njej
WarLord11 ::
Z mojo punco sva v zvezi 1 leto. Med premlevanjem preteklosti/sedanjosti sem opazil, da se srečanja večinoma odvijajo pri njej doma. Pri več znancih je opaziti isti trend. Zanimajo me vaše izkušnje. Kje ste se dobivali preden ste skupaj zaživeli.
- spremenil: WarLord11 ()
francek1 ::
Pa boljše pri njej, ne....skuha in pospravi...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
WarLord11 ::
Malajlo ::
Ko sem jaz imel avto, potem sem se k njej vozil in pri njej obtičal. Ko je moja imela avto, sva pa pri meni visela. Je pa res, da sem večkrat jaz k njej hodil, ker nisem "nikoli vedel, kdaj bom s faksa/sestanka/piva/rekreacije/...", khm...
Tear_DR0P ::
Kje ste se dobivali preden ste skupaj zaživeli.
men se je blo vedno boljš dobit pri njej, tko sem se zjutraj lahko izmuznil in ona ni vedela kje sem doma. seveda s tistimi nisem nikoli skupaj zaživel.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Metanje iz stanovanja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15478 (1119) | grimmir3 |
» | Zvezdniški koncerti v navideznem svetu? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Igre | 18428 (14355) | Meizu |
» | Pozor pri Carglassu "originalni" nateg stoletja (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 20348 (16455) | mihec500 |
⊘ | Ljubezen (Vprasanje) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 27020 (21944) | BigWhale |
» | Nov slovenski World of Warcraft guildOddelek: Igre | 1014 (903) | Steinkauz |