» »

Sesedanje brskalnikov doma, drugje pa ne

Sesedanje brskalnikov doma, drugje pa ne

zcetrt ::

Pozdravljeni.

Naletel sem na zanimiv problem in nasveti bi bili zelo dobrodošli.

Imam težave s sesedanjem spletnih brskalnikov, a le na domačem WiFiju. V službi in na drugih WiFijih dela vse brezhibno. Detajli problema so naslednji:

Chrome: Včasih se popolnoma sesuje, spet drugič le zmrzne in ga moram zapreti ali ubiti ročno. Simptom je, da se spletna stran ne naloži, ko se sprehajam med odprtimi zavihki, se ne pokažejo niti že naložene strani. Če ga zaprem ob pojavu problema, včasih zazna, da se je sesul, spet drugič ne.

Opera: Namestil sem jo, da preverim, če je težava v Chromu. Opera se tudi sesuje, le da se stran noče naložiti, če preklopim na druge zavihke, se stran pokaže, a je ob scrollanju popačena. Če Opero zaprem (po tem, ko se začne čudno obnašati), mi ne popuca zasedenega pomnilnika (proces ostane aktiven) in jo moram ubiti v task managerju.

Odstranil sem Flash, a težave ostajajo. Chrome sem ponovno namestil, problem ostaja. Pobrisal sem "user profile", kar je bil nasvet za sesuvanje Chroma, a ni pomagalo.

Še enkrat - v službi lahko mirno počnem z obema brskalnikoma karkoli (LAN povezava), prav tako na drugih WIFijih, doma se mi sesuvata oba. Redno, a (domnevno) naključno. Internet explorer se mi ne sesuje (Hmmm...). Vedno se sesujeta ob odpiranju novih zavihkov - nikdar med pregledovanjem strani ali denimo prenosu podatkov iz spleta ali gledanju videov.

Ali ima kdo idejo, kaj bi bilo lahko narobe? Sistem je WIN7 64 bit. Računalnik kot tak deluje brezhibno (ostali programi se ne sesuvajo).

Hvala za pomoč!
4.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sony Android TV - težava z Netflix

Oddelek: Zvok in slika
5972 (690) ~Panter~
»

Kako najde lokacijo samo iz WiFi?

Oddelek: Omrežja in internet
252281 (1801) gslo
»

Opera: drsnikom na spletnih straneh bo odklenkalo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
8122560 (18255) enadvatri
»

Izšla Opera 11 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
10324527 (19813) kriko1
»

Firefox 3.6 še ta mesec (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
7810569 (8468) Icematxyz

Več podobnih tem