Forum » Loža » Predvajanje filma v javnosti
Predvajanje filma v javnosti
Compufreek ::
Živijo!
Ne vem, kam točno, bi taka tema spadala zato bom vprašal kar v loži.
Zanima me kakšne so pri nas možnosti za predvajanje filma v javnosti (projekciji).
Zdaj... komercialni filmi tako ali tako vem da odpadejo saj so licence preprosto noro drage. Me pa zanima kako je pri nas z predvajanjem javnih (public domain) filmov. Ali se kljub temu potrebuje kakšna licenca ali odobritev ?
Gre se pa za dogodek, ki bi ga organiziral mladinski kulturni center našega kraja. Če mi kdorkoli lahko poda kakšne informacije ali pa vsaj usmeri v kakšno pravo smer bi bil zelo hvaležen.
Lep pozdrav, Uroš
Ne vem, kam točno, bi taka tema spadala zato bom vprašal kar v loži.
Zanima me kakšne so pri nas možnosti za predvajanje filma v javnosti (projekciji).
Zdaj... komercialni filmi tako ali tako vem da odpadejo saj so licence preprosto noro drage. Me pa zanima kako je pri nas z predvajanjem javnih (public domain) filmov. Ali se kljub temu potrebuje kakšna licenca ali odobritev ?
Gre se pa za dogodek, ki bi ga organiziral mladinski kulturni center našega kraja. Če mi kdorkoli lahko poda kakšne informacije ali pa vsaj usmeri v kakšno pravo smer bi bil zelo hvaležen.
Lep pozdrav, Uroš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20120 (12700) | filipc |
» | Hulu blokira VPN-jeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5113 (3811) | ahac |
» | Obuditev kinaOddelek: Loža | 1219 (751) | gruntfürmich |
» | Zakoni , filmi, glasba in igre (avtorske pravice?)Oddelek: Omrežja in internet | 2887 (2639) | imagodei |