» »

Slo-Tech izgublja uporabnike?

Slo-Tech izgublja uporabnike?

Temo vidijo: vsi

PaX_MaN ::

Einstein se krega sam s sabo, povečini.

Rias Gremory ::

@einstein :P
Fora je, da tut če te kdo napada ga ignoriraš (in po možnosti uporabiš Opozori moderatorja v2.0 ).
V tej temi si lepo pokazal, da tega nisi zmožen.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

Lightning17 ::

Morala bi obstajati opcija da uporabnik zaklene post, ko je dobil odgovor na vprašanje oz. je problem rešen... Ne pa da je tam vprašanje "Kateri prenosnik" od leta 2005 naprej 330 strani... Jaz osebno takih tem sploh ne odpiram ker se mi ne da iskat kje je tisti začetek zadnjega vprašanja...

einstein :P ::

Rias Gremory je izjavil:

@einstein :P
Fora je, da tut če te kdo napada ga ignoriraš (in po možnosti uporabiš Opozori moderatorja v2.0 ).
V tej temi si lepo pokazal, da tega nisi zmožen.

In veš, kaj? Pokazal sem, da tudi DRUGI niso zmožni tega! - In to celo drugi "BREZ NAZIVA"! Ki naj bi bili kao bolj sposobni česa takega, pa očitno niso...

In jaz sem še kako uporabljal tisto temo, pa dostikrat sploh ni bilo učinka tam.
STAY OUT OF MY TERRITORY!

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Isotropic ()

Unknown_001 ::

Eh, zakaj me ne čudi, da se je taka tema sploh pojavila -_- .
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Mavrik ::

Lightning17 je izjavil:

Morala bi obstajati opcija da uporabnik zaklene post, ko je dobil odgovor na vprašanje oz. je problem rešen... Ne pa da je tam vprašanje "Kateri prenosnik" od leta 2005 naprej 330 strani... Jaz osebno takih tem sploh ne odpiram ker se mi ne da iskat kje je tisti začetek zadnjega vprašanja...

Ja to se trudimo kontrolirati, ni pa lih tako zelo straight-forward problem :/
The truth is rarely pure and never simple.

Netrunner ::

Implementirati bi morali nekaj podobnega kot imajo nekateri forumi in sicer da lahko vsakemu posamezenemu post-u daš pozitiven ali negativen glas .. pa na osnovi le teh bi lahko določene uporabnike zaklenili iz teme.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

shadeX ::

Ja sam bilo je že govora o tem in tega ne bodo omogočili.

BorutK-73 ::

Netrunner je izjavil:

Implementirati bi morali nekaj podobnega kot imajo nekateri forumi in sicer da lahko vsakemu posamezenemu post-u daš pozitiven ali negativen glas .. pa na osnovi le teh bi lahko določene uporabnike zaklenili iz teme.

Slaba ideja
Trolli bi si naredili 100 novih računov in si sebi talali "+"

SaXsIm ::

Škoda, morda to navsezadnje le ne bi bila tako slaba možnost. Pa recimo, da lahko ocenjujejo samo uporabniki ki imajo oceno vsaj 75% in neko določeno število ocen, na začetku pa ocene dodelijo moderatorji. Potem pa bi si lahko vsak uporabnik sam izbral, če želi videti poste uporabnikov, ki imajo določeno oceno.

Morda pa bi to bil tist feedback, ki ga problematični uporabniki potrebujejo.

Bi pa bil sam zadovoljen tudi z /ignore opcijo. Kot na ircu.
SaXsIm

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SaXsIm ()

Janac ::

50 postov, da oseba lahko glasuje.

Glede na vse možne načine kako se abusajo "karma" sistemi in glede na to da trenutno večina communitya niti noče uporabljati veliko preprostejši "predlagaj izbris", motivacije za razvoj v tej smeri trenutno kaj dosti ni.

dottor ::

Problem pri Predlagaj izbris je v tem, da se mi ne prikaže pri vseh uporabnikih, drugače sem se ga že parkrat poslužu.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Mhm, pojavi se samo pri potencialnih trolih (t.j. PNGji in uporabniki registrirani manj kot 30 dni).

SaXsIm ::

Hja. Mogoče bi morali dovoliti, da se da predlagati izbris posta vsem uporabnikom.
SaXsIm

Okapi ::

+1 za side chat.
A svojega kanala na ircu si pa ne znate narediti, tisti ki bi radi v tri krasne čvekali? ;((

Kot da Slo-Tech kanal ne bi že par let obstajal na IRCu :P

SaXsIm: Mhm, o tem že en čas razmišljamo pa je bolj pomanjkanje časa in lenoba kriva da se ne premakne :/

Mipe ::

Nič predlagat izbrisa. Samo "skrij post" oziroma "skrij debila" pardon "uporabnika". Opt-in, se pač ne prikaže več tistim, ki tega sranja nočejo videti. Ali individualen post ali pa vse od določenega uporabnika. Potem imate na koncu neko statistiko, kdo jih ima največ skenslanih prispevkov, pa se ga vzame pod drobnogled. Baze ne bo napihnilo kaj dosti, le šifre uporabnikov pa to.

Če že mora biti cenzura, naj jo izvajajo uporabniki sami na svoji strani. Izvedba je lahko kar v obliki javascripta, ki parsira dolpotegnjeno vsebino. Tako ostane keširanje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mipe ()

BorutK-73 je izjavil:

Netrunner je izjavil:

Slaba ideja
Trolli bi si naredili 100 novih računov in si sebi talali "+"

Nebi, če bi možnost glasovanja imeli samo tisti, ki so recimo že 3 mesece gor in ki so spoznani za normalne osebke oz. redno sodelujejo.

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

einstein :P je izjavil:

Stanje je bilo porazno, ker ste pač imeli naval trolov in ste očitno bili "preleni", da bi brisali neprimerne poste in ste raje zaklenili vse skupaj. Poleg tega - moderiranje je vaše delo - če nebi bilo treba brisati postov, vi nebi imeli dela - je tako? Torej vam je nakladalnica dala vsaj nekaj dela ane... Predstavljaj si, da bi povsod v tovarnah delavce zamenjali roboti, da deelavcem nebi bilo treba delati, se ti to zdi smiselno? Potem tudi nebi hodili v službo, ker nebi imeli dela. Pa po moje ste premalo agresivni do trolov - ko bi videli, da se je našel nek glup uporabnik v nakladalnici, bi ga enkrat opozorili, drugič pa samo blokada računa - nobenega junaka ni, ki bi se mu dalo nonstop ustvarjati nove račune, mogoče dvakrat, trikrat bi ga banali, pa bi nehal težiti - kot, da vam je to težko narediti, par klikov, pa ga blokirate.
V svojih zgodnjih dneh je bila Nakladalnica dejansko res prostor, kamor se je zastavilo vprašanja ali načela debato o stvareh, ki si morda ne zaslužijo lastne teme. Kljub temu je bil vsaj enkrat narejen fork v samostojen topic. Pozneje so se nekateri sodelujoči zaradi takih in drugačnih razlogov umaknili in pričelo se je obdobje enovrstičnic, smejkov, YouTube videov, naključnih slik,... Vmes se je vseeno pojavil kak pameten komentar in tema je živela dalje.
Vse skupaj je šlo v franže, ker se je nekaj posameznikov odločilo, da Nakladalnico spremeni v peskovnik za osebna obračunavanja. Na veliko se je brisalo prispevke, opozarjalo, talalo nazive, izdajalo prepovedi sodelovanja, vendar brez uspeha. Vse skupaj pač nima smisla, če moderator med dvema obiskoma naleti na plaz bedarij, ki jih briše naslednjih nekaj minut. Ni toliko problem, če bi bilo to enkrat, vsak dan par dni zapored pa je pač znak, da je tema zrela za pokop. Sodelujoči uporabniki so itak pokazali super nizek nivo zrelosti, ko jim ni bilo jasno, da deset računov na posameznika ne reši zadeve.
Ne bi zdaj šel v detajle, vendar dobro veš, da si bil med temi tudi ti. Večkrat ti je bilo rečeno, da se ne oziraj na zapisano in nekaj časa ignoriraj temo, brez haska.

Veliko pove že to, da je celo na ST IRC-u debata na povsem drugem nivoju in človek dejansko lahko prebere kaj pametnega in uporabnega.

Dokler je moderatorstvo na prostovoljni osnovi nihče ne bo zapravljal časa za pričkanje s troli in klečeplazenjem, naj dajo mir.
Anonimni eksperiment je med drugim prav lepo pokazal, kaj se zgodi, ko ni moderacije.

Kakorkoli, če ti Nakladalnica predstavlja razlog za obisk foruma, si očitno obiskal napačno stran in ti svetujem 4chan, 9gag ali podobne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

dzinks63 ::

Če bi se uporabniki obnašali tako kot se zagre, moderiranje sploh nebi bilo potrebno, velikokrat se zgodi, da nekateri popolnoma uničijo lepo temo in kjub moderiranju ne prenehajo, v takšnih primerih se tema zaklene. Najbolj pa je Slo-Tech uničil anonimni experiment, takrat so od vsepovsod prilezli najnizkotnejši pisci in poleg experimenta spamali še po celotnem ostalem forumu in mu nižali nivo. Da se je stanje nekako popravilo, se je rabilo vsaj pol leta, da so najbolj trdi začeli razumevat, kaj zahteva Slo-Tech forum. Trenutno je stanje še kar ok, le tu pa tam kakšen neuk padalec ali forumaš, kateri vsiplje vase kakšne substance katere ga spravijo na višji nivo in potem za njim pordeči vse po vrsti.

bluefish je izjavil:

Stanje je bilo porazno, ker ste pač imeli naval trolov in ste očitno bili "preleni", da bi brisali neprimerne poste in ste raje zaklenili vse skupaj. Poleg tega - moderiranje je vaše delo - če nebi bilo treba brisati postov, vi nebi imeli dela - je tako? Torej vam je nakladalnica dala vsaj nekaj dela ane... Predstavljaj si, da bi povsod v tovarnah delavce zamenjali roboti, da deelavcem nebi bilo treba delati, se ti to zdi smiselno? Potem tudi nebi hodili v službo, ker nebi imeli dela. Pa po moje ste premalo agresivni do trolov - ko bi videli, da se je našel nek glup uporabnik v nakladalnici, bi ga enkrat opozorili, drugič pa samo blokada računa - nobenega junaka ni, ki bi se mu dalo nonstop ustvarjati nove račune, mogoče dvakrat, trikrat bi ga banali, pa bi nehal težiti - kot, da vam je to težko narediti, par klikov, pa ga blokirate.
V svojih zgodnjih dneh je bila Nakladalnica dejansko res prostor, kamor se je zastavilo vprašanja ali načela debato o stvar, ki si morda ne zaslužijo lastne teme. Kljub temu je bil vsaj enkrat narejen fork v samostojen topic. Pozneje so se nekateri sodelujoči zaradi takih in drugačnih razlogov umaknili in pričelo se je obdobje enovrstičnic, smejkov, YouTube videov, naključnih slik,... Vmes se je vseeno pojavil kak pameten komentar in tema je živela dalje.
Vse skupaj je šlo v franže, ker se je nekaj posameznikov odločilo, da Nakladalnico spremeni v peskovnik za osebna obračunavanja. Na veliko se je brisalo prispevke, opozarjalo, talalo nazive, izdajalo prepovedi sodelovanja, vendar brez uspeha. Vse skupaj pač nima smisla, če moderator med dvema obiskoma naleti na plaz bedarij, ki jih briše naslednjih nekaj minut. Ni toliko problem, če bi bilo to enkrat, vsak dan par dni zapored pa je pač znak, da je tema zrela za pokop. Sodelujoči uporabniki so itak pokazali super nizek nivo zrelosti, ko jim ni bilo jasno, da deset računov na posameznika ne reši zadeve.
Ne bi zdaj šel v detajle, vendar dobro veš, da si bil med temi tudi ti. Večkrat ti je bilo rečeno, da se ne oziraj na zapisano in nekaj časa ignoriraj temo, brez haska.

Veliko pove že to, da je celo na ST IRC-u debata na povsem drugem nivoju in človek dejansko lahko prebere kaj pametnega in uporabnega.

Dokler je moderatorstvo na prostovoljni osnovi nihče ne bo zapravljal časa za pričkanje s troli in klečeplazenjem, naj dajo mir.

Kakorkoli, če ti Nakladalnica predstavlja razlog za obisk foruma, si očitno obiskal napačno stran in ti svetujem 4chan, 9gag ali podobne.

Ne, mi ne predstavlja razloga za obisk, kar bi lahko že opazil, saj na tem forumu dosti več pomagam, kot pa se zabavam in, tudi ko je bila še nakladalnica odprta, nisem bil prav nek veseljak, temveč sem predvsem dosti pomagal v drugih temah. Nakladalnica mi je bila bolj za občasno sprostitev in klepet z drugimi, ki so tudi zahajali tja. Kar pa se tiče mojih odzivov na poste, sem se pa odzival zato, ker opozori moderatorja pač ni pomagal t.j. niste bili prav zagreti pri brisanju "gnoja" iz nakladalnice.

Kar pa se tiče mojih odzivov na poste, sem se pa odzival zato, ker opozori moderatorja pač ni pomagal t.j. niste bili prav zagreti pri brisanju "gnoja" iz nakladalnice.
Še enkrat in upam, da tudi zadnjič. Moderatorji nismo tu zato, da bomo 24/7 brali in brisali bedarije.

Ok. Odprite potem nakladalnico za poskusno obdobje, pa da vidimo, kako se obnese - če boste to naredili, lahko računate, da ne bo težav iz moje strani.

Zgodovina sprememb…

Unknown_001 ::

einstein :P Glede na to, da se tok zavzemaš za nakladalnico bi te kar za moderatorja (samo za nakladalnico) predlagal. Nakladalnica bo odprta, not boš GODLIKE :D (ok iskreno rečeno, kdo si pa ne želi biti šef nekje kjer se rad zadržuje??? :D;))
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

Ok. Odprite potem nakladalnico za poskusno obdobje, pa da vidimo, kako se obnese - če boste to naredili, lahko računate, da ne bo težav iz moje strani.
NE.

mtosev ::

S-t je začel svoj downhill po AE. se kdo spomni kolk gnoja je bilo not?
zdaj pa je večina dobrih uporabnikov odšla, kateri se ne bodo vrnili. ampak who cares so tud drugi forumi na voljo.
ps nekateri modi pa so zlo nesposobni, zabiti in se ne držiji lastnih pravil tega foruma
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

@bluefish

Tudi prav.

@raptor f16

Saj se ne zadržujem rad v nakladalnici, bi bilo pa dobro, če bi bilo vsaj nekaj dobrega vzdušja tukaj na forumu.

Aston_11 ::

Nekih velikih intelektualnih tem res ni več. So eni in isti s popadki (v glavnemu upravičeno PNG-ji), potem so nekateri, ki so intelektualno močni, svojih tem ne odpirajo, z drugimi svoje pameti ne delijo, svoj intelekt pa uporabljajo praktično izključno za to, da druge zajebavajo, uničujejo teme, so pa forumski trolli drugače.

Kalibra alla Thomas ga ni več. Dobro, da je njegov blog na wordpessu. Ga je užitek brat.

Brane22 ::

Aston_11 je izjavil:

Nekih velikih intelektualnih tem res ni več. So eni in isti s popadki (v glavnemu upravičeno PNG-ji), potem so nekateri, ki so intelektualno močni, svojih tem ne odpirajo, z drugimi svoje pameti ne delijo, svoj intelekt pa uporabljajo praktično izključno za to, da druge zajebavajo, uničujejo teme, so pa forumski trolli drugače.

Kalibra alla Thomas ga ni več. Dobro, da je njegov blog na wordpessu. Ga je užitek brat.

Link ?

Apple ::

Še moj pogled...

Takoj ko začnem pisati o lastnih slabih izkušnjah pri uporabi več telefonov z Androidom oz. ko primerjam iPhone telefone in Android telefone, se moj komentar izbriše...
LP, Apple

r3dkv1c4 ::

Map je izjavil:

No moderatorji, člani vas vabijo, da se dokažete in naredite nekaj novega, kar bo privabljalo člane, poleg nakladalnice.

bodo morali najprej razmislit kakšen forum hočejo, ker tole sranje res ne pelje nikamor.
99% tem je nabijanje nekam v prazno...

potem 3/4 forumašev ne zna brat in kaj šele razmišljat svojo glavo...

Ko bodo nehali podpirati lenobo in ko bodo nehali brisat komentarje, če nekaj poveš nekomu, da je lenuh itd... potem bo tudi boljše

Itak so pa admini z izjemo največ 3 - tipi k misljo da so geek-i oz. si pumpajo ego na slo-techu, kot policaji v uniformi.

bluefish je živ primer zadnjega opisanega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

ikeaikea ::

Jaz osebno preletim forum večkrat dnevno. Poglej teme v Loži, Mobilne tehnologije, Mali oglasi. Mislm da vse zamira. Nove teme so vedno zatrte s strani samovšečnih, vsevedih uporabnikov. Tako da teme, ki so namenjene pridobivanju izkušenj, mnenj, prerastejo v nadmodrovanje. Tudi teme, ki so aktualne so večinoma starejše, ki imajo več 10k ogledov in tudi nekaj tisoč odgovorov. Glede moderatorjev se nebi vtikal. So z namenom moderatorji, ampak svoboda govora ne obstaja. Seveda mora biti meja dobrega okusa, ampak zato so tam moderatorji, ki morajo znati presoditi to mejo ne pa da vse takoj brišejo.

google search je večino časa bolj uporaben od slo-techa. napišeš kaj hočeš in dobiš odg brez trollanja, raznih prepirov in zadnje čase sploh ne dobiš več pametnega odg ko nekaj na s-tju vprašaš

prenasalec ::

Zato pa nekateri z vso vnemo na forumih limajo LMGTFY linke.

ikeaikea ::

Ampak to je point forumov. Dobil naj bi izkušnje iz prve roke.

zadnje čase dobiš vse drugo kot first hand experience:))

Zgodovina sprememb…

trnvpeti ::

Seveda dobis izkusnje iz prve roke
Hitro pa tudi vidis, kdo daje samo ciste stevilke brez razumevanja.

LitralSM ::

shadeX je izjavil:

einstein, imaĹĄ Äisto fail razmiĹĄljanje. Nobenemu od modov ni potreba moderirati in s tem se ukvarja prostovoljno. Tako da tvoj stavek moderiranje je vaĹĄe delo je Äisti fail.

Äe nebi bilo treba brisati postov

A misliĹĄ da se imajo moderatorji cel dan ukvarjati s troll posti? Imajo tudi oni sluĹžbo in svoj lajf.

Stanje je bilo porazno, ker ste paÄ imeli naval trolov

naval trolov? S tem misliĹĄ sebe, janaca in kakega podobnega?

Tvoja primerjava z delavci in stroji je brezpredmetna. Vidi se kako razmiĹĄlja 15 let star otrok. (ti). Sicer pa mogoÄe priÄakuj kak soÄen odgovor kakega od moderatorjev na tvoj post :)

Dajmo naĹĄtevat dejstva:
Forum sestavljajo uporabniki. Äe ni uporabnikov, ni foruma.
Moderatorji so se za delo odloÄili po svoji volji. DanaĹĄnja druĹžba oznaÄuje neopravljanje dela, za katerega jamÄiĹĄ kot skrajno neodgovorno.
S poniĹževanjem drugih ne poviĹĄaĹĄ sebe.
Sam naziv je samo smernica, ne pravilo.
Pravila se obravnana v danaĹĄnji druĹžbi kot smernice, ne pravila.
Po Kristusu Ĺživimo 2014. leto.
Dizajn foruma je minimalistiÄen.
Forum ima manjko ustvarjanja privatnih tem ali skritih tem (neregistriranim ali samo doloÄeni skupini ali uporabnikom, ki so na forumu registrirani doloÄen Äas).
Vsi pregovori ne drĹžijo.
Na ST živi uveljavljena ideologija, le-ta omejuje tudi nadaljni razvoj foruma.

Mavrik je izjavil:

Kot da Slo-Tech kanal ne bi Ĺže par let obstajal na IRCu :P

SaXsIm: Mhm, o tem Ĺže en Äas razmiĹĄljamo pa je bolj pomanjkanje Äasa in lenoba kriva da se ne premakne :/

Za njegov naslov in spoznanje obstoja pa moram googlati ...

Rias Gremory je izjavil:

se pravi, da se pravkar spravlja z Ĺžaljivkami

Vi kar razmiĹĄljajte na svoj, beden naÄin.

Does not compute.

Äe razĹĄiriĹĄ malo obzorje, se tudi to iraÄuna.
Ampak ja, vem kaj si hotel povedati.

Uporabnikom bi prijal tudi drugi anonimni eksperiment, kjer bi za vodjo bil doloÄen EN neimenovani, ki bi spisal samo ohlapna in tolerantna navodila ter obÄasno izvajal nadzor. Anonimne bi se lahko identificiralo po ključu, ki bi bil anonimnim neznan tako, da ne bi ne modri ne anoni vedeli kdo je kdo.

SmeskoSnezak ::

Vi kar razmišljajte na svoj, beden način. Noben ni rekel, da so modi plačani - a sem kje to rekel? Saj, če pa delajo prostovoljno, potem pa naj pustijo vse skupaj ane in naj troli zasujejo ta forum...

Če tako razmišljajo uporabniki foruma, potem je bolje da forum propade. Bo več vreden kot pa sedaj z uporabniki, ki nočejo pomagati forumu, kvečjemu kršijo pravila, nimajo etike, bontona, etc.

Namesto, da (spet) prebiram kregarijo in enovrstičnice, bi blo bolše da se da mladim priložnost, da se pomaga... recimo einstein.

Če si že tako zagret in te tako muči, najdi več načinov, kako pomagati... ustvari teme, poišči člane - člankopisce, pogovori se razumno s upravljalniki strani, izberi ljudi za katere veš, da pomagajo na forumu, predlagaj jih za moderatorje, itd. Programerji, napišite kodo za side chat, boljši iskalnik, dodatno funkcionalnost...

Marsikaj se da, sam večina folka zna sam jamrat, kritizirat pa nič nardit.

Dokažite se, da se da forum izbolšat, pa bo mir. Še enkrat. Forum so ustvarli ljudje in je od ljudi. Torej, ljudje, FORUMAŠI, spravite se na delo... :P
@ Pusti soncu v srce... @

svecka ::

Dejstvo je da prihaja na dan nova generacija in stara se umika. Pod kaj to mislim. Stara generacija (med katerimi sem tudi jaz), je navajena medsebojnega pomaganja v duhu socializma. Predvsem se v starih časih, ko si gradil hišo, je prišlo skoraj pol vasi ti pomagati zidati brez plačila (dobil si za jest in za pit). Danes? Ha, še pluvajo po teboj in kličejo razne inšpekcije.

Sam se spomnim, ko sem bil mali in sem bil s fotrom v gostilni, ko je prišel možakar v gostilno in rekel, da če mu pomagajo izpraznit šlepar, da bo častil "gajbo pira". Pol gostilne mu je z veseljem odšlo pomagati raztovoriti za tistih 10 minut dela. Me zanima, kje bi našli danes možakarja, ki bi si upal to izustiti. Še batine bi dobil po vrhu, pa še oropali bi ga.

Tako da ja, starejša generacija, ki je bila pripravljena prostovoljno in brez plačila pomagati za boljšo skupnost in solidarnost se počasi umika in prihaja na sceno mlada generacija, ki ponavlja samo tole: "me, me, me, me and ONLY ME". Smili se mi ta svet in kam smo prišli. Oziroma z drugimi besedami: turbo kapitalizem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: svecka ()

Okapi ::

Kalibra alla Thomas ga ni več.
Prav res. Njegovi prispevki k poznavanju problematike rojstnega lista ameriškega predsednika so bile neprecenljive.>:D

O.

ps mogoče ve kdo na katere forume so se ljudje iz s-t preseleli? čist tko me zanima.

Zgodovina sprememb…

@mtosev

Mogoče na me m3njalnik ;)

Zgodovina sprememb…

m3njalnik je joke od foruma. vprašam, ker ne poznam nič takega v sloveniji.bil je pred leti edino slo comp in je zamrl in umrl s-t pa gre po isti poti

Zgodovina sprememb…

MrStein ::

black ice je izjavil:

Še vedno nisi skapiral, da nihče za svoje delo na tem portalu ni plačan.

Moderator je častna funkcija.
Kdor je pričakoval plačilo itak ni bil promoviran.
Za druge pa... verjetno ima vsak svojo zgodbo.

shadeX je izjavil:

einstein, imaš čisto fail razmišljanje. Nobenemu od modov ni potreba moderirati in s tem se ukvarja prostovoljno. Tako da tvoj stavek moderiranje je vaše delo je čisti fail.

Ne, točno to je delo moderatorja. Če ga ne zmore, naj mesto prepusti drugemu. (saj ni plačano, da bi "sedel" na poziciji)

Sicer pa mogoče pričakuj kak sočen odgovor kakega od moderatorjev na tvoj post :)

Če bo sočno odgovoril, namesto počel svoje delo, potem je primer slabega moderatorja.

black ice je izjavil:

Zakaj ostali uporabniki z retardiranim načinom razmišljanja nimajo naziva? Malo se zamisli nad zapisanim.

Moderatorji so le ljudje. ;)

bluefish je izjavil:

Anonimni eksperiment je med drugim prav lepo pokazal, kaj se zgodi, ko ni moderacije.

Hmm, kaj pa anonimni eksperiment _z_ moderacijo?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

mailer ::

Dejansko ste za trenutno stanje foruma v večji meri odgovorni ravno moderatorji. Ko se gre za non VIP uporabnika se držite pravil kot pijanec plota, ko pa gre za isto stvar pri vam poznanemu uporabniku ste pa vsi slepi. Pravila naj bi bila enaka za vse ampak politika je kurba. Odvisno na kateri strani sediš pa se zakoni na hitro prilagodijo na željeno interpretacijo. Kot je omenil že eden pred mano obstaja 30 strani tem z imenom kater prenosnik kupiti, kater slušalke kupiti in podobno. Forum je tako pregleden kot klopčič volne, ki ga je čez zimo pazila mačka. Forum potrebuje hard reset, ker stanje tako kot je ni za nikamor. Ko sem z računalniških novic prišel sem je bila tu milina zdaj pa mislim da kljub temu, da tam ni ravno veliko uporabnikov vsaj informacije niso tako zasmetene kot tukaj.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

MrStein ::

Okapi je izjavil:

Kalibra alla Thomas ga ni več.
Prav res. Njegovi prispevki k poznavanju problematike rojstnega lista ameriškega predsednika so bile neprecenljive.>:D
Lahko link? :)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

LitralSM ::

mtosev je izjavil:

m3njalnik je joke od foruma. vprašam, ker ne poznam nič takega v sloveniji.bil je pred leti edino slo comp in je zamrl in umrl s-t pa gre po isti poti

Nope, je eden izmed kvalitetnejših forumov (bil). Če veš, kaj mislim ... .)
Da pa ST še ne bo umrl, priča tudi tale debata, ki je sicer ne bi bilo.

MrStein je izjavil:

Hmm, kaj pa anonimni eksperiment _z_ moderacijo?

Kar rabimo slovenceljni je 4chan v nativnem jeziku. AE je to bil. No, morda je bil malo odmaknjen zaradi No rulles pravila. Saj so poskušali posamezniki v to smer, a se ni izšlo, ker niso pridobili mase ljudi v zelo kratkem času.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Moderiranje (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15928672 (24914) šajtrga
»

Odprto pismo slo-techu (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
637988 (6036) Pyr0Beast

Več podobnih tem