Forum » Na cesti » Kakšen old school avto bi vozili, če bi si lahko enega izbrali?
Kakšen old school avto bi vozili, če bi si lahko enega izbrali?
einstein :P ::
Pozdrav, da vidim, če ima še kdo podoben okus, kot jaz, torej katerega oz. katere od starejših avtomobilov bi vozili, če bi vam bili zastonj na izbiro? Pa ne izbirajte najdražjih samo zato, da boste rekli, da bi jih potem prodali ampak samo, če so vam le ti res všeč.
Torej, naj naštejem svoje prve tri:
Pontiac GTO '67:
'73 Ford Shelby Mustang Eleanor GT500
in pa '79 Chevy Monte Carlo:
LP
Torej, naj naštejem svoje prve tri:
Pontiac GTO '67:
'73 Ford Shelby Mustang Eleanor GT500
in pa '79 Chevy Monte Carlo:
LP
STAY OUT OF MY TERRITORY!
MatVZ ::
weasel ::
Blinder ::
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
butters81 ::
Vikking ::
Einstein: a potem veljajo tudi rižote starih vozil, ker 73 Ford Shelby Mustang Eleanor GT500. Je nič drugega kot za film zrižotan mach1 z navadnim nič posebnega motorjem in ni nikoli obstojal kot v filmu. V glavnem ni ne old school, ne oldtimer in je dobesedno bljak od vozila.
Moja izbira kar se tiče ameriških je seveda tapravi original mustang:
1969 Boss 429 Mustang
od evrpskih pa nič drugega kot:
1931 Duesenberg Model J
Moja izbira kar se tiče ameriških je seveda tapravi original mustang:
1969 Boss 429 Mustang
od evrpskih pa nič drugega kot:
1931 Duesenberg Model J
ta duesenberg je tut zanimiv
The straight eight model J motor was based on the company's successful racing engines of the 1920s and though designed by Duesenberg they were manufactured by Lycoming,[15] another company owned by Cord. In unsupercharged form, it produced an impressive (for the period) 265 horsepower (198 kW)[8] from dual overhead camshafts and four valves per cylinder.[16] It was capable of a top speed of 119 mph (192 km/h), and 94 mph (151 km/h) in 2nd gear. Other cars featured a bigger engine but none of them surpassed its power. It was also both the fastest and most expensive American automobile in the market.
vir:wikipedia
The straight eight model J motor was based on the company's successful racing engines of the 1920s and though designed by Duesenberg they were manufactured by Lycoming,[15] another company owned by Cord. In unsupercharged form, it produced an impressive (for the period) 265 horsepower (198 kW)[8] from dual overhead camshafts and four valves per cylinder.[16] It was capable of a top speed of 119 mph (192 km/h), and 94 mph (151 km/h) in 2nd gear. Other cars featured a bigger engine but none of them surpassed its power. It was also both the fastest and most expensive American automobile in the market.
vir:wikipedia
Duesenberg Automobile & Motors Company, Inc. (sometimes referred to as "Duesy") was an American manufacturer of luxury automobiles. Founded in Des Moines, Iowa, United States by brothers August Duesenberg and Frederick Duesenberg, the company's principal place of operations moved to Auburn, Indiana.
wiki
wiki
Unknown_001 ::
DMC 12 (delorean) definitivno
pol
Porschee 911 (starejša oblika)
pa še
Chevrolette corvette stingray 1969
in
Mercedes SL300
(čeprav morm priznat da se jim je novejši-SLS kar lepo posrečil)
pol
Porschee 911 (starejša oblika)
pa še
in
Mercedes SL300
(čeprav morm priznat da se jim je novejši-SLS kar lepo posrečil)
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Map ::
To je nekak to. Najraje bi verjetno Cobro, najbolj dostopna pa je Lancia, ki je še danes nekaj najbolj atraktivnega na gorskohitrostnih dirkah.
Čakam na penzijo, pol bo cajta na pretek, sam denar še našparam pa kupim enga Porscheja 911, moj letnik Oh, želje in domišljija
da_monstr ::
Unknown_001 ::
@RaptorF16: Z deloreanom se nebi kaj dosti vozil, verjemi :) . (Bi ga pa lahko dosti šraufal, če ti je to v veselje)
Od kje ti te informacije ?
Kakorkoli, tud če bo treba šraufat nč zato, če bi dele rezervne mel stalno na voljo. Pol bi se na avto že bolj lahko navezal ko na žensko .
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
da_monstr ::
Unknown_001 je izjavil:
@RaptorF16: Z deloreanom se nebi kaj dosti vozil, verjemi :) . (Bi ga pa lahko dosti šraufal, če ti je to v veselje)
Od kje ti te informacije ?
Kakorkoli, tud če bo treba šraufat nč zato, če bi dele rezervne mel stalno na voljo. Pol bi se na avto že bolj lahko navezal ko na žensko .
Zakaj pa misliš, da je delorean propadel? Bili so tako narejeni, da je joj.
Pri starih avtih lahk vsaj vzameš desko, kladivo, konec vrvi pa spet dela, pri novih pa nič ne moreš, samo servis
galimim ::
Ni ravno old school, je pa na wish list še iz časa colin mcrae, kjer sem komaj čakal, da ga odklenem :)
Ali pa
Lancia Fulvia
Born To Bleed, Fighting To Succeed, Built To Endure What This World Throws At Me
Relanium ::
Golf 2 da je nov kot iz trgovine (beri da ni vse zarustano in razjahano)
Poceni vožnja in mala poraba še za današnje razmere, pri tem avtu pa najprej crkne šofer :P
Če pa že grem komentirat v duhu te teme, potem pa absolutna nekaj takega:
Avto ki kar gre in gre in gre tako dolgo da lahko števec obrne, potem pa gre še naprej.
Ima svojo dušo in zgodovino ter če že kaj crkne ne rabiš bit električar zraven, v njem ni vse neki mehko in poženščeno kot je to v vseh novih avtih ter moraš ga znat obvladovat.
Se pravi avto za tiste z jajci in občutkom za stroje in mehaniko :)
Poceni vožnja in mala poraba še za današnje razmere, pri tem avtu pa najprej crkne šofer :P
Če pa že grem komentirat v duhu te teme, potem pa absolutna nekaj takega:
Avto ki kar gre in gre in gre tako dolgo da lahko števec obrne, potem pa gre še naprej.
Ima svojo dušo in zgodovino ter če že kaj crkne ne rabiš bit električar zraven, v njem ni vse neki mehko in poženščeno kot je to v vseh novih avtih ter moraš ga znat obvladovat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Relanium ()
_geek_ ::
Pithlit ::
Če bi šlo, seveda, original. Replike pa niso nič manj poželjive. Pa še dokaj dostopne cene. Sem ravno danes sedela v enem... pa so šle dlačice pokonci tudi brez ključa obračat.
Sam s tem v merkator pa lih ne bo šlo . Mogoče po eno ali dve piksni.
Life is as complicated as we make it...
blackbfm ::
najbolj za tiste s kešom haha
lukaz ::
Unknown_001 je izjavil:
Če bi že lahko izbiral bi nekaj kar je bilo še pred Stingrayom. Mako shark, ki je v realnosti na žalost obstajal samo en :(.
Je pa zanimivo kako OP reče: "Kakšen old school avto bi vozili, če bi si lahko enega izbrali?". Pol pa nalima 3. In ostali seveda sledijo.
Slowenschina's a bitch.
No ja, nič narobe. Bomo kar komplet Leno-vo zbirko vzel.
Slowenschina's a bitch.
No ja, nič narobe. Bomo kar komplet Leno-vo zbirko vzel.
einstein :P ::
@pithlit
Se opravičujem, sem potem pogruntal, čez par minut, da sem narobe napisal ampak se ni dalo več spremeniti...
Se opravičujem, sem potem pogruntal, čez par minut, da sem narobe napisal ampak se ni dalo več spremeniti...
STAY OUT OF MY TERRITORY!
black ice ::
Pithlit: špilferderber(ka) :)
Ma ne... sej sm jst dolgočasna. En bogi avtek mi hodi po glavi že zadnjih... ohhh... 20 let. Čakam na 'midlife crisis' (mena se ne sliš tolk fancy...), pa loto. Sicer niso dragi (tam okol 7k za en osnovni kit), ampak mi familja križa načrte.
Drugač sem pa še bolj dolgočasna - so mi všeč karavani.
Zmajc ::
bobby ::
uuuu jaaaaa
1956 Porsche Speedster
1956 Porsche Speedster
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Freezy ::
[D]emon ::
VW T3 Syncro z bokser mašino od Subaruja.
Nisem pretirano zahteven.
Res huda kombinacija za okoli sveta.
Tale mi deluje kot Mystery Machine iz Scooby-Doo serije
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AVTOMOBILI všečni (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15791 (13582) | Unknown_001 |
» | Zanimive optične prevare (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24788 (22452) | Janac |
» | Vaša najlepša žival?Oddelek: Loža | 6010 (5201) | z3ro |
» | kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 33812 (23485) | LuGi |