Forum » Pomoč in nasveti » Disk se ugaša
Disk se ugaša
wtf ::
Lep pozdrav!
Imam en problem z diskom. Moj disk se "rad" ugaša. Vsake tolko časa se mi disk ugasne in nevem zakaj. Windowsi potem zastekajo. In ne morem odpraviti napake.
Kaj mi svetujete?
Z kabli je vse v redu!
Celeron 466
512 SD-R
10 GB Fujitso
40 GB Fujitso
Geforce 440 MX..
...
[moderator: hayrek, uporaba samo velikih črk v naslovu teme je nezaželjena.]
Imam en problem z diskom. Moj disk se "rad" ugaša. Vsake tolko časa se mi disk ugasne in nevem zakaj. Windowsi potem zastekajo. In ne morem odpraviti napake.
Kaj mi svetujete?
Z kabli je vse v redu!
Celeron 466
512 SD-R
10 GB Fujitso
40 GB Fujitso
Geforce 440 MX..
...
[moderator: hayrek, uporaba samo velikih črk v naslovu teme je nezaželjena.]
- spremenil: V-i-p ()
astras ::
v control panelu mas opcijo moznosti porabe al nekaj takega in tam samo das ko mas disk shut down das never pa je!
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
TribesMan ::
Poglej če je molex priključek ki ga uporabljaš dober, jest sem imel podoben problem z IBM DTLA diskom, ki se je prav tako rad ugašal, ko sem že preklinjal dan ko sem ga kupil se mi ogledal napajalni konektor, kjer so bili vodniki že skoraj odcvikani od kontaktov. Čudno ni kaj, ko sem zadevo popravil je disk deloval BP in še deluje.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
sash ::
včasih se tud molex priključki "razširijo" - sploh če večkrat kaj narazen jemlječ, zato jih malo stisni skupaj z kakimi kombinirkami
ps.
iz osebnih razlogov ti svetujem da ne pretiravaš
ps.
iz osebnih razlogov ti svetujem da ne pretiravaš
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
wtf ::
V nastavitvah imam to izklopljeno, konektor je sigurno dober. Disk sem ze probal na 20ih PCjih in dela iste probleme. Disk ni pod garancijo ( :D )
zile ::
hayrek: Čimprej zamenjaj disk, ker ti bo sigurno crknil. Vem tudi sam, ker smo menjali te diske kot nori. Problematičen je CirrusLogic čip, ki se mu enostavno odfuka Tukaj si preberi podrobnosti..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zile ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adapter USB - SATA / IDE (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5539 (4813) | T-Mac |
» | Kateri HDD kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8792 (8063) | Infusion |
» | Molex SATA na novi priključek ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2389 (2186) | schurda |
» | sumljiv servisOddelek: Pomoč in nasveti | 1864 (1378) | solatko |
» | Problem z GeForce 6600GTOddelek: Pomoč in nasveti | 1727 (1101) | Sami |