Forum » Na cesti » Kakšen old school avto bi vozili, če bi si lahko enega izbrali?
Kakšen old school avto bi vozili, če bi si lahko enega izbrali?
Vikking ::
Super Sonic ::
Mercedes-Benz 540K
Ne gre bolj fanci od tega.
ps
Mogoče zaradi duše kakšen Auto Union, ker ga nisem nikoli peljal.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Super Sonic ()
Hayabusa ::
SS
MB 540K v črni barvi in črnim ozadjem izgleda precej strašljivo.
Pravi Gestapo avto za herr Flicka .
prva asociacija: devils car
MB 540K v črni barvi in črnim ozadjem izgleda precej strašljivo.
Pravi Gestapo avto za herr Flicka .
prva asociacija: devils car
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Super Sonic ::
MB 540K je bilo izdelanih 419 če se prav spomnim. Eno podobno verzijo je imel moj "dedek" doma v garaži, do podvozja sva ga sestavljala celo skupaj, dans pa ne vem kako je s tem. Vreden je pravo malo premoženje, upam, da ga je stari dokončal.
Je pa kul notr sedet, enkrat bi pa rad žensko peljal s tem avtomobilom, tam od Monaca proti Azurni obali. Dbest pot - upam, da mi rata, neki lajfa še mam. ;)
Je pa kul notr sedet, enkrat bi pa rad žensko peljal s tem avtomobilom, tam od Monaca proti Azurni obali. Dbest pot - upam, da mi rata, neki lajfa še mam. ;)
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
balocom ::
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
Zgodovina sprememb…
- spremenil: balocom ()
PrimozR ::
Fičo mi je še vedno legendaren.
This. Ampak more bit 500 s suicide doors (sme že pozabil, kako se temu reče v slovenščini, pa ravno par dni nazaj sem izvedel :D).
Opcija je še nekaj podobnega temule:
Čeprav ne vem kako je z oldtimerji in sportpackom (stare Minije so proizvajali do nekje '97). Kakorkoli že, nekih 12, 13" col felge v stilu s slike, semislajke, skoraj race varjanta motorja (1,3 in okoli 100 konjev), mogoče še kletka in ravni zobniki v menjalniku pa nekaj spodobno dirkaškemu sedežu, ampak s pridihom cestne uporabe. Torej dirkalna specjalka za na cesto ^^
Al pa the one and the only, popolnoma stock, vključno z BBS-kami (samo izbira barve je hudič):
Morda za zraven še enaka DTM specjalka :D
Mmmmm, S14 pa kocine pokonci... :D
Unknown_001 je izjavil:
Porschee 911 (starejša oblika)
Tole je RES samo starejša oblika oz. šasija. Okej, precej delov je starih, ampak so itak vsi obnovljeni v nulo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimozR ()
Unknown_001 ::
Unknown_001 je izjavil:
Porschee 911 (starejša oblika)
Tole je RES samo starejša oblika oz. šasija. Okej, precej delov je starih, ampak so itak vsi obnovljeni v nulo.
Ampak morš pa priznat da je lep. To je zame dobesedno popolna oblika.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
PrimozR ::
Jah sam ni ravno oldtimer :D
Avto je itak nor. Sicer je tut cena nora, sam... :D Best best best best best pač :D
Avto je itak nor. Sicer je tut cena nora, sam... :D Best best best best best pač :D
Rok Woot ::
Unga blindiranga hrošča, ki ima na 4 pogon, tazga ko je mel desert fox v afriki, sam ni slikce na netu, al pa jaz ne najdem.
No morm mal osvežit listo, ker sem se spomnil še ene par zadevic, ki mi velikokrat butnejo iz glave kot Wish lista :) se opravičujem, če bom slučajno dal takega ki je že bil omenjen.
VW scirocco mk2 Tropic izvedenka
Audi quattro
Golf mk2 Limited (posebna serija, v kateri so naredili le 70 primerkov, na prvi pogled pa se ločijo po modri obrobi maske)
Mercedes Benz 280 SL
Ford Capri
Pa mogoče bi se še kaj našlo
VW scirocco mk2 Tropic izvedenka
Audi quattro
Golf mk2 Limited (posebna serija, v kateri so naredili le 70 primerkov, na prvi pogled pa se ločijo po modri obrobi maske)
Mercedes Benz 280 SL
Ford Capri
Pa mogoče bi se še kaj našlo
Begabt
Begabt
Sami ::
V serijsko izdelavo ni prišel....bi bilo zanimivo Yugo Turbo :-)
Drugače bi bil zadovoljen že s kakim GVX-om....
Sam pa tudi ljubiteljsko vozim Korala 45:-)
Drugače bi bil zadovoljen že s kakim GVX-om....
Sam pa tudi ljubiteljsko vozim Korala 45:-)
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
dottor ::
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
dottor ::
Turbina vedro reši ta problem, problem je pol v realizaciji le tega.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
$%&/() ::
Je danes kaj drugače? Kolikor vem, v celi BMWjevi paleti modelov ni niti enega neprisilno polnjenega motorja Je pa res, da tega ne oglašujejo.
TheJack ::
Nevpadljiv (zgleda (skoraj) kot vsak drug w124), zanesljiv (w124 je najboljši E), prostoren, hiter. What's not to like?
Aja, saj res, še ime. 500E, kasneje E500. Handbuilt by Porsche.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheJack ()
hojnikb ::
Nevpadljiv (zgleda (skoraj) kot vsak drug w124), zanesljiv (w124 je najboljši E), prostoren, hiter. What's not to like?
Such beauty, much reliable.
Me wantz.
#brezpodpisa
Klemzz ::
Sam sm meu W124 '87, krasn avto, čeprou je meu miljon prevoženih, je še vedno delu k urca.
No, še enega bi dodal, čeprav ni glih tolk star, da bi bil oldtimer, sam čez kake 5 let bi pa že bil :) .
VW Corrado VR6
VW Corrado VR6
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
NonPlusUltra ::
Ja, saj vem, da je tema že stara ...
AR Montreal. V tej barvi.
Fiat 850 Sport Coupe. Iz nostalgičnih razlogov.
BMW 635CSI l.83. Best looking ever.
AR Montreal. V tej barvi.
Fiat 850 Sport Coupe. Iz nostalgičnih razlogov.
BMW 635CSI l.83. Best looking ever.
"For a long time now I haven't existed. I'm utterly calm.
No one distinguishes me from who I am."
No one distinguishes me from who I am."
Miha 333 ::
Buggy ::
opa miki...tole zgoraj je pa zelo blizu mojemu okusu...Karavancka za day-to-day bi sicer z T5R zamenjal, samo to je sele youngtimer...VW BUS in hroscs (in buggy izpeljanke) je itaq nekaj iz cesar je zrasla VW (novodobno neupravicena) golf fama in je nepogresljiv ...SAAB mi je pa res od vedno bil tako pri srcu, ne samo ker njegovo srce (bolje turbina v mainstreamu) prebiva v mojem trenutnem avtu ampak zaradi same njihove miselnosti in vizije. Zal te zgodbe ni vec.
Zato bi, da bi dopolnil zbirko v garazi vzel malo popedenano Karmann Ghio
...s tem trisom nebi nobenemu sosedu skakal v nos jaz pa bi imel ves dobrobit, ki jih taki avtomobili nudijo samo meni.
Zato bi, da bi dopolnil zbirko v garazi vzel malo popedenano Karmann Ghio
...s tem trisom nebi nobenemu sosedu skakal v nos jaz pa bi imel ves dobrobit, ki jih taki avtomobili nudijo samo meni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
Uganite kaj sem včeraj imel priliko vozit
Mečka 500SEC
Ljudje to je ladja na cesti ampak tako udoben avto ko da bi v dnevni sobi sedel na najboljšem fotelju. Ovinke vozi ko po tirnicah, da o mašini ne govorim
@Buggy
Vsa čast da si se na Ghio spomnil
Mečka 500SEC
Ljudje to je ladja na cesti ampak tako udoben avto ko da bi v dnevni sobi sedel na najboljšem fotelju. Ovinke vozi ko po tirnicah, da o mašini ne govorim
@Buggy
Vsa čast da si se na Ghio spomnil
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Dober dan ::
Moj top avto je pa izdelal Ford, in sicer Mustang 67. Moja največja želja
Za moj okus se vse ostalo lahko skrije.
Potem bi sledil Dodge Carger 69
Od evropskih avtomobilov Mogoče BMW...
Če bi se malo poglobil, bi še našel kakšnega. Ne zastopim pa, kako so lahko včasih delali tako lepe avtomobile (robustne, lepe linije, zgledali so tako.. moški), današnji modeli (sploh evropski), pa zgledajo, kot da smo ljudje eni sami geyi..Ali imam samo jaz tak občutek? Na trgu že teko najdeš model, ki ne b bil ženstven..
Za moj okus se vse ostalo lahko skrije.
Potem bi sledil Dodge Carger 69
Od evropskih avtomobilov Mogoče BMW...
Če bi se malo poglobil, bi še našel kakšnega. Ne zastopim pa, kako so lahko včasih delali tako lepe avtomobile (robustne, lepe linije, zgledali so tako.. moški), današnji modeli (sploh evropski), pa zgledajo, kot da smo ljudje eni sami geyi..Ali imam samo jaz tak občutek? Na trgu že teko najdeš model, ki ne b bil ženstven..
iso2000 ::
Sicer ne vem če bi ga imel, se mi je zdel pa tale prototip iz leta 1938 totalno fascinanten:
Phantom Corsair @ Wikipedia
Phantom Corsair @ Wikipedia
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iso2000 ()
profii ::
Alfe so bile vedno bolj ženstvene in tudi lepe. A ni tako da moški izbiramo avte kakor ženske (po obrazu in zadnjici)?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: profii ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AVTOMOBILI všečni (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15791 (13582) | Unknown_001 |
» | Zanimive optične prevare (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24788 (22452) | Janac |
» | Vaša najlepša žival?Oddelek: Loža | 6009 (5200) | z3ro |
» | kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 33812 (23485) | LuGi |