Forum » Pomoč in nasveti » Grafika ne dela dobro
Grafika ne dela dobro
klemena ::
Imam sledeci sistem
Athlon XP 1700
Epox8RDA+
512 RAM 333
Radeon 9000 (64M)
Vsake toliko casa mi postane slika na zaslonu vsa mrezasta. Pojavijo se kar ene crte. Slika je zapacana. Vcasih so ikone kar zapacane in podobno. Posodobil sem gonilnik pa ni nic bolje. To se zgodi vcasih ko grafika sploh ni nic obremenjena, vcasih pa ko je zelo obremenjena.
Kaj bi bila lahko tezava?
Hvala!
Athlon XP 1700
Epox8RDA+
512 RAM 333
Radeon 9000 (64M)
Vsake toliko casa mi postane slika na zaslonu vsa mrezasta. Pojavijo se kar ene crte. Slika je zapacana. Vcasih so ikone kar zapacane in podobno. Posodobil sem gonilnik pa ni nic bolje. To se zgodi vcasih ko grafika sploh ni nic obremenjena, vcasih pa ko je zelo obremenjena.
Kaj bi bila lahko tezava?
Hvala!
AngelOfDeath ::
kaj pa se zgodi če grafično ven vzameš malo spihaš agp režo in jo daš nazaj in ne namestiš pokrova gor ?
pri meni točno taka slika nastane če se grafična pregreva
pri meni točno taka slika nastane če se grafična pregreva
ali3n ::
Tako sliko mam jaz, če pretiravam z navijanjem... mislim da je to simptom za pregrete RAMe...
Probaj narest to, kar ti svetuje AOD...
Probaj narest to, kar ti svetuje AOD...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
ali3n ::
Moj komentar o navijanju in posledišno pregretih RAMih ni ciljal na to, da ti navijaš... Milsilm da se ti grafična kartica pregreva oz. neki je hudo narobe z njo
Na servis - reklamacija.. tako kot so rekli moji predhodniki...
Na servis - reklamacija.. tako kot so rekli moji predhodniki...
- "Rozi vidm." "S psom!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pregrevanje laptopaOddelek: Pomoč in nasveti | 4727 (3496) | solatko |
» | pregrevanje hp prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20452 (19521) | Havq |
» | [težka tema] računalnik zmrzujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1858 (1550) | solatko |
» | Prenosnik se greje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6994 (5895) | Pyr0Beast |
» | Matična plošča in počasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2247 (1959) | markomad |