Forum » Programska oprema » Prijavil v Google+ da bi sledil telefon- latitude.??
Prijavil v Google+ da bi sledil telefon- latitude.??
Tim10 ::
Pozdravljeni! Prijavil sem v google + in nastavil ,,Nastavitve lokacije,, Vpisal sem tel in ostalo kar je bilo potrebno. Kje pa lahko spremljam zadevo? Torej kje se mi telefon nahaja?
Hvala lepa! :)
Po meri
Hvala lepa! :)
Po meri
Tim10 ::
Thks JayKay! :)))
Malo pa mi nagaja, ko imam vse 3 kljukice - uporabi brezzicna omrezja, uporabi satelite in lokacija in iskanje google DELA, sicer pa ne. Le zvonec na daljavo dela. Je kaksna caka? Hvala
Malo pa mi nagaja, ko imam vse 3 kljukice - uporabi brezzicna omrezja, uporabi satelite in lokacija in iskanje google DELA, sicer pa ne. Le zvonec na daljavo dela. Je kaksna caka? Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Send my location - standard?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4325 (3408) | MrStein |
» | Brez izhoda: Google sledi vsem uporabnikom (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 50343 (37743) | r3dkv1c4 |
» | Android preverjanje cene artiklov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 19332 (10622) | dacker |
» | Google predstavlja novost: GPS SimulatorOddelek: Novice / Windows Mobile | 5402 (5400) | mrkva1 |
» | Google dobil svežo preoblekoOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5746 (4109) | GizmoX |