Forum » Pomoč in nasveti » windows 8.1 aspect ratio
windows 8.1 aspect ratio
kevaliz ::
Zdravo.
Imam en problem z windows 8.1. Imam prenosnik z resolucijo 1600x900 ( native ). Igre igram na resoluciji 1024 x 768 za boljse delovanje. Na windows 7 sem imel intel control panel, kjer sem lahko spremenil aspect ratio da nisem imel crnih stranic pri strani ekrana, pri igranju na nizjih resolucijah. Na windows 8.1 te opcije nimam oz. nimam control panela za aspect ratio. Uporabljam pa Intel express chipset series 4. Ve kdo kako spremeniti aspect ratio v windows 8.1?
Imam en problem z windows 8.1. Imam prenosnik z resolucijo 1600x900 ( native ). Igre igram na resoluciji 1024 x 768 za boljse delovanje. Na windows 7 sem imel intel control panel, kjer sem lahko spremenil aspect ratio da nisem imel crnih stranic pri strani ekrana, pri igranju na nizjih resolucijah. Na windows 8.1 te opcije nimam oz. nimam control panela za aspect ratio. Uporabljam pa Intel express chipset series 4. Ve kdo kako spremeniti aspect ratio v windows 8.1?
Xserces ::
Počakaj na izid official driverjov in boš potem videl če boš imel intel control panel. Drugače pa poglej v igri če ima opcijo za spreminjat
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Xserces ()
Lonsarg ::
Jap, Windows 8.1 potrebuje spet nove driverje za grafiko, če hočeš da vse dela tko kot mora, načeloma deluje tudi z starimi marsikaj. NVidia in AMD sta beto dala ven že 3 mesece nazaj, ko je Preview izšel, Intel je pa pač Intel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
kevaliz ::
Hvala za odgovore. Nekako mi je uspelo dati gor windows 7 driver z nekim hack programom. Zaenkrat zgleda da je aspect popravljen in ni problemov.
MrStein ::
Hočeš reči "pravilen aspect ratio mi je končno uspelo porušiti" ?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Evil Within (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 14786 (1314) | oo7 |
⊘ | VSI Gamerji NUJNO prosim za pomoč pri odrezani slikiOddelek: Pomoč in nasveti | 763 (656) | reto88 |
» | Črna robova na ekranu v igrahOddelek: Pomoč in nasveti | 582 (542) | Mavrik |
» | Nova anketa: kakšno je razmerje stranic vašega monitorja? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8441 (5671) | strictom |
» | [DivXviD] Predvajanje filmov iz PC na TVOddelek: Zvok in slika | 5405 (4125) | H_man |