Forum » Mobilne tehnologije » Xperia P ne najde ruterja
Xperia P ne najde ruterja
Ramon dekers ::
Se komu sanja zakaj mi je še pred dvema mesecoma ruter telefon vedno našel na xperi P sedaj pa ga kar naenkrat ni več.
Smo probali že vse živo reset ruterja samo še ponovno instalicjo sw. ne
Smo probali že vse živo reset ruterja samo še ponovno instalicjo sw. ne
Ok software je ponovno naložen pa nič.
Nevem kje je problem software ali HW. Sicer pa se mi zdi dejansko nelogično, da mi je WIFI na istem ruterju deloval 2 meseca tekoče naslednji dan ga pa ni več našel.
P.s. zapiranje skajpa je pa posledica česa, androida ali MS?
Nevem kje je problem software ali HW. Sicer pa se mi zdi dejansko nelogično, da mi je WIFI na istem ruterju deloval 2 meseca tekoče naslednji dan ga pa ni več našel.
Redneck ::
Ce si dal telefon na factory reset in ne najde, potem je hardware. Nesi na Sony servis. Mogoce celo kdaj kaj popravijo v garanciji..
puginho ::
Ramon dekers je izjavil:
Ok software je ponovno naložen pa nič.
Kaj pa ostala wifi omrežja najde?
Melje, jih najde in potem zgubi. Kakorkoli zadevo sem rešil tako, da sem vstavil sim kartico. Vendar ne vem kako je lahko mobilno omrežje povezano z ruterjem.
Sedaj mi telefon deluje tudi brez sim kartico (torej wifi).
Lahko kdo razloži ta pojav, fenomen?
Sedaj mi telefon deluje tudi brez sim kartico (torej wifi).
Lahko kdo razloži ta pojav, fenomen?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wi-Fi ne deluje na iPhone mobilnikih(Telemach)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1189 (1046) | Furbo |
» | Asus RTN66U (tomato shibby) - dela vse, razen WIFIOddelek: Omrežja in internet | 968 (589) | t0mekk |
» | powerline adapter - kaj izbrati?Oddelek: Kaj kupiti | 5376 (3027) | Markus386 |
» | Razkrite manjkajoče specifikacije Google Glass, pridobljen rootOddelek: Novice / Android | 12577 (9980) | smash |
» | Čuden problem z nihanjem WIFIja - TL-WR1043NDOddelek: Omrežja in internet | 7167 (5998) | krop |